27/9/10

Πόσο πάει το γάλα;

Hi guys, sorry που χάθηκα, αλλά κάτι που έπεσε πολλή δουλειά, κάτι που είχα παραστάσεις με τα καλλιτεχνικά μου δρώμενα, έμπλεξα και με κάτι γκομενικά, πολύ θέλει ο άνθρωπος νομίζεις;;; Τέλος πάντων, επειδή γενικότερα είχα χαθεί από προσώπου γης και από καφετέριας σκαμπό, με πήραν μια μέρα οι φιλενάδες τηλέφωνο να βγούμε. Αλλά μιας και το οργάνωσαν, είπαν να κάνουν το καλό και να μαζευτούμε μεγάλη γυναικοπαρέα για ποτάκι, κι όχι οι τέσσερίς μας όπως πρότεινα εγώ.

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα λίγο, διότι κάτι κοριτσάκια από την εν λόγω γυναικοπαρέα ούτε να τα φτύσω δεν θέλω, αλλά μετά το κοφινάτο βιδωτό αποφάσισα ότι έχω μείνει πολύ πίσω και χρειάζομαι ιδιαίτερα. Εγώ κάτι κλασσικά πράγματα ήξερα, κάτι από πάνω, από κάτω, δεξιά, αριστερά, πάνω στο πατάρι, κάτω από το κρεβάτι και πολυέλαιους όλα κι όλα. Είδα όμως ότι κυκλοφορούν καινούρια κόλπα στην πιάτσα κι αν δεν θέλω να με ξεπεράσει η εποχή οφείλω αν μη τί άλλο να ενημερωθώ. Έψαξα και στο ίντερνετ, δεν είδα τίποτα ενδιαφέρον, μάλλον σκέφτηκα από στόμα σε στόμα θα κυκλοφορούν....

Οπότε, πήγα! Έβαλα το καλό μου το φουστάνι, την ψηλή την γόβα και έσκασα μύτη στο ραντεβού με τις άλλες ξεμαλλιασμένες που παίρνουν ελευθέρας από τον γκόμενο κάθε που έχει champions league και κοιτάνε να βγάλουν το άχτι τους.

Είπα άχτι και θυμήθηκα την Αλίκη. Αυτή είναι μια βλαμμένη που την φορτωνόμαστε υποχρεωτικά ένεκα του ότι ο σύζυγός της ο Γιωργάκης είναι κολλητός του γκόμενου της φίλης Αναστασίας, και κάθε φορά που θέλουν τα αφηρημένα να την ξεφορτωθούν μας την φορτώνουν εμάς. Τί να κάνει και η Αναστασία, πληρώνει το τίμημα του ελευθέρας για να διατηρήσει τις ισορροπίες το κορίτσι και μας την προσκολλά την λυσσασμένη.

Το Αλικάκι με έχει τρελό άχτι, δεν ξέρω γιατί. Πιθανότατα γιατί της την λέω για κάθε μαλακία που κάνει όποτε την συναντάω, πράγμα που ομολογώ ότι δεν βοηθά στο να την κάνω φίλη. Αλλά δεν θέλω κιόλας, οπότε δεν με νοιάζει. Επίσης παίζει να ζηλεύει τρελά, διότι την αρραβώνιασαν οι γονείς με τον χαλβά της από τα 19 για να μην έχουν να την ταίζουν την άχρηστη, είναι και πολύ μαντάμ για να βρει καμιά δουλειά, άσε που από προσόντα μηδέν, και τώρα περίπου 15 χρόνια μετά έχει την εντύπωση ότι οι singles όλη μέρα γκομενίζουν, τριγυρνάνε από το μεσημέρι και μετά από πάρτι σε πάρτι, με λαμπερά φορέματα και ακόμη πιο λαμπερά χαμόγελα και μαμιούνται κάθε βράδυ με άλλον. Πολλή Τόλμη και Γοητεία έβλεπε στα νιάτα της αυτό το κορίτσι, ή πολλές φαντασιώσεις δεν της ικανοποιεί ο Γιωργάκης και της έμειναν απωθημένα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Γυναικοπαρέα λοιπόν, και βεβαίως η συζήτηση κινούνταν γύρω από την αιώνια διαμάχη μεταξύ των δύο φύλων, οπότε η αχώνευτη κολλιτσίδα αποφάσισε να μας κάνει επίδειξη δύναμης επί του συζύγου. Άρχισε να μας λέει πώς χρησιμοποιεί το σεξ ως όπλο για να να καταφέρει τον σύζυγο να κάνει αυτά που θέλει. Το ενδιαφέρον όμως της υπόθεσης δεν ήταν αυτό, διότι είναι γνωστή κλώσσα. Ήταν ότι ΟΛΕΣ οι άλλες συμφωνούσαν μαζί της!!!! Και μόλις διαφώνησα πέσαν να με φάνε! Για ελάτε στα συγκαλά σας ρε κορίτσια! Μαζευτείτε λίγο, που έχετε βάλει τα.... γεννητικά σας όργανα πάνω από τον ουρανό και τα άστρα! Δεν προσφέρετε με αυτόν τον τρόπο τίποτα παραπάνω από την πρώτη επαγγελματία που θα βρεθεί στον δρόμο του, και μάλιστα αυτή του κοστίζει και λιγότερο (πόσο πάει η ταρίφα ρε ναυτάκια ζουμπουρλούδικα; δεν ξέρω κιόλας!). Πάντως όσο και να πάει, από την Αλίκη σίγουρα λιγότερο του βγαίνει για να πάει με άλλη στην χώρα των θαυμάτων.

Όχι, να επιμένουν τα κορίτσια... Αν δεν του τάξεις πώς θα πάρεις;;;; Κι αν το γάλα είναι τσάμπα, γιατί να πάρει αγελάδα; Ρε κορασίδες, γιατί να πρέπει να του τάξεις, δεν μπορείτε να απολαμβάνετε την συντροφικότητά σας και να επικοινωνείτε; Ξέρεις, να μιλάτε και λοιπά; Εκεί ήταν που σκάσανε όλες στα γέλια και αισθάνθηκα τελείως απροσάρμοστο. Και ξανάρχισαν τα ιδιαίτερα.... Τό κοφινάτο θες, εδώ αγνοείς τα βασικά κορίτσι μου, σεξ και αξιοπρέπεια δεν πάνε μαζί! Κι έλεγα τί κάνω λάθος μέχρι τώρα, τί κάνω λάθος....


AAAAAA
Κι ένα τραγουδάκι από τον φίλο μας το youtube. Άσχετο, όπως συνηθίζω, αλλά τα θυμάμαι σε άσχετες στιγμές.



33 σχόλια:

  1. Κι αν το γάλα είναι τσάμπα, γιατί να πάρει αγελάδα? Χαχαχαχαχχαχαχαχαχα
    Πολλά ανέκδοτα με αγελάδες κυκλοφορούν τώρα τελευταία! Φιλιά και καλημέρα ομορφιά μου. Μου έφτιαξες τη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηώ

    ατέλειωτο χιούμορ. Μοναδικό ανεπανάληπτο. Ηώο.
    (Ηώος είναι το επίθετο για το "Ηώς".)

    ----
    Λοιπόν τα ανέκδοτα για τις αγελάδες (που γραφει ο προηγούμενος) είναι πολύ κρύα.)

    Άκου ένα ωραίο για τις πεθερές.

    Ένας περαστικός κοιτάζει με απορία μία ασυνήθιστη τελετή κηδείας που τυχαίνει να περνά από μπροστά του.

    Το ασυνήθιστο ήταν ότι μετά τους συνηθισμένους συγγενείς ακολουθούσε ήταν ένας άνδρας έχοντας δεμένο ένα σκύλο με λουρί.

    Πίσω από τον άνδρα με το σκύλο ακολουθούσαν περίπου 200 άνδρες που περπατούσαν στοιχισμένοι εφ'ενος ζυγού.

    Γεμάτος απορία ο περαστικός το άνδρα με το σκυλί και τον ρώτησε:
    - Μάλλον είναι κακή στιγμή να σας ενοχλήσω αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω μια κηδεία σαν κι αυτήν. Τίνος κηδεία είναι;

    - Της πεθεράς μου.
    - Τι της συνέβη;
    - Το σκυλί μου της επιτέθηκε και την σκότωσε. Ένα μυστήριο πράγμα όπου βλέπει πεθερές επιτίθεται.

    Ο περαστικός το σκέφτηκε λίγο και μετά, με μάτια που έλαμπαν, ρώτησε:
    - Θα μπορούσα να δανειστώ για λίγο το σκυλί σας;
    - Α ... καλά. Κάτσε και συ στη ουρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηω
    Κατ' αρχην να ξαναπώ για εκπληκτική, φρέσκια, αφηγηματική σου ικανότητα και κατά δεύτερον να σου ζητήσω μια χάρη:
    Σε παρακαλώ όποτε βγαίνετε γυναικοπαρέα θα μπορούσες να με ενημερώνεις και να μου λες και το που θα βρεθείτε; Να βάλω βρε παιδί μου έναν κοριό να μάθουμε εμείς οι χαζοβιόληδες τι λέτε για μας. Εμείς η για ποδόσφαιρο, η για πολιτική ή άντε και κανένα χρηματιστηριακό.
    Θα με εξυπηρετούσες ιδιαίτερα γιατί θα έβαζα τον Gip να τρέχει για τον κοριό και ίσως χάσει και κανένα κιλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ήξερες,δεν ρώταγες;ξέρεις πόσες Αλίκες υπάρχουν;φιλάκια και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. skinpop, θα κατεβάσουμε και γάλα σε λίγο έτσι όπως πάει...
    Καλημέρα ομορφιά μου, τί έκανες εσύ πρωί πρωί μπροστά στο pc; Αφού είσαι βραδυνός τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. IonnKorr, με έχεις συνδέσει με το χιούμορ; Με κολακεύει αυτό...
    Άκου τότε ένα άλλο ανέκδοτο με πεθερά (είναι πραγματικό περιστατικό, συνέβη στο χωριό μου):
    Πεθαίνει μια γιαγιά, και την ξενυχτάνε. Την ώρα που κατεβάζουν το φέρετρο από την σκάλα, τους πέφτει κατά λάθος και ξύπνησε η γριά. Υπήρξε φαινόμενο νεκροφάνειας. 2-3 χρόνια μετά, δεν άντεξε η καημένη και παρέδωσε πνεύμα. Όταν την κατάβαζαν, ακούγεται η φωνή του γαμπρού της "προσέξτε μην σας πέσει ρε!"
    Χαχαχαχαχαχααχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ, δεδομένου ότι έχω και αντροπαρέες, ξέρω πολύ καλά πόσο Κάφροι γίνεστε και εσείς μεταξύ σας, γι' αυτό άσ' το, δεν σώζεται.
    Πάντως εμείς βγαίνουμε κάθε Τετάρτη απόγευμα- βράδυ, συνήθως σε διαφορετικό μέρος. Όποτε θέλεις μπορείς να βάλεις κοριό. Τώρα ο GiP αν με λαδώσει καλά θα την γλυτώσει, γιατί θα κάνω εγώ την δουλειά ;)
    Καλή σου μέρα φίλε μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. fortounata, πώς πολλαπλασιάζονται διαρκώς, μπορείς να μου πεις; Τί στην ευχή, καμία αξιοπρέπεια πια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Gaurako, και μη χειρότερα, τί άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΗ
    ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έτσι δημιουργούνται οι μύθοι...
    ποτε δεν κατάλαβα τι πάει να πει δεν του κάθομαι για να πάρω αυτο που θέλω, ή του κάθομαι "κοφινάτο", που λέει και η Ηω και μετα ζητάω ανταλλάγματα...

    κυρίες μου, ο άντρας είναι χαζοβιόλης ναι, αλλα αυτό ακριβως τον κάνει και εξαιρετικα "ευάλωτο" στις αγελάδες ελευθέρας βοσκης...

    και για όσες περνάνε το περιβόλι τους κήπο της εδεμ, έχω να πω ότι πλανώνται πλάνην οικτραν, καθότι ο άντρας αν δει τη γυναίκα μόνο ως περιβόλι, πιστέψτε με... είναι τόσο εύκολο να βρει και ευφορότερον και ομορφότερον...

    εδω λαμβάνει τέλος η εκπομπη και αποχωρω σκεπτόμενος την Ηω με τα ψηλοτάκουνα...

    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά η Αλίκη τρώει κέρατο που πάει σύννεφο. Όταν ακούω τέτοιες κατινο-δηλώσεις που δεν τις πιστεύουν ούτε αυτές που τις λένε, η πρώτη εικόνα που μου΄ρχεται στο μυαλό είναι ο Ρούντολφ και η δεύτερη μια αντίστοιχη σαύρα που κάθε μέρα μας λέει πόσο γαμάτος είναι ο άντρας της, πόσο τέλειος και πόσες κοινές δραστηριότητες έχουν μαζί ενώ είναι κοινό μυστικό πως δεν έχει αφήσει γυναίκα για γυναίκα και σιφώνι για σιφώνι που να μην το'χει χώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υ.Γ. Κι επειδή το γάλα είναι τσάμπα γιατί να πάρει αγελάδα; ΧΑΧΑΧΑ! (λες έτσι να την έχουμε πατήσει με την μαλακία; Επειδή είναι τσάμπα;!):p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τετοια καθεστε και λετε ???
    αισχρες και προστυχες γυναικες!:p
    μα καλα υπαρχουν ακομα γυναικες (οχι γκομενες) που πιστευουν αυτο?
    πως μπερδεψατε την μαλακια με το γαλα μονο εσυ και η μαγισσα το καταφερνετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε, όταν αποφασίσω να το κάνω το blog γραφείο συνοικεσίων θα σου στείλω e-mail στην διεύθυνση που ΔΕΝ άφησες.
    Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας, ΄πάντα στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναύτη, είσαι νομίζω ο πρώτος που κατάλαβες το νόημα αυτής της ανάρτησης... συμφωνώ απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Μαγισσούλα, αυτές οι βλαμμένες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζουν την διαφήμιση του Βιτάμ Σόφτ, που ακομη και τα φυτά ποτίζονται μόνα τους?
    Μπουα χα χα χα
    δεν έχεις κι άδικο...
    Κι όσο για την μαλακία, ξέρεις αν πετύχει.... μόνο χώρο πιάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γνωστέ άγνωστε, εσείς καλύτεροι είστε δηλαδίς;;;; Έτσι για να έχουμε και καλό ερώτημα!
    Κι εγώ με την μάγισσα επικοινωνούμε. Εσύ να κοιτάς την δουλειά σου!
    Φιλιά φίλε μου, ευχαριστώ που πέρασες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να μη σε εντυπωσιάζει η βλακεία που δέρνει εσάς τις γκόμενες. Εμείς είμαστε ποιο μπούφοι και αυτές οι μαλακιες πιάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά ρε Ηώ δεν ντρέπεσαι ?

    Σου έγραψα σημειώσεις δώ, σε αυτό το μπλογκ για το κοφινάτο βιδωτό.

    ¨επρεπε να πας και με γυναικοπαρέα να ολοκληρώσεις τις γνώσεις σου ?

    ΔΕΝ έμαθες αρκετα από μένα ?

    ΔΕΝ μπορούσες να με φωνάξεις για λίγο πρακτική εξάσκηση ?

    Δηλαδή ε΄μεις τα λιγούρικα ελεφαντάκια τι θα γίνουμε ? Θα κυνηγάμε νοσοκόμες με τον ορό στο χέρι στα ΚΑΠΗ ?

    (και ΚΑΛΑ να μη τις προλάβουμε... Αμα όμως προλάβουμε καμιά ? Αν τις φυγει το άσπρο ή το πράσινο παντοφλάκι και καθυστερήσει και την περιβουτήξουμε ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ μετά ? Οποία η θέσις όλων ημών των συμμετεχόντων στο δράμα ? Πρόβλημα !)

    Και να έχω και τον Χριστόφορο να τον τρώει η περιέργεια... Αφολύ του έχω εξηγήσει...

    Πάρε όσα λένε 123 άνδρες σε 12 χρόνια,

    Ολλαπλασίασε τα με την ηλικία τους

    Μη πετάς τίποτα ! Βγάλε και άλλα τόσα από τη θάλασσα

    Και θα έχεις τι λένε ΔΥΟ γυναίκες στα πρώτα ΠΕΝΤΕ λεπτά που συναντιώνται !!

    ΑΠΛΑ πράγματα !!

    (ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Geo, την βλακεία τελικά δεν την γλυτώνει κανείς μας, έ; Σωστός!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. όπως τη βρίσκει ο καθένας,αν η άλλη για να πετύχει το σκοπό της χρησιμοποιεί τα μεγάλα μέσα, εμένα δεν μου πέφτει λόγος, εμένα και την οικογένειά μου μην ενοχλήσει το κάθε καρακατσουλιό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΤΑ ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΡΙΤΟΥ
    ΚΑΤ ΑΡΘΡΟ 986 ΚΠολΔ
    ΑΓΝΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. GiP, μετά τις επεξηγήσεις σου κάνω και την καθηγήτρια στο κοφινάτο βιδωτό! Απλά συνειδητοποίησα ότι είμαι πίσω και είπα να μην εκμεταλλευώ μόνο την δική σου σοφία!

    Με εσένα, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με αφήνει ο Ιονν για εξάσκηση...

    Χχαχαχαχαχαχαχαχα
    Όχι, να σε δω τί θα την κάνεις την νοσοκόμα άμα την πιάσεις.... το πολύ πολύ να την πέσεις στο ανατομικό σαμπό!!!!!

    Πάντως τις γυναίκες τις ξέρεις σίγουρα, βρε, μήπως τελικά έχεις βάλει κοριό;;; Δίκιο έχεις, απλά μαθηματικά είναι, ξέχασες όμως να προσθέσεις και το γινόμενο όλων των φιλενάδων που πέρασαν από την ζωή τους επί του διαστήματος που έκαναν παρέα (σε λεπτά της ώρας)......

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ φιλε μου, πάντα με το χιούμορ σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΟΥΛΗ μου σαφώς, αλλά τελικά είναι ΠΟΛΥ πιο διαδεδομένο από όσο νόμιζα. Σε τελική ανάλυση αν είναι τόσο κοινό σημαίνει ότι οι γύρω μας το κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άγνωστε, τί σχέση έχει η ανακοπή δήλωσης κατάσχεσης σε χέρια τρίτου του 986 ΚΠολΔ με κάποια ανειλικρινή δήλωση δεν καταλαβαίνω...
    Ακόμη περισσότερο δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει με το θέμα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το φρεσκο γαλα παει στο 1,32ευρω περιπου και πανω!
    Το εβαπορε γυρω στο 0,95 με 1 ευρω!
    Ελπιζω να σε καλυψα αχαχαχαχα!!!

    Μαρουλοφιλακια!

    *τα αλλα δεν τα σχολιαζω ειμαι μικρο παιδι ακομα μουαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε κορίτσι μου εσύ αντί να προχωράς πάνω στο sex με τις κάργες πας με την όπισθεν!
    Και μη φοβάσαι άλλα πράγματα κυκλοφορούν απο στόμα σε στόμα:))
    Αλίμονο σ'αυτές που χρησιμοποιούν το πράμα τους ως αντικείμενο ανταλλαγής!

    Φιλί θαλασσινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαρουλάκι, τόσο πήγε το γάλα????
    Τελικά συμφέρει να πάρεις αγελάδα και να το πουλάς!
    Τώρα για τα άλλα, καλά κάνεις. Ευτυχισμένη ηλικία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. zoyzoy μου, τί να κάνω;;; Είπα να κάνω προπόνηση, αλλά ο GiP δεν με μαθαίνει τίποτα!!
    Τί κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα εκτός από τα κουτσομπολιά;;;
    Φιλιά στο μουτράκι σου κούκλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απαπα! Μα γίνεται τέτοιο πράγμα πουθενά; Δεν είναι κατάσταση αυτή. Ακούς εκεί ως όπλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. KitsosMitsos, είδες τί κυκλοφορεί? απαπαπαπαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή