27/8/10

το ραντεβού του φεγγαριού

Καλά, έπρεπε να σε είχα χθες το βράδυ μαζί μου! Έπρεπε να σε είχα λέμε!!!!
Χθες βράδυ έσπασα το ρεκόρ μου του ραντεβού με τον πιο άθλιο γκόμενο στον πλανήτη. Αν η μαλακία ήταν Ολυμπιακό άθλημα, ο τύπος το 'χε σίγουρο το χρυσό λέμε!!!
Το λοιπόν, όλοι μάθατε ότι τη νύχτα της πανσελήνου εγώ αποφάσισα να πω στον Τάκη ότι είναι ώρα να πάρει τα κουβαδάκια του και να επιστρέψει στην προ εμού ζωή του διότι του είχα πολλά μαζεμένα τελευταία και ήθελα να απολαύσω το φεγγάρι με καρδίαν ελαφράν και χωρίς έναν Φροΰδικό ακόλουθο από παραδίπλα να σκέφτεται πότε θα τελειώσει αυτό το πανηγυράκι για να πηδήξει.
Κι επειδή δεν μου πάει καθόλου η μαύρη πλερέζα και το να κάθομαι να μυξοκλαίω, όταν με πήρε χθες τηλέφωνο ο Άρης (από εδώ και στο εξής π@π@ρης) και μου πρότεινε να με βγάλει μια βόλτα, δέχτηκα μπας και ξεσκάσω λίγο.
Αποφάσισα να βγω έξω μια κούκλα, μια θεά, να με δει και να πάθει ατύχημα που λένε, διότι την πρώτη φορά που με είδε, σε μια κοινή παρέα, ήμουν μέσα στα νεύρα με ένα επαγγελματικό πρόβλημα και έχωνα κρατικά καντήλια και την δεύτερη που με πέτυχε στον δρόμο και χαιρετηθήκαμε βιαζόμουν απελπιστικά και τον γείωσα χωρίς πολλά πολλά. Ε, αφού έκανε τον κόπο να ξαναπάρει το παλικάρι, του άξιζε να με δει και μια φορά χαλαρή και γοητευτική.
Πήρα την κατάσταση στα χέρια μου. Ντύσιμο, μακιγιάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, μαλλί, όλα στην τρίχα!!! Μέχρι και προφυλακτικά πήρα μαζί μου μιας και ποτέ δεν ξέρεις και δεν είναι καιροί αυτοί να εμπιστεύεσαι την αντρική ανοησία...
15 λεπτά πριν την ώρα του ραντεβού ήμουν έτοιμη και περίμενα να έρθει ο πρίγκιπας. Οπότε έκανα ένα γρήγορο scanning του εγκεφάλου μου για να ανακεφαλαιώσω τί ακριβώς θυμόμουν γι' αυτόν. Τον είχα δει δυο φορές μόνο, αλλά μου φάνηκε ευγενικό και ήσυχο παιδί, δεν πολυμιλούσε, μόνο άκουγε. Ιδανικό αυτό για μια γυναίκα, ε, και αν και δεν είναι πρώτο μπόι ούτε και τόσο εντυπωσιακός τί έγινε, μπορεί να είναι καλό παιδί με ευαίσθητη ψυχή, σκέφτηκα.

ΟΡΣΕ ΖΩΟΝ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ!!!!

Τέλος πάντων, κατεβαίνω στην ώρα μου και βλέπω τον π@π@ρη να με περιμένει (προς τιμήν του αυτό, δεν άργησε). Με ρωτάει πού θέλω να πάμε, του λέω ένα υπέροχο νεοκλασσικό που έχει ανακαινιστεί σε μπαράκι με κήπο και όλα τα συναφή (φαίνεται και το φεγγάρι) και βλέπω ότι στραβώνει τη μούρη του 90 μοίρες. Όπα λέω, τί έγινε, δεν είπα τίποτα κακό. “Τέλος πάντων” μου λέει με ύφος 1.000 τουλάχιστον καρδιναλίων και 46 παπών “ας σου κάνω το χατίρι”. Αρχίζουν τώρα εμένα να μου μπαίνουν στα αυτιά διαβόλια και τριβόλια, αλλά λέω δεν πειράζει, ασ' το να περάσει μην σφουγγαρίζουμε και αίματα νυχτιάτικα. Φτάνουμε, όλα ωραία, όλα καλά, λέμε τώρα, και έρχεται μια κοπελίτσα με ένα τέλειο χαμόγελο (πώς πρέπει να είναι οι γκαρσόνες; έτσι ακριβώς) για να παραγγείλουμε. Παίρνω εγώ το μοχίτο μου, ζητάει ο π@π@ρης μια μπίρα. Κι εδώ γίνεται το δεύτερο από τα πατατράκ της βραδιάς. Διότι το μαγαζί ήταν κάποιου ύφους και κλάσης και είχε σε μπιρίτσες κάποιες εκλεπτυσμένες μάρκες (Πώς λέμε Ολλανδική ζυθοποιία; καμία σχέση), βέλγικες μοναστηριακές, γερμανικές κλπ, ενώ ο ουρανίσκος του τύπου θεωρεί το απάυγασμα της γεύσης την μεξικάνικη που σερβίρουν στα μπιτσόμπαρα διότι είναι πιο φτηνή και από το νερό. Αφού της τα ζάλισε τα συνωνόματά του της κοπελιάς, λες και ήταν δικό της το μαγαζί, του παραγγέλνω εγώ μία για να τελειώσει το εργάκι ομαλά, είχαμε και δουλειές την άλλη μέρα, δεν θα το ξημερώναμε για μια κωλομπίρα. Άσε που της τα ξαναζάλισε μετά με το γιατί δεν έφερε πατατάκια και γιατί οι ξηροί καρποί είχαν μέσα στραγάλια και άλλα τέτοια γελοία, που αν ήμουν εγώ στη θέση της θα του το είχα καπελώσει το μπολάκι ΑΦΟΥ τον είχα στείλει στο περίπτερο για πατατάκια, τί τράβηξε και το έρμο το κοριτσάκι δεν το συζητώ, της ζήτησα συγγνώμη φεύγοντας.
Μετά ήρθε η σειρά μου για πρήξιμο. Πού να το ξέρω εγώ η άσχετη ότι ο τύπος θα μου έβγαινε σκουλίκι, και μάλιστα σκουλίκι που έπρεπε να μου εξηγήσει κάθε φάση του χθεσινού αγώνα; Και γιατί, στον Θεό που πιστεύει, μου πρότεινε να βγούμε χθες την μοίρα μου την χαρτορίχτρα αφού είχε αγώνα;;;; Δηλαδή μετά τον αγώνα βγήκαμε, αυτόν τον είδε με τα φιλαράκια του, ή το πιθανότερο μόνος του σπίτι γιατί σιγά μην έχει πάνω από 2 φίλους ο μονόχνωτος, αλλά δεν του έφτασε που προκρίθηκε ο Άρης (η ομάδα, όχι ο π@π@ρης), είχε απευθείας αναμετάδοση από το κινητό με έναν κολλητό του που έβλεπε τον άλλο αγώνα, αυτόν του ΠΑΟΚ. Και μάλιστα τσαντίστηκε το μικροκομπλεξικό σκουλίκι για την πρόκριση του ελληνικού ΠΑΟΚ έναντι της τουρκικής Φενέρ Μπαχτσέ. Φυσικά όλα αυτά έπρεπε να τα ακούω κι εγώ ανάμεσα στα τηλεφωνήματα. Πού ήσουνα ρε Φοίβη να τον κάνεις χαλκομανία τον τύπο, πού ήσουν όταν σε χρειαζόμουν;;;;; Και δωσ' του εγώ να κοιτάω το φεγγάρι για να μην γίνει φονικό και φάω τα νιάτα μου στην φυλακή...
Τέλος πάντων, αφού τελείωσε ο αγώνας, έκανα κανα δυο προπάθειες να ανοίξω κουβέντα από ευγένεια, αλλά ο άρχοντας άρχισε να χασμουριέται. Άσε που τιναζόταν σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα κάθε φορά που περνούσαν οι ΠΑΟΚτσήδες κορνάροντας απ' έξω. Αρχίζω κι εγώ να βράζω, είναι γνωστό τοις πάσι άλλωστε το Μεσογειακό μου ταμπεραμέντο και το ότι πολλή πολλή υπομονή δεν έχω με τους γελοίους. Σκέφτομαι “ρε γ@μώτο, άντε πάμε σπίτι για ύπνο, φόλα μας βγήκε” και κάνω νόημα στην κοπελίτσα να πληρώσουμε. Έρχεται το κοριτσάκι με το υπέροχο χαμόγελο, αρχίζει να ψάχνεται ο αναίσχυντος ματζίρης. “Τώρα θα σε στρώσω ρε άθλιε τσιγκούνη” σκέφτομαι, και πετάω πάνω στο τραπέζι 20€. Ε, αντί να πει κάτι, τα πήρε!!!!! Μα έλεος!!! Βγήκες πρώτο ραντεβού με γυναίκα και δεν προσβλήθηκες που πλήρωσε;;;; Τελικά μόνο στο όνομα βλέπεις π@π@ρι, μικρέ μου Άρη, μικρέ μου Άρη... Κι άσε με εμένα να κοιτάω το φεγγάρι!!!
Βγαίνοντας από το μαγαζί, γυρνέι, με κοιτάει ξινισμένα και ανόρεχτα, και με ρωτάει “Θέλεις να σε πάω σπίτι;” Σάλτα και πνίξου μάστορα, που θα σου έχω και υποχρέωση, είπα ξερά καληνύχτα και χωρίς καν να μπω στον κόπο να απαντήσω πήρα ταξί και έφυγα. Μόλις έφτασα σπίτι, χτυπάει μήνυμα στο κινητό από τον π@π@ρη... “Πέρασα πολύ ωραία, να το επαναλάβουμε”

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Όχι στο επόμενο φεγγάρι, ούτε στον επόμενο κομήτη του Χάλει μικρέ π@π@ρη! Εσύ δεν χρειάζεσαι Ηώ, αλλά μια μπάλα με τρύπα και μια σύνδεση NOVA. Καλύτερα να κάνω τα προφυλακτικά νερομπόμπες και να μπουγελώνω τον κόσμο από τον τέταρτο, μπας και δροσιστεί!!!!!

48 σχόλια:

  1. ορίστε, αυτα είναι τα χάλια μας...
    φταίνε μετα οι γυναίκες που λένε πως χαθήκανε οι άντρες;

    μη χέσω τα παντελόνια μας ώρες ώρες...

    ντρέπομαι ρε γαμώτο...

    υ.γ. κι εσυ τι τό'θελες το νεοκλασσικο μπαλτάζαρ της Σαλονίκης; στο Ασβεστοχώρι για λαδόκολλα και πολυ του ήτανε...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναύτη, συγγνώμη, αλλά αν σου τύχουν μονοκοπανιά καμιά 5-6 τέτοιοι το κόβεις ή δεν το κόβεις το σπορ;;;
    Μωρέ ούτε στη Σίνδο για ούζο- λεμονάδα δεν ήταν, αλλά δεν το 'ξερα η καψερή...
    Άλλη φορά θα ρωτάω!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxa!!!

    οσο υπαρχουν αυτοι,θα περναμε καλα εμεις.....:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να με πάρει η ευχή έχω γίνει βαπόρι από τα νεύρα μου. Μα πως στο διάολο γίναμε έτσι; Τι στο καλό μας ρίχνουν στο φαγητό μας; Νευρίασα μα την πίστη μου. Τέλος πάντων ας ηρεμήσω. Μπορεί να έπεσες σε αυνάνα από κούνια! Είμαι και σεμνός!
    Αν δεν ακούσω σύντομα μια περίπτωση σωστής ανδρικής συμπεριφοράς θα σηκωθώ να φύγω. Θα μου πεις που θα πας; Όπου νά ναι. Παρά να βλέπω να τα χάλια μας όπου νά ναι.
    Ηω Συγγνώμη αλλά αυτό το ακούω πολύ συχνά τελευταία και μου την δίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γνωστέ άγνωστε, αν φέρεστε σωστά τότε μαγκιά σας να καλοπερνάτε και πολύ καλά κάνετε. Καλοπερνάμε κι εμείς και είναι όλοι ευχαριστημένοι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστόφορε, οι 20άρηδες μου πέφτουν μικροί, οι 30άρηδες είναι για πολλές μπάτσες, οι 40άρηδες έχουν φοβία δέσμευσης, λες και θέλει κανείς να τους δεσμεύσει και οι άνω των 40 μου πέφτουν μεγάλοι. Όχι πες, μήπως να πάρω τα βουνά; χαχαχαχαχαχαχααχα
    Το περίμενες ότι θα αναπολούσαμε την εποχή του τύπου με το φιλάκι στο μάγουλο; έ;;;;
    Πάντως έχω πρόσφατη εμπειρία τύπου που βγήκαμε και ήταν ΑΨΟΓΟΣ. Μέχρι βεντάλια μου έφερε μήπως ζεσταθώ... Αλλά δεν ξαναπήρε τηλέφωνο, οπότε έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ : Αχαρακτήριστος. Πέρα από μακάκας. Αγενής και στην καρακοσμάρα του. Υπάρχουν όμως και αντίστοιχες γυναικείες συμπεριφορές (καμία σχέση με σένα) που κάνουν εμάς να σαλτάρουμε. Δεν π΄παω να τον δικαιολογήσω, δεν δικαιολογείται, απλώς λέω ότι έπεσες σε άτομο που δυσφημεί το φύλο του. Τέτοια άτομα υπάρχουν ΚΑΙ στα δύο φύλα.

    ΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΩΡΑ . Έγραψες σε προηγούμενο σχόλιο :


    ...οι 20άρηδες μου πέφτουν μικροί, οι 30άρηδες είναι για πολλές μπάτσες, οι 40άρηδες έχουν φοβία δέσμευσης, λες και θέλει κανείς να τους δεσμεύσει και οι άνω των 40 μου πέφτουν μεγάλοι. Όχι πες, μήπως να πάρω τα βουνά;


    Λέω εγώ τώρα...

    Οπότε Ηώ μου... Για να μη πάρεις τα βούνα... Αφού πέφτεις σε μακάκες... Οπότε ?? Any other options ??

    Ψάξε ψάξε, κάτι θα βρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά να σε δω τι θα κάνεις όταν ο Άρης Παπάρης διαβάσει την ανάρτησή σου!

    χα..χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. GiP, φαντάζεσαι τί έχει να τραβήξει ένας που θα φερθεί σωστά; Όχι, φαντάζεσαι;; Θα ψάχνω να βρω πού είναι το κουσούρι, δεν μπορεί...
    Τώρα όσο για τις ηλικίες, τί να κάνω, να το ρίξω στα ανήλικα; Θα με μαζώξει κανας εισαγγελέας και άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ionn, την διαβάσει δεν την διαβάσει είχα έναν καημό άλλο πράγμα! Τί να σου πω! Γι' αυτό θα την κοπανήσω για Σ/Κ μήπως και με βρει. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είδες βρε Λάκωνα μαλακομαγνήτη; Στο τέλος θα μου την πέφτει κανείς και θα τον ρωτούν όλοι οι γύρω αν αισθάνεται καλά, πώς ήταν τα παιδικά του χρόνια, αν έπεσε μικρός από το ποδηλατάκι του και τέτοια. Χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. GiP, τώρα το σκέφτηκα! Βρε λες να φταίει το nickname της Ηούς για την γκαντεμιά; Να το αλλάξω μήπως; Και ποιά τσούλα Αφροδίτη με καταράστηκε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχαχαχα

    απίστευτο!!!

    τελικά δέν είναι μύθος οτι κυκλοφορεί πολύ μπάζο ε;

    σορρυ αλλά λύθηκα στα γέλια..
    καλά ρε γμτ, που τις βρίσκουν όλοι και τους κερνάνε;
    χαχαχα

    κι εγώ έχω κεράσει θάλασσες λέμε..
    αλλά παράπονο δέν έχω..
    καλά πέρασα..
    έχω και μία ερώτηση..
    δέν κάνεις κάποιο τέστ πρίν βγείς βόλτα με κάποιον;
    μιά κουβέντα ρε παιδί μου, πρίν..
    κάτι..

    έτσι να ξέρεις σε ποιό μήκος κύματος θα κινηθεί η συζήτηση δηλαδή..

    δέν..δέν..
    θές προπόνηση..

    καλησπέρα και μην σου ξανατύχει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Βρε λες να φταίει το nickname της Ηούς για την γκαντεμιά; Να το αλλάξω μήπως; Και ποιά τσούλα Αφροδίτη με καταράστηκε;;;


    Το ποιά τσούλα σε καταράστηκε είναι απλό. Αυτή που της έφαγες ένα σωστό αρσενικό που το ήθελε για κείνη.

    Όσο για τις options ΔΕΝ ενοούσα τα ανήλικα. Ούτε τα ΚΑΠΗ φυσικά...

    ***************
    Ψάξε ψάξε και θα το βρείς...
    ***************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από τα χειρότερα συναισθήματα...Να είσαι ραντεβού να έχεις την αμηχανία σου και να πέσεις σ΄αυτόν τον ελεεινό τύπο!Καλά με τα λεφτά το 'χω πάθει κι εγώ!Από εκεί να καταλάβεις...πόσο τσιγκούνης θα ΄ναι στα συναισθήματα...
    Βρε ουστ!!!
    Άρη τον είπαμε?Να φυλάγομαι...
    χιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μπα σε καλό σου. με έκανες και γέλασα πρωί πρωί. άντε να το φας αυτό με την μπύρα. άντε να φας και τα οπαδικά αλλά αυτή η τσιγκουνιά δεν έχει όρια. εγώ ρε γμτ και με μια φίλη μου να βγω θα την κεράσω. ώρες ώρες μερικοί λελέδες ντροπιάζουν το ανδρικό είδος!

    υ.γ. σιγά μη βάλει nova ο pαpαrης. θα κοστίζει αρκετά. πλάκα κάνεις???
    υ.γ.2 να ξαναβγείς με δαύτον. να τον πας σε ένα σπορ καφέ στην τούμπα την στιγμή που θα παίζει ο παοκ και σήκω από την καρέκλα και φώναξε : είναι οπαδός του Άρη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χεχεχεχεχεχε

    Εγώ θα φταίω να συμφωνήσω με τον γνωστό άγνωστο;;; ;))

    Γεια σου ρε ΗΩ θεά με την τύχη σου! Σου φαινόταν και ψυχούλα... :Ρ

    Μα καλά στο σκουλήκι πάνω, ρε και συ! Ας ήταν παόκι τουλάχιστον :Ρ Πέρα από την πλάκα, εκτός από ότι φυσικά όπως αναφέρθηκε αντίστοιχες συμπεριφορές υπάρχουν και από γυναίκες, νομίζω ότι μια γυναίκα όταν μπαίνει σε ηλικία να αρχίσει να βγαίνει φαντάζεται ότι θα βρει τον πρίγκηπα που θα είναι όμορφος, έξυπνος, θα την προσέχει, ευαίσθητος, ρομαντικός, θα την προστατεύει κτλ κτλ...
    Στο τέλος, αφού αποκτήσει εμπειρία... καταλήγει να ψάχνει μάλλον έναν που να έχει τα μυαλά του στο κεφάλι του, απλά... θα συμφωνήσετε ξανθιά μου δεσποινίδα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

    Παπάρης όνομα και πράγμα ο τύπος.....

    NEXT ....... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ....HΩ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!...

    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ...
    ΤΟ ΚΑΤΙ...."ΑΛΛΟ"....

    ΝΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ "ΠΟΙΟΤΗΤΑ"ΠΑΝΤΟΣ "ΕΡΑΣΤΟΥ"...Η..."ΕΡΩΜΕΝΗΣ"....

    ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ανεξαρτητως φυλου)...για "ψαρεμα"....


    μονο ενα πραγμα να κοιτατε παιδια μου:
    "ΠΩΣ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΤΑ ΑΤΟΜΑ":
    Ενα γκαρσονι,εναν περαστικο,πως παρκαρει (υπολογιζει ας πουμε τη ραμπα για τους ανημπορους)....
    δηλαδη:...Την αυθορμητη συμπεριφορα του χωρις αμεσο κοστος για τον ιδιο.

    Επειδη τωρα ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ (ΣΤΑ BLOGGIA+IATREIO MOY) ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ "ΥΠΟΔΕΙΞΗ"(με αληθινο ενδιαφερον+για την εκτιμηση που σου εχω)ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΛΕΩ:



    ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ (παντοτε).
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ"!!!!

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ "ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟ" (που γνωριζεις πανω κατω τις ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ)....

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ" ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΟ ΣΤΑΔΙΟ!!!
    (στη ζωη ενος ζευγαριου)
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ + ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ+ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ...ΑΛΛΗ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ "ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ"....



    ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ:

    ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΡΧΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ....
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΝΑΚΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ!!!!!χαχαααααα!!!

    (απο κρεμες καθυστερησης και αντισυλληπτικα...μεχρι ...μαστιγια και στολες ....καταδυσης!!!!ΧΑΧΑΑΑΑ!!!


    ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ....

    "ΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ-ΞΕΝΕΡΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ"!!!
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ "ΕΞΗΓΗΘΕΙ"...ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ...


    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ" ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΕΞΙΣΜΟ"... ΠΟΥ "ΠΛΑΝΑΤΑΙ"ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΩ..ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!

    Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ!!!!
    (μεγαλο μειονεκτημα)...
    αλλα..."ΚΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ...ΧΡΟΝΟ"!!!

    Υπαρχει βεβαια και η εξαιρεση..αλλα ειναι σπανια.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χα χα χα! Η πιο ωραία σύντομη και και πανέξυπνη ανάρτηση που έχω δει!
    Χαίρομαι που έχω μια φίλη σαν κι εσένα!
    Μου αρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι που έχουν χιούμορ!
    Θερμόαιμη φιλενάδα, σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαλάκα προσκυνώ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ έχω ριξει τρελό γέλιο ειδικά εκεί με τα κρατικά καντήλια και τις γυφτιές με τα πατατάκια και τον Τυροσούζα έπαθα αναρρόφηση.Που τον πέτυχες τον τύπο; Καλά κι εσύ γιατι παραξενεύτηκες που σου ζήτησε να το επαναλάβετε;Δεν κατάλαβες ότι είδε εικοσάευρω ο λιμούτσης και του γυάλισε το μάτι; Χαχαχαχα!Άσε που η μπάλα με την τρύπα το πολύ να ήταν κανα μπαλάκι του τένις.Μετά απ' όλα αυτά δεν τον κόβω και για πολύ προικισμένο, τάπα cheetos και πολύ σου λέω! Βρε τον παπάρη χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχετε δωράκι για το ωραίο σας μπλογκάκι !!
    Για περάστε.. για περαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευρύνοε, σιγά μην καθόμουν να ξεφτιλιστώ για 20€!!! Έλεος δηλαδή, αξίζω παραπάνω, από όποια πλευρά κι αν το δω.
    Όσο για τα μπάζα, στις ηλικίες των 30+ που παίζω εγώ σε ελεύθερο κυκλοφορούν ΜΟΝΟ μπάζα! Ό,τι άξιζε έστω και λίγο το μάζεψαν και το ξεχρεώνουν σε δόσεις. Εμάς μας άφησαν τα Ζάσταβα....
    Εντάξει, με αυτόν έτυχε γιατί ήμουν σκασμένη και πήρε τηλέφωνο στο σωστό timing. Αλλά δεν το ξανακάνω που να γυρίσει όλο το πλανητικό σύστημα ανάδρομο! Άσε την προπόνηση, δεν νομίζω ότι αντέχω ψυχολογικά πολλά τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. GiP, δεν έχω φάει ΠΟΤΕ κανέναν από καμία ρε συ. Με την παραμικρή υπόνοια δέσμευσης του άλλου τρέχω αντίστροφα.
    Options, options.... 18-20????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. porcupine, ποιά αμηχανία??? Νεύρα ήταν, που ήθελα να του χώσω γονατιά στο λαρύγγι για να σταματήσει να μιλάει!! Και χάρη του έκανα που έμεινα και 1 ώρα.
    Να φυλάγεσαι κούκλα μου, να φυλάγεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαχαχαχαχαχαχαχα. Ρε Mayem, αυτή είναι και γ@μώ τις ιδέες!!! Αν και υποψιάζομαι ότι από την Τούμπα ούτε θα περνάει ο κομπλεξικός...
    Υ.Γ. Πότε θα βγούμε οι δυό μας;; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δήμο, δίκιο απόλυτο έχεις... αν και είναι πιο εύκολο τελικά να βρεις άντρα που έχει μαλλιά στο κεφάλι του παρά μυαλά... Όσο για το άλλο είδος που περιγράφεις, υπάρχει???? Ακόμη αναζητείται από ειδική επιστημονική ομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ελευθερία, να κόψουμε και χαρτάκια προτεραιότητας????
    Τί επόμενος καλέ, εδώ δεν υπήρξε ούτε παρόν για τον π@π@ρη!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατρέ μου, ο έρωτας δεν θέλει χρόνο, θέλει ανθρωπιά για να διαφοροποιηθεί από το σεξ. Από πείρα σου λέω ότι το αν θα προχωρήσεις στο 1ο ή το15ο ραντεβού δεν έχει καμία σχέση με το πώς θα σε δει ο (συνειδητοποιημένος) άλλος/άλλη. Αλλά αν είσαι π@π@ρης και στο 367ο ραντεβού με το *** στο χέρι μένεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άθεε, κι εμένα με τιμά πολύ η φιλία σου και το ξέρεις. Ευχαριστώ σε, και πάντα στη διάθεσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μαγισσούλα, όταν αλλάξει η επόμενη χιλιετία, μπορεί. Άσε ρε τον ξεφτίλα, να γκρινιάζει για τα στραγάλια; Έλεος ρε φίλε, έλεος!!!
    Τυρογαριδάκι κι εγώ τον έκοψα φιλενάδα, αλλά δεν θα μπω στον κόπο να το τσεκάρω. Χμμμ, ίσως να τον σπρώξω σε καμιά "φίλη", μην μας πάει και χαμένο το κελεπούρι...
    Και δώρο με την ανθοδέσμη ένα μπαλάκι του τένις!
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Kαλά βρε Ηω, εσύ σε κανένα μεγάλο νησί του ΒΑ Αιγαίου δεν ταξιδεύεις ποτέ ?

    Ψάξε, ψάξε...

    ΣΟΒAΡΑ ΤΩΡΑ : Πλάκα κάνω. Σε πειράζω καλοπροαίρετα και εντελώς φιλικά.

    Πως λένε οι απογοητευμένες "τέρμα οι άντρες" ! και δεν το εννοούν φυσικά. Από εκεί έρχονται τα options...
    Μεγάλο νησί λοιπόν στο ΒΑ Αιγάιο... Το νησί γνωστής αρχαίας ποιήτριας... Που αυτή μάλλον με αυτά τα options αχολιόταν...

    Πολλά γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Που τον πέτυχες κοπέλα μου??
    Αλλη φορά ένα τεστάκι όπως λέει ο Τρελός δεν βλάπτει να ξέρεις με τι μακάκα έχεις να κάνεις μην πάνε και χαμένα τα προφυλακτικά:))

    Φιλιά θαλασσινά κοριτσάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. GiP, τί είμαι εγώ... αρσενικό για να χάφτω την δήθεν ομορφιά των καλλυντικών??? Ξέρω πολύ καλά τί κρύβεται κάτω από τους σοβάδες! χεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Βρε zoyzoy, οκ, το είπα και μόνη μου. Δεν ήξερα, δεν ρώτησα. Καλά να 'μαστε να το θυμόμαστε πια.
    Φιλιά πολλά κοπελιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. asteia, να 'ταν μόνο το ποδόσφαιρο καλά θα ήταν. Στο κάτω κάτω και η Φοίβη είναι ποδοσφαιρομανής, αλλά την πάω με χίλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. χαχαχαχα απίστευτη βραδιά. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρει ότι πέρασε καλά ο παπάρας.

    Πάντως όσο αφορά τις ηλικίες, το καλό είναι ότι όσα καλά κομμάτια τα έχουν καπαρώσει στα 25-35, σε λίγο θα αρχίσουν να παίρνουν διαζύγια, οπότε θα έχεις άπειρες επιλογές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είδες efi τί κυκλοφορεί τελικά; Γι' αυτό, αν έχεις τίποτα σε άνω του μπάζου, στειλ' το μια βόλτα...
    Μέχρι να πάρουν διαζύγια καλή μου οι δεσμευμένοι, θα έχω περάσει ΕΓΩ την ηλικία που θα μπορώ ακόμη να δεσμευτώ...
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Άκουσε να σου πω, να καταλάβεις!

    Σε γνώρισα σε δύσκολη εποχή και δεν προλαβαίνω να διαβασω τις ιστορίες σου!

    Υπόσχομαι όταν χαλαρώσω λίγο να το ξεψαχνισω το μπλοκάκι σου!

    Και κατι μου λέει πως θα γουστάρω με χίλια!

    Γράφε εσύ, δεν θα αργήσω!

    Φιλιά πολλά

    :)))))

    Και χάρηκα πολύ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Coula μου, κατανόησην διαθέτομεν!!! Μην σκας κοριτσάρα, λύσε τα θέματά σου κι εδώ θα 'μαστε πάλι. Τί έγινε, έφτιαξες το πρόβλημα με το blog σου? Κάτσε να έρθω μια στιγμή από εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γι αυτο οταν σας τυχαινει παοκτσης για εξοδο να κανονισετε να μην εχετε το μυαλο σας αλλου κοριτσια διοτι θα καταληγετε με αριανους...
    Αν ηταν παοκτσης,στην Περαια θα σε πηγαινε το λιγωτερο για φεγγαραδα να σαι σιγουρη...

    Αμεσως αμεσως το στιχακι Π@π@ρη Αρη....ασε με να κοιταζω το φεγγαρι θα γινοταν...
    Αχ παοκτση αχ παοκτση
    Μου βρηκες το σημειο Τζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αχ παοκτση αχ παοκτση
    Μου βρηκες το σημειο Τζι...

    Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Πιπεράτε, προσκυνώ!!!!!!! Νόστιμα εμίλησες καρύκευμά του blog μου, και ορθά. Μόνο με ΠΑΟΚτσήδες από εδώ και πέρα, που είναι ξηγημένα παιδιά και με γνώσεις ανατομίας.
    Αλλά ρε παιδί μου, ακόμη κι όταν το εκτιμάς ο άλλος εξαφανίζεται. Μήπως φταίω εγώ τελικά???
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χαχαχαχαχαχααχα!!!!!!!!!!!!!!
    Είσαι απίστευτη!!!
    Γελάω συνέχεια..!!!
    "Να κάνω τα προφυλακτικά νερομπόμπες"!!!!!
    Χαχαχαχαχα!!!
    Δεν αντέχω άλλο κακούργα θα λυθεί ο αφαλός μου!!!
    Χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ωκεανέ μου, πούθε αρμένιζες εσύ;; Ελπίζω να καλοπερνούσες καπετάνιε στα νησάκια!!! Σου αξίζει λοιπόν να πάθεις κάτι από τα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τραβάμε και μεις τα αγοράκια πολλά, αλλά έχετε και σεις τις "πετυχεσιές" σας! Χαχαχα!
    Βρε που τον βρήκες τον ήρεμο και ήσυχο, καλό παιδί;
    Ωραία του ξηγήθηκες όμως ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. KitsosMitsos, είδες που τελικά πρέπει να φοβάσαι όσους δεν μιλάνε πολύ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή