24/2/10

Ο σπόνσορας

Αχ, το τί έπαθα απόψε δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς! Εκεί που καθόμουν ήσυχα και ωραία στο γραφείο μου το πρωί και χάζευα διάφορα τρελά στο internet λόγω αναδουλειάς, εμφανίστηκε η φίλη μου η Μαρία για καφέ.

Το Μαράκι είναι μια εντυπωσιακή κορασίς 29 Μαΐων, περιποιημένη και καλοβαλμένη. Θεωρητικά ανήκει στο χώρο της εκπαίδευσης, όντας πτυχιούχος της Αγγλικής φιλολογίας, επί του πρακτέου ανήκει στις ουρές του ΟΑΕΔ, όντας αδιόριστη του ΑΣΕΠ. Την γνώρισα πριν λίγα χρόνια σε μια περίοδο δικής μου οικονομικής κρίσης που έκανα κάτι αρπαχτές σε ένα φροντιστήριο, αναπληρώνοντας μια άλλη αγγλικού, που αναγκάστηκε να αποχωρήσει στη μέση της χρονιάς λόγω ξαφνικής και προβληματικής εγκυμοσύνης. Να σημειώσω ότι εγώ καθηγήτρια δεν είμαι, αλλά ένεκα ότι κατέχω την γλώσσα και γνώριζα την ιδιοκτήτρια προσφέρθηκα ευγενικά να εξυπηρετήσω την επιχείρηση (και να βγάλω και τίποτα εξτρά, μιας που είχε πέσει πείνα).

Γνώρισα λοιπόν το Μαράκι στο φροντιστήριο και εκτίμησα πολύ τον ανοιχτόκαρδο χαρακτήρα της, την απλή λογική της και το κοφτερό μυαλό της. Αυτή δεν ξέρω τί εκτίμησε σ' εμένα, πάντα φοβόμουν να ρωτήσω. Έκτοτε κάνουμε αρκετά στενή παρέα και έχουμε περάσει μαζί αρκετές καταστάσεις, συνήθως γκομενοαπογοητεύσεις. Όλα αύτα μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι, που η Μαρία αποφάσισε να πάψει να ζεύει εαυτόν στο εργασιακό μαγκανοπήγαδο για τρεις κι εξήντα μηνιαίως και να εκμεταλλευτεί τα προσόντα που απλόχερα της χάρισε η φύση, δηλαδή την τέλεια κορμάρα της και το υπέροχο πρόσωπό της, που κόντευε να μαραζώσει από τα “this is chair” και “that is a cat”. Απέκτησε σπόνσορα, τον Στέλιο.

Ο Στέλιος είναι ένας πενηνταφεύγα καράβλαχος φρουτέμπορας, κατοικοεδρεύων σε παρακείμενο νομό. Παντρεμένος από τα 22 του με μια συγχωριανή του, με τρία παιδιά και ανία μεγαλύτερη και από την απόσταση γης- σελήνης, διαθέτει ένα μεγάλο προσόν για άντρα. Πολλά λεφτά. Επίσης είναι και πελάτης μου. Και μια μέρα που ήμασταν στο γραφείο μου προς τον Σεπτέμβρη και συζητούσαμε για μια ακάλυπτη επιταγή, είδε το next top model μας που ήρθε να με ψήσει να πάμε για μπανάκι, του ήρθε ο νταλκάς κατακούτελα και τα υπόλοιπα είναι αρχαία ιστορία....

Με τα πολλά τα φτιάξανε και το Μαράκι μας έλυσε τα εργασιακά της προβλήματα δια παντός διότι ο Στέλιος είναι άντρας σωστός και κιμπάρης (κατά τα λεγόμενά του) και δεν γουστάρει το κοριτσάκι του με τέτοια μόρφωση να σκίζεται όλη μέρα στη δουλειά (επίσης κατά τα λεγόμενά του). Αντιθέτως, προτιμά να σπονσοράρει τον τρόπο ζωής που της αξίζει προκειμένου να είναι πάντα εύκαιρη όποτε του περισσεύει κανα δίωρο να περάσει. Ενίοτε με το πρόσχημα της δουλειάς διανυκτερεύει στην πόλη και στην αγκαλιά της καλής του. Και ως γνήσιος καράβλαχος, πάντα όταν έρχεται πάει στα μπουζούκια. Στις περιπτώσεις αυτές λέει στο μόνιμο αμόρε της η Μαρία ότι έρχεται επίσκεψη η μάνα της από το χωριό και ησυχάζει. Επιπρόσθετα σέρνει κι εμένα μαζί τους για ξεκάρφωμα (λόγω κονέ με έχουν χρίσει επίτιμη κουμπάρα).

Έτσι, μόλις εμφανίστηκε η Μαρία για καφεδάκι στις 11 το πρωί στο γραφείο, κατάλαβα ότι με περίμεναν κακά μαντάτα. Πρώτον γιατί αυτή για να ξυπνήσει πριν τη μία το μεσημέρι πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος και δεύτερον γιατί το χαμόγελό της ήταν πιο σαγηνευτικό κι από την αμαρτία. Κι από πικρή πείρα ξέρω ότι αυτό δεν προμηνύει ποτέ τίποτα καλό. Στο πεντάλεπτο μου σκάει τη βόμβα το Μαράκι. Έρχεται ο Στέλιος και θέλει το γνωστό. Μπουζούκια και ξεκάρφωμα. Από εδώ με είχε, από εκεί με είχε, με παρακάλια και απειλές με κατάφερε.

Έχουμε βρεθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ψυχαγωγικό κέντρο της πόλης. Το ζεύγος μέσα στην γλύκα και την καλή χαρά διασκέδαζε. Εγώ χασμουριόμουν. Και ξαφνικά, σκάει πάνω στο κεφάλι μου ένα μπουκάλι! Ακριβώς στο δόξα πατρί! Πριν καταλάβω πάνω στη ζαλάδα μου τί ακριβώς γίνεται, βλέπω τον Αντωνάκη, το μόνιμο αμόρε της Μαρίας, να έχει πιάσει τον σπόνσορα από το λαιμό και να γίνεται της τρελής το πανηγύρι! Σε χρόνο dt έχουν πλακώσει και οι σεκιουριτάδες, μην τα πολυλογώ, του χάους έγινε, σηκωτοί σχεδόν φύγαμε.

Και τώρα κάθομαι με μια παγοκύστη στο καρούμπαλο, να βράζω στο ζουμί μου γιατί ο ηλίθιος δεν σημάδεψε καλά! Ε, όχι. Άλλος **** άλλον δέρνουν!!!!!!!!!!

47 σχόλια:

  1. Α ... εσύ έχεις συναρπαστική ζωή!

    Η ζωή είναι απόλυτα σκληρή χωρίς λεφτά. Αλλά πάντα αναρωτιόμουνα πως μπορεί μια γυναίκα όμορφη και εκλεπτυσμένη να κάνει σεξ (ή ακόμη χειρότερο, παρέα) με ένα άξεστο βλάχο.

    Δεν λέω, οι βλάχοι πρέπει να βολευτούν κι αυτοί. Απλά, αναρωτιέμαι για μερικές γυναίκες πως το μπορούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...καλή ανάρρωση να ευχηθώ!
    Ιλαροταγωδία! για να διατηρηθείς in one piece προτείνω να σταματήσεις άμεσα νά'σαι η ''sponsor'' της φίλης σου σε ανάλογες μελλοντικές καταστάσεις (αν δεν την έχει σκοτώσει ο σύντροφος της!)
    Κι αν είστε φίλες for real, δεν δικαιολογείται
    επουδενί η συμπεριφορά της top model.
    Αφήνω ασχολίαστο το αρσενικό δίποδο, γιατί είναι εκ των πραγμάτων ανάξιο λόγου.


    υγ. γεια σου Ionn insomniac:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxa έτσι είναι.. ανοίκεις στις παράπλευρες απώλειες.. :):)
    χαχαχα εγώ κανένα σας δεν αντιλαμβάνομαι εντελώς.. μα περισσότερο το ΄"μόνημο" ή "νόμημο".. πολύ βαριά το πήρε.. δεν είναι ιδιόκτητοι οι άνθρωποι.. στην προκημένη πρόκηται για διπλή μίσθωση.. προφανώς δε μπορούσε να καλήψη το σύνολο των αναγκών.. προς τι η αναταραχή; :):)
    καλημέρα και περαστικά :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φίλη σου η Αγγλικού είναι επικίνδυνη.Την επόμενη φορά που θα ξαναβγείς μαζί της να φοράς helmet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εσύ δηλαδή σαν κουμπάρα κρατούσες το φανάρι;
    Αλήθεια, κουμπάρα στο αίσθημα ή στον γκόμενο;
    Α, το Μαράκι… της αρέσει το παστέλι βλέπω!
    Βρε τον Στέλιο… που κάθε φορά που ερχόταν ήθελε και μπουζούκια και ξεκάρφωμα.
    Αλήθεια πάλι: αυτό το «ξεκάρφωμα» τι είναι; (Ο IonnKorr πάλι θα λέει: αυτός τίποτα δεν ξέρει… πού ζει; Φίλε μου εγώ ζω στον κόσμο μου κι εκεί δεν έχει μπουζούκια και ξανθιές).
    Γιατί αν έλεγε «μπουζούκια και κάρφωμα» θα καταλάβαινα, αλλά ξεκάρφωμα… με μπερδεύει!
    …για εξήγα κουμπάρα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ionn φίλε μου, καλησπέρα. Τί έγινε, ξεμπέρδεψες με τη μετακόμιση;
    Καλά, θεωρείς χειρότερο να κάνεις παρέα με κάποιον, παρά σεξ; Τί να πω, με εκπλήσσεις. Εγώ πάντως παρέα κάνω γιατί είναι φίλη το Μαράκι, κι εκτός αυτού κατά βάθος τον συμπαθώ τον Στελάρα, είναι πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος, άσχετα αν δεν έχουμε τις ίδιες αρχές. Και πριν αναρωτηθείς πώς μπορούν κάποιες μόνο για επιχορήγηση, για σκέψου και όλα τα αρσενικά που πάνε με το πρώτο στρινγκάκι που θα βρεθεί μπροστά τους! Μην μου πεις ότι κοιτάνε τον πλούσιο εσωτερικό τους κόσμο, θα σε πάρω να πάμε μαζί να κάνουμε σφυγμομέτρηση στο Pines (που θα έλεγε και η Φοίβη)!!!
    Σ' αρέσει η ζωή μου; Είναι αλήθεια, μου συμβαίνουν αρκετά παράδοξα. Σε πληρώνω όσο θες για να με αντικαταστήσεις 2 μήνες (όχι παραπάνω, διακοπές θέλω, κατά τα άλλα μου αρέσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα και σ' εσένα cibuset@, ευχαριστώ για τις ευχές. Νομίζω ότι έχω πάθει ελαφρά διάσειση. Τελικά το βρήκα το blog σου (βοήθησε ο φίλος Ionn) και μου άρεσε πολύ πολύ.
    Ναι, είχε και την πλάκα του σήμερα το πρωί που το ξανασκεφτόμουν. Καλέ, δεν είμαι εγώ η σπόνσορας της φίλης, και δεν μου έκανε τίποτα η κοπέλα. Απλά θα κάθομαι 2-3 τραπέζια μακριά από εδώ και πέρα, για καλό και για κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ koulpa, να 'σαι καλά. Είδες, άλλος χαίρεται τελικά, άλλη της έφαγε. Μου έδωσες νέα ιδέα. Μετά το κορμί- πιστωτική κάρτα που λανσάρισε το Μαράκι, θα βγάλουμε και κορμιά- χρηματοδοτική μίσθωση (leasing). Εκτός κι το κάνουμε Ανώνυμη Εταιρεία και σπάσουμε το κεφάλαιο σε μετοχές... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωκεανέ, μην σου πω και πανοπλία. Θα έβγαζα τακούνι, αλλά μου ήρθε από το πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άθεε, ναι, το φανάρι κρατούσα στην ουσία. Τί να κάνω, είμαι ψυχοπονιάρα. Και καλύτερα φανάρι, παρά παλιότερα που μου κουβαλούσε επίδοξους σπόνσορες, άσε, μια φρίκη πέρασα μέχρι να σταματήσει. Κουμπάρα στον σπόνσορα, τον Αντωνάκη αν τον πιάσω στα χέρια μου θα τον σκίσω. Γιατί εκτός από ηλίθιος και άστοχος είναι και φλώρος, και τις έφαγε τελικά από άντρα 25 χρόνια μεγαλύτερό του! χεχεχε
    Ε, νέο κορίτσι είναι και το Μαράκι, έχει τις ανάγκες της...
    Ξεκάρφωμα βρε πουλάκι μου, ξεκάρφωμα. Μην τους πάρει κανένα μάτι τετ- α- τετ και το σφυρίξει στην φρουταιμπόραινα. Είναι μικρός ο κόσμος. Ενώ τρεις δικαιολογούνται.
    Δεν μου λες, εσύ που ζεις, στο Θιβέτ και δεν έχει ξανθιές και μπουζούκια; Ή σε κανένα μεγάλο μπάνιο και περνάς καλύτερα από όλους μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ρε Άθεε!

    Εσύ τίποτα δεν ξέρεις… πού ζεις;

    Δεν είναι τόσο ότι δεν ήξερες το Pines αλλά το ότι το παραδέχεσαι ανερυθρίαστα!

    Δεν τόξερες που δεν τόξερες, δεν εύρισκες τουλάχιστον μια δικαιολογία? Τόσες υπάρχουν!
    Να μερικά παραδείγματα:
    1. Συνέχεια εκεί πηγαίνω αλλά έχω κάτι αρχινίσματα Αλτσχάιμερ και δεν θυμάμαι τα ονόματα.
    2. Δεν ξέρω Αγγλικά και και το έλεγα "Πεύκα".
    3. Είμαι φεμινιστής και αφήνω στη γυναίκα το θέμα της επιλογής και πληρωμής του ξενοδοχείου και από τάκτ δεν κοιτάζω πως λέγεται.
    4. Ως καλός χριστιανός δεν επισκέπτομαι τέτοιους χώρους για λόγους εντροπής.
    5. Ως μουσουλμάνος δεν κάνω πράγματα που απαγορεύει το Κοράνι.
    6. Ως Επικούρειος πηγαίνω μόνον στο Κήπο.
    6. Έμαθα ότι, όταν έρχεται ο Θεός στον Κόσμο για να τσιλιμπουρδήσει, μένει εκεί και ως άθεος δεν θέλω δεν να συμπέσουμε στα ίδια λημέρια.
    Και τόσα άλλα παρόμοια.

    Τώρα, αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι με τι μούτρα θα ξαναπάς να ξαναγράψεις στης Φοίβης. Τι θα λέει η κοπέλλα? Να, έρχεται και κι αυτός να σχολιάσει που ούτε το Pines δεν ξέρει. Θράσος που τόχει????

    Αλλά το χειρότερο είναι το άλλο. Όταν έλθει η Ηώς από την Θεσσαλονίκη και σου στείλει μέιλ ότι μένει στο Pines και να πας να την βρεις στις 10 μ.μ.
    Τι θα της πεις τότε?
    Όχι, στις 10 αλλά στις 11, για να προλάβω να μπω στο blog του Ionn για να τον ρωτήσω κατά που πέφτει αυτό?

    Υ.Γ. Κυριακή η μετακόμιση. Έχω πεθάνει. Αν επιβιώσω θα γράψω την επομένη στο blog σου. Άλλη μετακόμιση δεν κάνω. Αν ξαναχρειαστεί σκέφτομαι να πουλήσω τα έπιπλά μου και να πάω να μείνω οριστικά στο Pines! (Όλο και συμφερότερη μου φαίνεται αυτή η λύση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να σου πω την αλήθεια, IonnKorr στα Αγγλικά δεν μου πήγε καθόλου το μυαλό.
    Πώς μου κόλλησε το ρούφηγμα δεν ξέρω!
    Θα σε πάρω για σύμβουλο γκομενοκαταστάσεων IonnKorr!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά να πάθεις Ionn, όταν προσφέρθηκα να βοηθήσω (που έχω κάνει 8 μετακομίσεις), δεν εκμεταλλεύτηκες την ευκαιρία. Κουβάλα τώρα!!!
    Αν και καλύτερα στο Pines, με τόσα που ήξερες για το μαγαζί, για τακτικό πελάτη σε κόβω. Μπορεί και να σε βολέψει.
    Υ.Γ. Τελικά θα μου λύσεις την απορία γιατί τα πήρα; Γιατί είναι τόσο κακό να κάνεις παρέα με άξεστους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ότι ο Στελάρας είναι σπόνσορας της Μαρίας προκύπτει εύλογα.
    Το ότι για την Μαρία ο Στελάρας είναι βασικά, σπόνσορας, όμως δεν προκύπτει εύλογα. Το υποθέτεις; Η γνώμη σου αυτή είναι και η γνώμη της Μαρίας;
    Γιατί αν πράγματι είναι π.χ. μόνο σπόνσορας, τότε η σύγκριση με τους άντρες που τρέχουν πίσω από ένα στριγκάκι δεν είναι σωστή. Όχι ότι δεν τρέχουν. Αλλά τρέχουν για το στριγκάκι ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ηώ

    ζητάς και επεξηγήσεις!

    Αφού είσαι μέσα στο μυαλό μου. Όπως σκέφτομαι σκέφτεσαι. (Καμιά φορά, σκέφτομαι μπας και έχουμε κοινό εγκέφαλο)

    Οπότε τα πράγματα έχουν ως κάτωθι.

    Ένας άντρας (ακόμα και ο κουλτουριάρης) θα πάει με οποιαδήποτε του την πέσει, προβάλλοντας από ελάχιστη ως μηδενική αντίσταση. Θα μπορούσε στην μεγάλη ανάγκη να πάει και με μια τρύπα στην μάντρα. Αλλά δεν εκτιμά όλες όσες πάει. Μόνον μία ή δύο.

    Η γυναίκα αντίθετα έχει την δυνατότητα να πάει με χιλιάδες. Ωστόσο, δεν θέλει τέτοιο σεξ. Θέλει να έχει σε εκτίμηση αυτόν με τον οποίο πάει.

    Καταλήγουμε λοιπόν στο εξής συμπέρασμα. Καμία σχέση, ως προς την αιτία για σεξ, για άντρες και γυναίκες.

    Άρα, λοιπόν η εκλεπτυσμένη γυναίκα όταν πηγαίνει με έναν άξεστο (που προφανώς δεν εκτιμά και δεν της πάει) νοιώθει άβολα. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα γι' αυτήν όταν είναι αναγκασμένη να κάνει παρέα μαζί του. Χάνει την αυτοπεποίθησή της και καταλήγει νευρωτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστούμε πολύ για το λινκ που μας έκανες και ανταποδίδουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε/η Licensed To Cook, εσένα η λογική σου τί σου λέει δηλαδή όταν μια 29χρονη θεά μοιράζεται το κρεβάτι της με έναν καράβλαχο που έχει κόρη της ηλικίας της; Ότι την έριξε λέγοντας "στάσου, μύγδαλα"; Ή μήπως ότι της προέκυψε τόσο sex animal που τα είδε όλα και έκλεισε ως γυναίκα; Τόσο πια εξαίρεση είναι;
    Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν στέκει η σύγκριση. Επειδή κυνηγούν διαφορετικά πράγματα; Γιατί είναι πιο έντιμο το στρινγκάκι σκέτο και μόνο από τις βιοτικές ανάγκες; Το ίδιο δεν κάνουν στην ουσία; Τρέχουν για να αρπάξουν αυτό που θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε Ionn, λές να γεννηθήκαμε Σιαμαίοι εγκεφαλικά; Τότε μάλλον εσύ πήρες το μυαλό κι εγώ τη χάρη όταν μας χώρισαν(να μην πάρω κάτι κι εγώ;).
    Γιατί στις γυναίκες ξεκινάς από το θεώρημα ότι τρέφουν πάντα εκτίμηση για τον εραστή τους και δεν μπορεί να επιδιώκουν κάτι άλλο; Είναι θέμα αρχών τις εκάστοτε γυναίκας. Αν ήταν το σεξ θέμα εκτίμησης δεν θα γινόταν του κερατώματος σε αυτόν τον κόσμο.
    Δεύτερον, στις δικές σου κοινωνικές επαφές (τονίζω κοινωνικές, όχι φιλικές) δεν συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι που δεν σου ταιριάζουν ιδιαίτερα; Χάνεις την αυτοπεποίθησή σου ή γίνεσαι νευρωτικός όταν τους συναναστρέφεσαι;
    Και τέλος, από πού κι ως πού είμαι εγώ, που πήγα για παρέα, πιο ανήθικη από την άλλη που του τα τρώει αισχρά, όπως άφησες να εννοηθεί στο πρώτο σου σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αστρο - Συμμορίτες, μην ευχαριστείτε εμένα για το link αλλά την γόνιμη φαντασία σας και το απίθανο χιούμορ σας. Να 'στε καλά να γράφετε να σας διαβάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΑΑΑ, Αστρο- συμμορίτες, τώρα έπιασα την ανταπόδοση. Ευχαριστώ παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. από πού κι ως πού είμαι εγώ, που πήγα για παρέα, πιο ανήθικη από την άλλη που του τα τρώει αισχρά, όπως άφησες να εννοηθεί στο πρώτο σου σχόλιο;

    Από που προκύπτει αυτό? Ούτε εσύ, ούτε η άλλη ούτε καμία γυναίκα δεν είναι ανήθικη για θέματα σχέσεων.

    Αφού ξέρεις, ρε Ηώ, η ανηθικότητα στις σχέσεις έχει θρησκειακές καταβολές και ένας Επικουριστής άθεος όπως εγώ δεν έχει στο λεξιλόγιο του τέτοιους χαρακτηρισμούς.

    Ανήθικος είναι κάποιος που εξαπατά κάποιον οικονομικά ή διαδίδει σε βάρος του ψευδολογίες ή πράττει σε βάρος του άλλες παράνομες πράξεις.

    Αφού ξέρω καλά ότι τα ίδια πιστεύεις και εσύ γιατί με μέμφεις τώρα?

    Υ.Γ. Αύριο πρωί κόβεται το τηλέφωνο από το ΟΤΕ. Θα γράφω πλέον σχόλια από internet-cafe.
    Σε καμιά δεκαριά μέρες μου είπαν θα κάνουν την νέα σύσνδεση στην νέα κατοικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σας, είμαι ο Στελάρας και ψάχνω νέο κολ γκερλ για την σπονσοράρω....Ηώ, τι μου έχεις τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ionn, προφανώς παρεξήγησα το πρώτο σχόλιο. Ναι, τα ίδια πιστεύουμε.
    Ωχ, καλό κουράγιο με τα internet-cafe. Θα σου κάνουν οι πιτσιρικάδες ένα κεφάλι, τέλειο!
    Με το καλό το νέο σπίτι και με το δεξί. Αξίζει τον κόπο λίγη ταλαιπωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στελάρα, βλέπω την χρηματοδοτούμενη την αλλάζουμε, την κουμπάρα την θέλουμε σταθερή. Έτσι μπράβο. Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΗΩ,
    Εσύ βλέπεις μια ομοιότητα, εγώ μια διαφορά. Εσύ στο να τρέχει πίσω κανείς από ένα στριγκάκι μιας τύπισσας με ωραίο κώλο βλέπεις ομοιότητα με το να τρέχει κάποια πίσω από ένα καλοκάγαθο ηλικιωμένο γκουβαρντά χιμπατζή και σαν επιχειρήματα επιστρατεύεις τα εξής δύο:
    1) οι άνθρωποι κάνουν πάντα αυτό που θέλουν, άρα δε διαφέρουν μεταξύ τους.
    2) ηθικά, αυτό που θέλουν δε διαφέρει επί της ουσίας.

    Όσον αφορά το πρώτο, το ότι οι άνθρωποι επιδιώκουν αυτό που θέλουν είναι πολύ γενικός κανόνας ώστε να αποτελέσει πραγματικά χρήσιμο κριτήριο ομοιότητας για κατηγορίες ανθρώπων (π.χ. τα δύο φύλα) για τον εξής απλό λόγο: πρόκειται για κανόνα με καθολική ισχύ, πρακτικά χωρίς καμία εξαίρεση.
    Όσον αφορά το δεύτερο, εγώ δεν έκανα λόγο για διαφορά ηθικής ποιότητας. Αλλά όπως και να έχει, είναι πολύ διαφορετικό να τρέχεις πίσω από κάτι που σου αρέσει από το να τρέχεις πίσω από κάτι που σου χρειάζεται. Και βέβαια, δικαίωμα της φίλης σου να κερατώνει το γκόμενό της για ένα τύπο που της δίνει χρήματα (πουτανιά το λένε στο χωριό μου) αλλά δε θα την επαινέσουμε κι όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οφού ιντα παθες καρντασίνα μου...
    να την προσέχεις τη φιλενάδα σου.
    Ζημιάρα, ζημιάρα! Χαχαχα

    καλό σκ…
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ηώ

    Ενώ εσύ διασκεδάζεις αφόρητα στα Θεσσαλονικιώτικα σκυλάδικα εγώ τέλειωσα την μετακόμιση και είμαι πτώμα. Γράφω απο ιντερνέτ-καφέ.

    Καλή βδομάδα.

    Υ,Γ. Τι ανισότης! Ο ένας πτώμα από την ταλαιπωρία και η άλλη πτώμα από τη διασκέδαση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε Licensed To Cook, εγώ λέω απλά ότι καθένας έπαιρνε ό,τι τον βόλευε από αυτή τη σχέση, όπως γίνεται και με πολλές άλλες σχέσεις. Επίσης, ποιός σου είπε ότι το Μαράκι το έκανε από ανάγκη; Μπορεί να επιβιώσει και αλλιώς, αλλά της αρέσει να κοιμάται όλη μέρα και να ξυπνάει μόνο για το ραντεβού για το πεντικιούρ. Άρα κι αυτή αυτό που ΘΕΛΕΙ κυνηγά.
    Κατανοητόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φοίβη μου, μην τα συζητάς! Αλλά δεν πτοήθηκα καθόλου. Και την επομένη και την μεθεπομένη έξω με το καρούμπαλο σαν την Αστέρω, και την κοπάνησα και το Σ/Κ. χιχιχιχιιχιχι
    Φιλάκια κορίτσαρε, καλή εβδομάδα να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έλα IonnKorr, δεν θέλω γκρίνια... Ας παρατούσες την Αθήνα, να ΄μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη αν ήθελες να γίνεσαι πτώμα από την διασκέδαση! Αντ' αυτού, προτίμησες τα βόρεια προάστεια. Εγώ φταίω;;
    Μια συμβουλή. Αφρόλουτρο και μασάζ! άντε, και τελείωσε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ...Σε λιγο καιρο θα δειτε πολλες μοντελες να ζητουν χορηγους...Οικονομικη κριση ειναι αυτη λεμε!!..
    Εμεις παντως εδω στο νησι κανουμε χαρες οταν ερχεται ο στολος.....χαχαχα...Βεβαια μονο το λεμε..και μεταξυ μας κατι μου λεει οτι τωρα θα περασουμε στην πραξη...
    Καλη αναρωση Ηω....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έλα ρε καρντάσι,
    γλύτωσες τη θεωρία συνόλων, για να πας από μπουκάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Black~Martini, καθόλου άδικο δεν έχεις φίλη μου. Πάλι καλά δηλαδή που ξέρουμε και δυο λεξούλες στα Αγγλικά και δεν θα αρχίσουμε τα "Ο κήπος είναι ανθηρός"!!!!
    Εγώ που δεν είμαι μοντέλα, τί να κάνω, αλήθεια;
    Συγγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω, ήμουν εκτός λίγες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φίλε NoN SeRViaM, το μπουκάλι δεν με ξέκανε, λες να το κάνει η θεωρία των συνόλων; Άντε, τόσες μέρες την περιμένω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άθεε, με βρήκε, με βρήκε!! Και πού να αρχίσω να λέω τί μου έλαχε αυτές τις μέρες και ήμουν εκτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Βέβαια, βέβαια..
    Αλλά θα μου στείλεις κι εσύ τη νομολογία και τα περί του εμπορικού δικαίου, ε;

    Θα περάσουμε τέλειο Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ηώ

    Πες τι σου έλαχε.

    Είμαστε εδώ και περιμένουμε να μάθουμε!!

    Υ.Γ. Ηώ, δεν έχω τηλέφωνο και σύνδεση και είμαι δυστυχισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Α ... Ηώ, μόλις το είδα!!!!

    - Να μου πείς ότι έστησα την κομπίνα της Siemens να δυσαρεστηθώ!
    - Να μου πείς ότι συμμετείχα στο Βατοπέδιο να εκνευριστώ!
    - Να μου πεις ότι εγώ ευθύνομαι για την χρεοκοπία της Ελλάδας και τα υπέρογκα επιτόκια που δανείζεται να τα τσαντιστώ!

    Αλλά να με αποκαλέσεις .... "Κολομβιανό ναρκέμπορο" πως να το χωνέψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Και μάλιστα μετά από τόσα .... που περάσαμε μαζί!!!!!!!

    Πως μπόρεσες, εσύ η "διαδικτυακή γυναίκα" μου???????????????????????????????????????????

    Και μου τόλεγαν οι φίλοι. Ionn, μακρυά από τις ξανθιές, δεν έχουν μπέσα!! Αλλά δεν τους άκουγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ιonn, εσύ ήσουν απέναντι από τη Φοίβη???? Κοίτα να δεις μικρός που είναι ο κόσμος.... Δεν το ήξερα διαδυκτιακέ μου φίλε, συνεργάτη, άντρα. Θα σε έδινα εγώ έτσι στεγνά???? Ίσα ίσα που θα βοηθούσα στην προώθηση, κι ας μην με κέρασες ούτε έναν καφέ τόσες μέρες που είμαι Αθήνα... Τί φιλοξενία είναι αυτή;
    Και δεν μου λες, είδες από μελαχροινή προκοπή ή μπέσα; Όχι, για να βαφτώ αν είναι
    καληνύχτα και γρήγορο ίντερνετ με το καλό εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ήσουνα Αθήνα?

    Εγώ ακόμα ταλαιπωρούμαι με τα μετα-μετακομιστικά.

    Τηλεφωνική Σύνδεση ακόμα δεν έχω.

    Ήρθε ο ΟΤΕ (δηλ. δυο Πακιστανοί) για την σύνδεση της νέας πολυκατοικίας και έσπασαν μαζί με το πεζοδρόμιο και τον σωλήνα ύδρευσης.

    Φαντάζομαι ότι στα τέλη της άλλης βδομάδας να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες.

    Τα λέμε. (Είμαι κυριολεκτικά κατάκοπος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ακόμη Αθήνα είμαι φίλε Ιοnn, ευτυχώς όμως τελειώνω οσονούπω και αναχωρώ. Δεν αντέχεται με τίποτα το Κέντρο...
    Σε πλημμύρισαν στα καλά καθούμενα βρε παιδί; Έκαναν τον δρόμο πισίνα για αρχάριους κολυμβητές; χαχαχαχαχαχαχα
    Πάντως για να σε παρηγορήσω, και οι ιδιωτικές τα ίδια είναι. Εμένα έκαναν 7 εβδομάδες να με συνδέσουν.
    Καλή ξεκούραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. πέρασα να πω ενα γεια καρντασίνα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. χαχα πέρασα να πώ ένα γειά και να δω που χάθηκες.. δε σε εμπνέει η πρωτεύουσα ε;.. λές γι αυτό να γράφω μια΄στο τόσο; :):)
    την καληνύχτα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Φοίβη μου, χάθηκα, το ξέρω, αλλά από Δευτέρα θα επανέλθω δριμύτερη και καυστικότερη, μιας και από νέες εμπειρίες.... φούλ!!!
    Φιλάκια και σ' εσένα συντέκνισσα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. koulpa, δεν παλεύεται, δεν παλεύεται. Αν και μεταξύ μας η πρωτεύουσα είναι πολύ πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα από την Θεσσαλονίκη. Λες γι' αυτό να μην προλαβαίνω αυτές τις μέρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρεεε είσαι αστέρι έχω λιώσει αχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή