2/2/10

Γιατί οι σύγχρονοι άντρες δεν μπορούν να ρίξουν γυναίκα ούτε με τρικλοποδιά!

Αν θυμάμαι καλά αυτή τη στιγμή σε κάθε Έλληνα άνδρα αντιστοιχούν περίπου δύο ή τρεις γυναίκες. Πού είναι αυτές που σου λείπουν; Το σεξ είναι στη ζωή σου πιο σπάνιο κι από βροχόπτωση στο Σουδάν. Ποιος λοιπόν κοιμάται με τις δικές σου; Ψάξου, ψάξου, δεν θα το βρεις. Είναι πιο απλό κι από το αβγό του Κολόμβου. ΚΑΝΕΙΣ. Ε, ναι, είναι επιβεβαιωμένο. Δεν μπορείς να ρίξεις γυναίκα ούτε με τρικλοποδιά και φταις εσύ γι’ αυτό. Σίγουρα ανήκεις σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες αντρών. Και μην βιαστείς να το αρνηθείς! Σίγουρα ανήκεις.
Ο μαμάκιας
Είσαι 35 χρονών γομάρι και μένεις ακόμη με τη μάνα σου ή το πολύ πολύ σε παρακείμενη γκαρσονιέρα για να σε ξεβρωμίζει. Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι θα σου κάτσει ποτέ γυναίκα; Ολόκληρος μαντράχαλος και δεν έχεις κάνει ούτε έναν καφέ στη ζωή σου (πόσο μάλλον να έχεις πλύνει κανα πιάτο) και θες και γυναίκα; Και τι να σε κάνει σε τελική ανάλυση; Να ακούει ήσυχα τις απίστευτες ατάκες για το παστίτσιο της μαμάς, τα καθαρά και σιδερωμένα ρούχα και το μαλακτικό που μοσχοβολάει στα σεντόνια; Αμ δεν θες γυναίκα, θες οικιακή βοηθό. Της μάνας σου ρε κουραμπιέ, ξαναμπές στη μήτρα να ησυχάσουμε κι εμείς κι εσύ!!!

Ο σαβουρογάμης
Την έχεις πέσει σε όλες τις γυναίκες στο μαγαζί, συμπεριλαμβανομένων και των τριών φιλενάδων που βγήκαν μαζί μου και έφαγες από όλες τέτοιο φτύσιμο που και στο Θερμαϊκό ακόμη να πέσεις θα τον μολύνεις. Μολαταύτα συνεχίζεις ακάθεκτος! Ρε ανασφαλή σαβουροπέφτουλα γλίτσα, ούτε η Λουκρητία του Αρκά δεν πρόκειται να σου κάτσει. Καλά, για πόσο χαζές περνάς τις γυναίκες; Δεν σε βλέπουν τόση ώρα ότι μάταια πασχίζεις; Σου έχω νέα φιλαράκι. Είσαι χαμένος από χέρι. Τράβα καλύτερα στο σπιτάκι σου, κλείσε παράθυρα και παντζούρια και πέσε για ύπνο παρέα με την παλάμη σου. Και άλλη φορά βάζε κάποια στάνταρ στις γυναίκες που πλησιάζεις (πχ να έχουν δύο πόδια).

Ο τσοντάκιας
Κατηγορία που προσφέρει άφθονο γέλιο. Δυστυχώς για τη γυναικεία θυμηδία η σπανιότερη από τις πέντε. Έρχεται η καημένη η κοπέλα στο σπίτι σου και της δείχνεις με καμάρι τη συλλογή σου από τσόντες, νομίζοντας ότι θα της ανεβάσεις έτσι τη λίμπιντο και σου φέξει επιτέλους. Τί;;; Δεν άκουσα καλά… δεν τα κάνουν αυτά οι άντρες; Χαχαχαχαχαχα. Ναι, καλά! Κοίτα να δεις ανεγκέφαλε κρετίνε, έτσι δεν πέφτει ούτε η χαζογκομενίτσα που ψώνισες τις προάλλες να κλαίει στο δρόμο επειδή κόπηκε στους προκριματικούς της Μις Κολοπετινίτσα, όχι μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της!

Ο μοντελοπνίχτης
Κάνεις κανονικό σκανάρισμα σε κάθε γυναίκα που περνάει και εντοπίζεις ατέλειες. Η μία έχει στραβό δαχτυλάκι, η άλλη προβλέπεται να έχει κυτταρίτιδα, της τρίτης το κοκαλάκι στον αστράγαλο πετάει 4 χιλιοστά παραπάνω από το κανονικό. Άντε πάγαινε! Δεν κοιτάς ότι είσαι 1.65 με τα χέρια στην ανάταση, έχεις περάσει προ πολλού την ηλικία που θα μπορούσες να ρίξεις γυναίκα με τις αντοχές σου και έχεις να δεις γυμναστήριο από το γυμνάσιο που σας μάντρωνε ο γυμναστής μέσα όταν έβρεχε. Θέλεις και γκόμενα ξανθιά με τρία μέτρα πόδι, αυτόματο σύστημα μακιγιάζ- μανικιούρ- ισορροπίας σε 12ποντο με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και να σε αγαπάει αληθινά; Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη πρώτα! Που τη βαρεμάρα σου να ξυριστείς τις τελευταίες τρεις μέρες την ονόμασες κουλτούρα! Αν δεν έχεις ΠΟΛΛΑ λεφτά κατέβασε τις απαιτήσεις. Αν και το πιθανότερο είναι να είσαι σαβουρογάμης στην πραγματικότητα.

Ο μουνόδουλος
Επιτέλους συνωμότησε όλο το σύμπαν και έβαλε το χεράκι του στο να στραβωθεί κάποια και να γυρίσει να σε κοιτάξει. Είναι δυνατόν τώρα να το παίζεις κοκοράκι και να κυνηγάς κάθε στρινγκάκι που περνάει από μπροστά σου; Πόσο στενόμυαλος και μικρονοϊκός πρέπει να είσαι για να μην αντιλαμβάνεσαι ότι θα ξαναμείνεις με τα @@ σου στο χέρι μόλις σε πάρει πρέφα η στραβωμένη; Πόσο μουνόδουλος είσαι για να συγκινείσαι από την κάθε τσουλίτσα με πατσουλί που περνάει από δίπλα σου; Ασχολήσου και λίγο με τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου ρεβυθοκεφτέ. Ούτως η άλλως το πιπίνι δεν πρόκειται ποτέ να σου κάτσει αν δεν του κάνεις βουντού.

Και επαναλαμβάνω. ΟΛΟΙ ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία. Κι αν έχετε βάλει μυαλό και το κρύβετε πλέον, συγχαρητήρια. Αλλά ανήκετε.



15 σχόλια:

  1. Ηώ

    χα.. χα..

    Υποκλίνομαι στο χιούμορ σου. Είναι συναρπαστικό!

    Όσο για τις κατηγορίες αντρών σαφώς και υπάρχουν και αυτές και ακόμα περισσότερες.

    Δεν απορώ, βέβαια, που υπάρχουν αυτού του είδους άντρες αλλά δεδομένου ότι αρκετοί από αυτούς "βγάζουν", τελικά, κάποια γκόμενα, σκέφτομαι την "κατάσταση απόγνωσης" που βρίσκονται οι συγκεκριμένες γυναίκες ώστε δεχτούν, τελικά, να τα φτιάξουν με τέτοιους τύπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην το συζητάς φίλε μου..... τί να κάνουν, αφού όλα τα καλά μοντέλα είναι πιασμένα.... καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν διαβάσω ακόμα την ανάρτησή σου όλη, από τον πρόλογο έλεγα: για να δω πού βρίσκομαι εγώ.
    Βρε Ηώ, πουθενά δεν έγραψες το δικό μου προφίλ, πώς να μην σου πω ότι δεν ανήκω σε καμιά απ’ αυτές τις κατηγορίες…;
    …ούτε και ήμουν ποτέ!
    Τώρα όμως τα θέλει ο… άντε να μην το πω. Το ξέρεις ότι αυτούς που περιέγραψες ακριβώς αυτοί μόνο βγάζουν γκόμενα; Θέλω να πω, οι γυναίκες είναι τόσο χαζές και πάνε και πέφτουν σε κάτι τέτοιους. Οι άλλοι είναι οι πνευματώδεις… που το έχουν μόνο για να κατουράνε! Έτσι νομίζουν. Ακόμα και το χιούμορ το αντιμετωπίζουν σαν βλακεία και την τρέλα, μαλακία! Για να μην πω το ορμητικό σεξ σαν λιγουριά και τις πολλές στάσεις σαν ανωμαλία!
    Θέλεις κι άλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άθεε, ναι, θέλω κι άλλα! Πολύ θα ήθελα να πειστώ ότι υπάρχουν και άλλες κατηγορίες αντρών άνω των 30 ετών και πριν την κλιμακτήριο. Εκτός κι αν υπάρχουν αλλά φροντίζουν να κρύβονται τόσο μα τόσο αποτελεσματικά! Εκεί πάω πάσο. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτά είναι τα μοντελάκια που κυκλοφορούν στην αγορά. Οπότε και οι γυναίκες αναγκάζονται κάποια στιγμή να συμβιβαστούν με όποιο τις ενοχλεί λιγότερο.
    Α, και για να μην κατηγορηθώ άδικα για μισανδρία, θα μπορούσα να γράψω τόμους ολόκληρους πάνω στην γυναικεία βλακεία. Αλλά δεν με παίρνει λόγω φύλου. Θα πρέπει να βγάλει κάποιος άλλος το φίδι από την τρύπα.
    Παρεμπιπτόντως, αν είσαι όντως η εξαίρεση, πέρνα να σε κεράσω έναν καφέ πριν σε δώσω στην επιστήμη για εξέταση. Να έχω να το λέω ότι το έζησα κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να έχεις να λες... ή για να το ζήσεις...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν, φιλτάτη, εγώ το παραδέχομαι, ανήκω και στις 5 κατηγορίες!Είμαι μαμάκιας, γιατί η μάνα μου μου αγοράζει τα προφυλακτικά και με θηλάζει ακόμα.....Σαβουρογάμης είμαι, αλλά έχω και άλλο στάνταρ εκτός από τα 2 πόδια΄,να έχει τεράστιο στήθος το θηλυκό.Επίσης μπορεί να τρώω 99 όχι αλλά με βάση το νόμο της στατιστικής 1 σουσουράδα μου κάθεται (να μη σου πω και περισσότερες).Άρα πρόβλημα δεν έχω!Τσοντάκιας είμαι, αλλά βάζω και κανένα πορνό γιατί είστε ξενέρωτες συνήθως!Μοντελοπνίχτης είμαι, αλλά ως μοντέλο κι εγώ ο ίδιος, δεν μπορώ να ξεφύγω από την κάστα μου!Μουνόδουλος είμαι, αλλά εκτός από αυτό είμαι και σουφρόδουλος.Και ναι, το απολαμβάνω....Ξέχασες όμως να βάλεις και μια άλλη κατηγορία.Αυτή που τρώει τα ζεστά ευρωπουλάκια των ανυποψίαστων και μη γυναικών.Και ναι, είμαι και αυτό!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τελευταίο θα ήθελα να μου το μάθεις και εμένα.. μέρες που είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Γνωστέ Άγνωστε, που νομίζεις ότι δεν κατάλαβα ποιός είσαι, σαν τα προφυλακτικά της μαμάς δεν έχει! Καλύτερα κι από το παστίτσιο. Κι επειδή η δική σου το έχει καημό να δει νύφη με τον αχαΐρευτο που βύζαξε, υπολογίζω ότι έχεις γεμίσει όλη τη ντουλάπα με προφυλακτικά. Αν ξεμείνεις από δουλειά πούλα τα σε κάτι παρακμιακά περίπτερα κοψοχρονιά. Επίσης έχεις ανατρέψει όλες τις στατιστικές, αφού οι μπαζογκόμενες που βρίσκεις είναι τόσο απάλευτες που αποτελούν είδος προς εξαφάνιση. Δεν έχουν κάνει ακόμη σύλλογο γιατί δεν συμπληρώνουν πεντάδα για διοικητικό συμβούλιο. Αλλά κουκλί μου, είσαι μοντέλος!!! Σου αξίζει η καλύτερη! Και φυσικά πρέπει να της τα φας. Τέτοιο μανάρι θα κυκλοφορεί.

    @ Frontman, εύκολο είναι, και ευτυχώς που δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη οι άντρες και μας μένει και τίποτα στην άκρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά φοβερό χιούμορ!
    Ισως αυτοί είναι οι τύποι προς αποφυγήν για τις γυναίκες υπάρχουν όμως και άλλοι σπασίκλες που είναι να τους βλέπεις και "να κόβεις δρόμο"

    Για ψάχτο σίγουρα τους ξέρεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. zoyzoy, καλώς ήλθες εδώ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κούκλα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες κατηγορίες, καθώς και υποκατηγορίες, αλλά πού να τους πιάσεις όλους; Δεν έχει αρκετή χωρητικότητα ο blogger νομίζω!
    Αλλά δεν μας είπες καμιά δική σου εμπειρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο μισανδρισμός σε ολο του το μεγαλείο στο κείμενο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Den eipate se poious katheste eseis vevaia. Giati an isxuoun apolyta kai aparegklita ta anwthen, den tha yparxei nea genia. Anamenoume enhmerwsh a) eite me tis kathgories pou leipoun (den xerw..lew) b) an einai oi monadikes, se poies katheste kai ti exei na leei gia esas. Filika panta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Ανώνυμε 16/9/14, για τη μισανδρία είπαμε στα σχόλια από πάνω, άδικη η επίκρισις...

    @Ανώνυμε 1/10/14, λίγα χρόνια μετά οι συνομήλικοί μου μεταλλάχθηκαν. Αναμείνατε στις οθόνες, κάτι θα γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή