3/2/10

"Ναι το παραδέχομαι! Εγώ ξεμυάλισα τον Λάτσιο"


Μετά από προτροπή φίλου αναγνώστη , που βαρέθηκε να με βλέπει να γεμίζω τις αναρτήσεις του με σχόλια και αφού αποφάσισε να αποκαλύψει την μισή μόνο αλήθεια στο διαδίκτυο, έρχομαι να ολοκληρώσω την εξιστόρηση της θλιβερής ιστορίας που ταλανίζει αυτή τη στιγμή την Ελλάδα. Μην ακούτε τις ψευδείς φήμες για παράνομο δεσμό της Ελένης. Είναι κακοήθεις, ανυπόστατες και ουτοπικές. Η Ελένη στράφηκε σε άλλες αγκαλιές μόνο όταν έμαθε την αλήθεια για τα 6 παιδιά του Γιάννη που ζουν μαζί μου στον πλανήτη Βάλκαν. Επιτέλους η αλήθεια αποκαλύφθηκε. Ο Γιάννης έχει 6 εξωγήινα εξώγαμα. Πώς να το συναγωνιστεί αυτό η εθνική μας καφετζού; Είμαι νεότερη, με μεγαλύτερο στήθος, και στον πλανήτη μου οι εγκυμοσύνες δεν μας φιλοδωρούν με ραγάδες και 26 πόντους στην περιφέρεια έκαστη. Το γεγονός ότι δεν έχω φωνητικές χορδές και αναπαράγομαι με στοματικό σεξ εκλαμβάνεται από όσο κατάλαβα ως προτέρημα στον δικό σας πλανήτη....
Τέλος πάντων, δεν θα σας κουράσω πολύ, ήθελα απλά να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, γιατί οι ψευδείς ειδήσεις διασπείρονται πιο γρήγορα κι από φως στο κενό. Πρέπει να φύγω, γιατί στο τηλέφωνο με περιμένει ο Αλέξης. Καληνύχτα

19 σχόλια:

  1. Ηώ

    Ανεπανάληπτη. Ασύλληπτη. Εκπληκτική. Εντυπωσιακή. Απρόσμενη. Απροσδόκητη. Πανέξυπνη. Ευφυέστατη.

    Τώρα, που θα μας παραλάβει ο κουτσομπολίστικος τύπος και θα δικαστούμε αμφότεροι πιστεύω στην δίκη να σε γνωρίσω!!!!

    Πάντως από τώρα ζητώ:
    - Δημοσιότητα ισότιμη!
    - Συμβόλαια με κανάλια ισόβαρα!

    - Δικαστικά έξοδα μοιρασμένα!
    - Ξύλο ισόποσο!

    Και όχι παγαποντιές!

    Μαζί συνεισφέραμε στο "εθνικό διαζύγιο", μαζί θα μοιράσουμε τα οφέλη και θα υποστούμε τις συνέπειες!

    Και μην υποψιαστώ ότι με ρίχνεις στα ποσοστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, ευχαριστώ για το εγκώμιο, με τιμά ιδιαίτερα η εκτίμηση που μου δείχνεις. Θα παρακαλούσα μόνο να τοποθετούνται τα επίθετα σε αλφαβητική σειρά, για να ευκολύνουμε τους αναγνώστες που θέλουν να δουν τη φωτογραφία μου στα σχετικά λήμματα. χαχαχαχαχαχαχα
    Κι επειδή είμαι δίκαιος άνθρωπος, θα σου δώσω το 55% όλων, μιας και είχες την αρχική ιδέα. Εκτός από το ξύλο, που θα το φας όλο μόνος σου. Πέραν από τους λόγους που ανέφερα στο blog σου, είμαι και σε απευθείας σύνδεση με τον Αλέξη όπως είδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω, να είδες ότι τοποθέτησα την αναφορά της ανάρτησής σου μέσα στην δική μου, ως συνέχεια της.

    Έτσι το πακέτο της ενημέρωσης του κάθε φιλομαθούς αναγνώστη ολοκληρώνεται απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά είναι! Προσφέρουμε πλήρη ενημέρωση. Είδες πόσο καλύτεροι είναι οι ερασιτέχνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ήλθα χθές να ανταποδώσω την επίσκεψη.. σαν ημιάγριος.. έπρεπε να ελέγξω την περιφέρια πριν εμφανιστώ.. διάβασα τα πρωηγούμενα.. για αρχή να πω ότι είμαστε συμβατοί.. :):)
    απέφυγα να σχολιάσω αμέσως.. και γιατί δε κατάφερα να με εντάξω σε κάποια από τις συνομοταξίες της λίστας.. (χαχα σε επιρέασε κάποιος και βρήκα ήδη 2 λίστες ανάμεσα στα πόστ σου;).. είπα να κάνω αναδρομή.. μήπως με αναγνωρίσω σε πρωηγούμενες χρονικές στιγμές.. πάλι απέτυχα.. και μετά το κατάλαβα.. δεν είναι δική μου δουλειά.. οι άτυχες που με συναναστράφηκαν οφείλουν να με κατατάξουν.. :):)
    με έστηλες για γιαλαντζη τσόντες.. με εστειλες για διαζύγια της δεκαετίας.. άργησα λίγο.. αλλά ήλθα.. :):)
    καλώς σε βρήκα και την καλησπέρα μου :):)
    θα επανέλθω.. :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ δεν βλέπω μόνο συμφωνία αλλά μια επικοινωνιακή τακτική ανεπανάληπτη, ασύλληπτη, εκπληκτική, εντυπωσιακή, απρόσμενη, απροσδόκητη, πανέξυπνη και ευφυέστατη, αν και τα δυο τελευταία μοιάζουν. Σίγουρα θα μοιραστείτε το ξύλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ Άθεε,

    μην δεις ανθρώπους να προκόβουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι δα, IonnKorr…!
    Πρόκοψε εσύ κι εγώ θα σου κρατήσω ακόμα και φανάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. koulpa=> Καλώς μας βρήκες και καλώς σε βρήκαμε. Ώστε δεν μπορείς να σε κατατάξεις, έ;
    Αχ, βρεγμένη σανίδα θέλεις! Όλες οι εξαιρέσεις εδώ μαζεύονται πια! Για ρώτα και καμιά πρώην, νυν και επόμενη, για ρώτα...
    Οι λίστες καταρτίζονται από τριμελές γυναικοσυμβούλιο. Εγώ είμαι απλά το εκτελεστικό όργανο που τις "ντύνει" λογοτεχνικά. Ναι, έτσι ακριβώς σας βλέπουν οι γυναίκες. (Εμείς είμαστε ως φύλο λιιιιγο καλύτερες, πώς να το κάνουμε! Και μυρίζουμε πιο ωραία). Αντιρρήσεις και ενστάσεις εξετάζονται δεόντως από το συμβούλιο στην εβδομαδιαία τακτική του συνέλευση. Και πού να δεις τί δημοσκοπήσεις έχουν ετοιμάσει ήδη... θα αλλάξεις φύλο! :):)
    Γιαλαντζί ο Γκουσγκούνης, τα εθνικά μας @@; Μα θα με τρελάνεις βραδιάτικα; Τίποτα γιαλαντζί δεν γράφεται εδώ μέσα. Προτιμώ το χαμόγελο να παραμένει γνήσιο.
    Καλό βράδυ, κι ελπίζω να σε ξαναδώ σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άθεε, είμαι γνήσιο ψώνιο και μου αρέσουν τα κομπλιμέντα. Πόσο μάλλον όταν προέρχονται από τον επόμενο άμεσο συνεργάτη μου (έκανα επαφές IonnKorr, μετά το δικαστήριο θα βγάλουμε χρήμα με ουρά). Αλήθεια, τί λύσσα κακιά σας έπιασε εσάς τους δύο; Κορίτσι πράμα, σώνει και καλά να φάω ξύλο; Ωραίοι είστε αμφότεροι! Ιππότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχα η πρώτη σκέψη στο προηγούμενο ήταν.. "αντε και τη ρίχνω.. αντέχω να τη σηκώσω; άστη όρθια για καλό και για κακό.." :):)
    xaxaxa θα μπορούσα να κάτσω να αντικρούσω φράση φράση τη λίστα.. αλλά θα γινόμουν κουραστικός.. και θα μοιραζόμουν πολλά προσωπικά δεδομένα.. όχι ότι δε το κάνω κι αυθορμήτως πολλές φορες.. :):)
    έχω ρωτήσει την πρώην.. μια χωρίζαμε μιά 2ετία.. είχα πολλές ευκαιρίες.. αλλά πάλι κουραστικός θα γίνω.. ίσως κι αδιάκρητος.. :):)
    αν το ζητήσεις παντος.. θα το κάνω ειλικρινά.. :):)
    έχω εικόνα για το πως μας βλέπουν οι γυναίκες.. τόσες κουβέντες έχω κρυφακούσει ακούσια.. :):)
    εγώ φυσικά διατυμπνίζω ότι πρωτιμώ τις γυναικες και είναι καλήτερες καιμοιρίζουν καλήτερα κι ολα τα άλλα.. έχουμε τα ίδια γούστα.. χαχαχα δε σκέφτομαι να αλλάξω φίλο.. με αποθούν οι άνδρες.. και θα ήταν πολύ περίπλοκο.. :):)
    χαχαχα δε μίλησα για γιαλανζτη γκουσγκούνη.. θεωρήται ορίτζιναλ.. (απέφευγα τις ελληνικές τσόντες της περιόδου.. μου βγάζαν μια μιζέρια.. αλλά δε μπορώ να αρνηθώ τη μάρτυρία μιας ολόκληρης γενιάς..:):)) για γιαλαντζή τσόντα μίλησα.. κι αυτό είναι μόνο υποψία.. αν τη δείς και διαπιστώσεις το αντίθετο να με ενημερώσεις για το λάθος μου.. :):)
    ναι κι εγώ το συνθετικό χαμόγελο δε το συμπαθώ.. αν και το γραπτό το χρησημοποιώ κατάκόρον.. κι όποιος αντέξει.. :):)
    πωπω κι αυτή είναι η σύντομη εκδοχή του σχολίου.. κι άφησα ασχολίαστο το παρόν ποστ.. :):)
    την καληνύχτα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Koulpa=> Αυτό με το ρίξιμο δεν το αντελήφθην όσο θα ήθελα... να με ρίξεις πώς; Δεν πειράζει, χτύπα. Εδώ είμαστε για να ανταλάσσουμε απόψεις πάνω από όλα.
    Τώρα μάλλον σου δημιουργήθηκε λάθος εντύπωση. Δεν έχουμε τα ίδια γούστα, μιας κι εγώ ερωτικά ΔΕΝ προτιμώ τις γυναίκες. Αλλά σε επίπεδο ανάλυσης και σχολιασμού (βλ κουτσομπολιό και θάψιμο) σαφώς και προτιμώ το περίπλοκο γυναικείο μυαλό από το απλοϊκό αντρικό.
    Ένα μεγάλο respect στον Γκουσγκούνη. Μπορεί οι ταινίες του ως τσόντες να είναι άθλιες, αλλά οι απίστευτες, ατελείωτες cult ατάκες του έχουν μείνει ιστορικές! Ένα κλικ στο youtube θα σε πείσει. Θυμάμαι τουλάχιστον 4 φορές που απο τα γέλια μου έχει φύγει από τη μύτη καφές, κρασί, νερό και οποιοδήποτε άλλο ρόφημα! Τη συγκεκριμένη όμως δεν την έχω δει, το ομολογώ.
    Αλήθεια, πώς γίνεται να χώριζες επί 2 χρόνια συνεχόμενα; το γεφύρι της Άρτας έστηνες σε ξύλινο ομοίωμα; Ή χώρισες πριν από 2 χρόνια;
    Άντε, εύχομαι πολλά αυθεντικά χαμόγελα τώρα που βρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. aaxaxaxaxaxaxa πως μου αρέσουν οι παρεξηγήσεις.. ήταν απάντηση στο προηγούμενο που έλεγε "δε μπορείς να ρίξεις γκομενα ούτε με τρικλοποδια΄".. :):)
    χαχαχα ε έπαιξα με το σημείο " Και μυρίζουμε πιο ωραία".. :):) χαχαχα σαφώς κι εγώ πάντα πρωτίμησα το πιό περίπλοκο.. :):)
    χαχαχα στα ευαγή υδρήματα που παίζονταν οι ταινίες του γκουσγκουνη απέφευγα να πηγαίνω.. κατι στην ατμόσφαιρα με μιζέριαζε.. και δεν είχε τύχει να τον δώ σε πλήρη δράση.. αλλά τον είχα δει στις προθήκες.. και είχα ακούσει τη φίμη του.. και τις εμβληματικές του ατάκες.. μια φορά με έστειλε μια θεία να πάρω κάποιες φωτογραφείες της και έπεσα πάνω του στο φωτογραφείο.. κάπου στη μεχωγείων.. :):)
    χαχαχα θα τον αναζητήσω.. με άδιο στώμα.. γιατί κι εμένα το γέλιο μου αυθαδιάζει.. με΄χρι μακαρόνι μου έχει βγεί από τη μύτη (μπλιαξ αειδιαστικός κατάντησα) :):)
    χαχαχα χωρίζαμε 2 και πλέον έτη.. γιατι η πρώην μου δυσκολευόταν να αποφασίσει αν τα προτερήματα ή τα μηωνεκτήματά μου ήταν πιό σημαντηκά.. χαχαχα κι αποτελεί πλέον αρχαία ιστορία.. :):)
    χαχαχα χαμογελώ και καλησπερίζω :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. koylpa=> Όντως, δεν είχα πιάσει το λογοπαίγνιο, με τον τίτλο. Αλλά έχεις δίκιο με τον προβληματισμό. Αν δεν μπορείς να την σηκώσεις καλύτερα άφησέ την όρθια. Ως άντρας να μην προτιμάς τα περίπλοκα πράγματα. Δεν είστε φτιαγμένοι για αυτά και τσάμπα σας κουράζουν. Και με τη σειρά σας μας κουράζετε να σας τα εξηγούμε.
    Αν δεν έχεις κάτι υγρό κοντά, δες αυτό το βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=fx80Dtdd8OQ&feature=related Ελπίζω να σου μείνουν τα μεσημεριανά σουτζουκάκια. Χαχαχαχαχαχαχα.
    Όσο για τον χωρισμό, τί να πω... επί 2 χρόνια συνεχόμενα βρε αθεόφοβε; Τελικά καλύτερα που δεν έχω ζήσει κάποιες εμπειρίες.... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. xaxa για την ώρα έγώ δίνω τις εξηγήσεις.. κι ας είμαι απλός.. :):)
    μη στεναχωριέσαι.. ότι δε καταλάβω ας το χάσω.. αλλά είμαι εκπαιδευμένος.. έτυχε και διάλεξα.. να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες.. :):)
    χαχαχαχα το έιδα.. χωρίς υγρά γύρω.. έιδα κι άλλα επι τη ευκαιρία :):)
    χαχα όλες οι εμπηρίες καλές είναι.. δε παραπονιέμαι.. :):)
    την καληνύχτα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι έπαθε η μισή Ελλάδα κι ασχολείται με τα δύο ..."αστέρια" της TV? Εδώ έχουμε άλλους πόνους και καημούς να ασχοληθούμε... Πού να τους χωρέσει το μυαλό μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Koulpa=> το βιντεάκι είχε μέσα τόση βλακεία, που καταντάει αυθεντικό χιούμορ. Αν μη τί άλλο έχει πολλή πλάκα.
    Όχι, δεν είναι καλές όλες οι εμπειρίες, αχρείαστες να είναι κάποιες, μακριά από εμάς που λένε. Και άντε, η πρώην προσπαθούσε να αποφασίσει. Εσύ δεν είχες άποψη; ΑΑΑΑ, για ρώτα την σε ποιά συνωμοταξία ανήκεις... Αυτή σίγουρα θα ξέρει, τόσο σε έχει αναλύσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Heliotypon, μην το συζητάς. Εμείς εδώ κάναμε μια πλάκα, αλλά γίνεται του πανικού. Μέχρι που άκουσα το Σάββατο γυναίκα να λέει ότι αφού χώρισε η Μενεγάκη, ξεφτιλίστικε τελείως ο θεσμός του γάμου!!! Όταν κατάλαβα ότι το εννοούσε κιόλας, μου ίσιωσε το μαλλί! Τί να πω; Τόσο μυαλό έχουμε ως έθνος. Μέχρι εκεί φτάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βλέποντας τον τίτλο της ανάρτησής σου μου ήρθε ένα ανέκδοτο.
    Κάποιους κατασκεύαζε μοντέλα αεροπλάνων, όμως του έσπαναν συνέχεια τα φτερά από το σώμα της ατράκτου. Και ζήτησε βοήθεια.
    Του παρουσιάστηκε κάποιος και του είπε να βάλει τρύπες εκεί που σπάνε τα φτερά.
    Απόρησε αυτός, αλλά το δοκίμασε.
    Πραγματικά τα φτερά του σταμάτησαν να σπάνε.
    Τον ρώτησαν πως του ήρθε η ιδέα κι αυτός τους είπε: στην τουαλέτα!
    Οι άλλοι απόρησαν κι αυτός τους είπε: βλέποντας το χαρτί υγείας!
    Έχετε δει ποτέ να κόβεται στις τρύπες;
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή