30/4/10

Εναλλακτικά Ραντεβού

Βαρέθηκα να ακούω για ΔΝΤ, για εξωτερικό χρέος, sread και πολιτικά. Αρνούμαι να ασχοληθώ για μια εβδομάδα τουλάχιστον, μπας και μπορέσω να αφομοιώσω τις πληροφορίες που λαμβάνει ο ξανθός εγκέφαλός μου.
Είχα υποσχεθεί μια ανάρτηση σχετικά με εναλλακτικά ραντεβού. Ιδού λοιπόν πέντε ρηξικέλευθες προτάσεις που έχουν δει τα ματάκια μας και έσπασαν τη μονοτονία, τράβηξαν το ενδιαφέρον και κέρδισαν τον θαυμασμό……




Ραντεβού «Fitness»
Η καλή φυσική κατάσταση είναι της μόδας εδώ και χρόνια. Πληρώνεις τακτικά τη συνδρομή στο γυμναστήριο, άσχετο αν δεν πατάς το πόδι σου, τρώς δημητριακά ολικής άλεσης για πρωινό ακόμη και με νερό ανακατεμένο με κακάο όταν ξεμείνεις από γάλα, μαγειρεύεις τα λαχανικά σου στον ατμό από τότε που διαφήμιζε εκείνο το ματζαφλάρι η Πετρουλάκη, προσπαθείς να έρχεσαι συχνά σε επαφή με τη φύση με Κυριακάτικες αποδράσεις που σου δίνουν αρκετό οξυγόνο για να βγάλεις όλη την εβδομάδα… Για ποιόν λόγο να μην το μεταφέρεις αυτό και στην καλή σου; Πρότεινέ της ένα ραντεβού για jogging, και ίσως μετά ένα ισοτονικό ποτό και κουβεντούλα να σας φέρει επιτέλους πιο κοντά. Καλύτερα να αποφύγεις το ραντεβού στο γυμναστήριο, εκτός είσαι σφίχτης και τελείως καγκούρι μαζί.
Tip τελειότητας: Η φόρμα και το αθλητικό πρέπει οπωσδήποτε να είναι γνωστής φίρμας αλλά με διακριτική στάμπα. Θα το δει, να είσαι βέβαιος.


Ραντεβού «Romantic Sunset»
Κλασσικό μεν, δεν χάνει ποτέ την γοητεία του δε. Πήγαινέ το έτερον ήμισυ έναν ρομαντικό περίπατο στην παραλία, καθήστε σε ένα παγκάκι και κοιταχτείτε στα μάτια καθώς ο ήλιος θα δύει και θα γεμίζει την ατμόσφαιρα με κόκκινα και βιολετί χρώματα. Ξαφνικά η ζωή θα της φανεί πολύ πιο ωραία, ανάλαφρη και ερωτική. Μπορείς να προμηθευθείς και καμιά ρομαντική ποιητική συλλογή που ντεμέκ έχεις από το Γυμνάσιο, και διαβάζεις όποτε αισθάνεσαι μοναξιά. Αν τη δεις να βαριέται, μην πάρεις πασατέμπο, απλά λες ανοησίες, κλείσε το στόμα σου και κάτι θα βγει.
Tip τελειότητας: Φρόντισε την ποίηση να την τσιμπήσεις από γιουσουρούμ για να μην φαίνεται καινούρια και αδιάβαστη και να την γεμίσεις με σκιτσάκια καρδούλες και αφιερώσεις (που να γράφουν το όνομά σου βρε άσκεφτε κεφτέ, μην καρφωθείς τσάμπα)



Ραντεβού «Spa»
Σε όλες τις γυναίκες αρέσει η περιποίηση. Οπότε, προκειμένου να την τρέχεις σε μπαράκια, εστιατόρια, μπουζούκια και λοιπά πολιτιστικά κέντρα, πήγαινέ την για πεντικιούρ. Φτηνότερο θα σου βγει στην τελική. Επίσης είναι γκλαμουράτο, πρωτότυπο, και ικανοποιεί την βαθύτερη ανάγκη της για προσοχή. Εκτός κι αν έχεις εσύ έφεση, που δεν το βλέπω και πιθανό, και περιποιηθείς τα ποδαράκια της με τον καλύτερο τρόπο.
Tip τελειότητας: Φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα σέικερ με το αγαπημένο της κοτέιλ. Θα κάνει τη διαφορά στην κρίσιμη στιγμή.

Ραντεβού «Gourmet»
Άλλο κλασσικό και αξεπέραστο. Της μαγειρεύεις στο σπίτι. Μην αγχώνεσαι, δεν ζητάμε ούτε κοκκινιστό, ούτε ελάφι φλαμπέ με άσπρη σάλτσα. Μια ρημάδα μακαρονάδα μπορείς να τη φτιάξεις, δεν είναι και τίποτα τραγικό. Ή δύο σνίτσελ στο τηγάνι με ένα ωραίο πιλαφάκι για συνοδεία, να μην ταλαιπωρείσαι με τις ώρες, άσε που είναι επικίνδυνο για την υγεία όλων, συμπεριλαμβανομένων των ντουλαπιών της κουζίνας. Στην περίπτωση που είσαι τελείως άχρηστος, πάρε έτοιμο φαγητό, αλλά σέρβιρέ το και πέτα τα πακέτα πριν έρθει η κοπέλα, για να μπορέσεις να πουλήσεις μούρη. Τα λουλούδια και τα κεριά στο τραπέζι είναι απαραίτητα. Α, το κρασί φρόντισε να ταιριάζει, ρώτα στην κάβα αν δεν ξέρεις. Προς Θεού, μην της ζητήσεις να πλύνει τα πιάτα μετά!!!
Tip τελειότητας: τσιγάρισε το ρυζάκι με λίγο κρεμμύδι και σταφίδες. Επίσης, σαλάτα σπανάκι- ρόκα- ντοματίνια, με λίγη παρμεζάνα πάνω, καρυδόψιχα και κουκουνάρι. Σε ερωτεύτηκε.

Ραντεβού «Do it yourself»
Πόνταρε στις κοινωνικές ευαισθησίες της. Μάθε της την εθελοντική εργασία. Υπάρχουν άπειρες ομάδες που αγωνίζονται για διάφορους κοινωνικούς σκοπούς, από την διάσωση της καρέτα καρέτα έως το χτίσιμο σπιτιών για οικονομικούς μετανάστες. Με ένα καλό google search κάτι θα βρεις, δεν μπορεί. Φρόντισε να είναι μην είναι κάτι πολύωρο και κουραστικό. Γυναίκα είναι, και μάλιστα θέλεις να την ρίξεις στο κρεβάτι. Δωσ’ της μια τεμπελοδουλειά να κάνει, ίσα ίσα να αισθανθεί χρήσιμη, αλλιώς σε βλέπω να τρως πόρτα από χέρι.
Tip τελειότητας: μασάζ μετά, για να συνέλθει από την «ταλαιπωρία»





Περιμένω τα αποτελέσματα………….

25 σχόλια:

  1. Σήμερα τα spreads κυμάνθηκαν στις 648 μονάδες.

    Επιπλέον σε υποβάθμιση της αξιολόγησης εννέα ελληνικών τραπεζών προχώρησε η Moody's, επικαλούμενη τη μειωμένη χρηματοοικονομική τους ισχύ και τις περαιτέρω πιέσεις που αναμένεται να δεχθούν εξαιτίας των δυσμενών οικονομικών συνθηκών στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ φταίω Ionn, που όχι μόνο ξεμπαστακώθηκα φτηνά από το blog σου, αλλά δεν ζήτησα και μίζα για τα νέα κλεψιμαίικα. Καλάααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν και "εναλλακτικές" οικονομικές προτάσεις.

    Μήπως είμαι εκτός θέματος της ανάρτησης?

    χα..χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως τα spreads γράφηκαν λάθος. Είναι 586 μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα Ηώ

    Σταματάω το πείραγμα.

    Η ανάρτησή σου είναι και προσεγμένη, χιουμοριστική όπως πάντα και πολύ όμορφη.

    Κρίμα που συνέπεσε με τις δύσκολες οικονομικές αναγγελίες και έτσι δεν θα τύχει της ανάλογης αποδοχής.

    Πάντως είχες πραγματικά πολλή έμπνευση και όρεξη για να την κάνεις.

    Υ.Γ. Και τα μωβ γράμματα πολύ ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΘΗΚΕΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΑΣΙ
    ΚΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ πέθανα βλαμμένη αχαχχααχχαχα!
    Λοιπόν σου έχω και άλλο ένα εναλλακτικό πλην σύντομο ραντεβού:

    Ραντεβού "Δελτίο Ειδήσεων"

    Την καλείς σπίτι να της κάνεις το τραπέζι αλλά στο πεντάλεπτο της κάνεις το κρεβάτι. Μόλις χύσεις(εσύ φυσικά, η άλλη δεν πα να πνιγεί;) βγαίνεις στο παράθυρο να κάνεις ένα τσιγάρο κι αρχίζεις τον μονόλογο-δεν-είμαι-έτοιμος-για-σχέση με φωνή Τράγκα ή εναλλακτικά τον first aid kit μονόλογο-φοβάμαι-την-δέσμευση με φωνή Χατζηνικολάου.

    Στάνταρ θα έρθει στο παράθυρο να σε βρίσει με φιλοθεάμων κοινό την γειτονιά και τα κοπρόσκυλά της.Αφού φύγει με την μισή κιλότα της να κρέμεται απ τη φούστα, φωνάζεις "Με λένε Τάδε και μόλις τελείωσα" (κυριολεκτικά!) :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε Ionn, πείραξέ με όσο θέλεις, δεν έχω πρόβλημα. Απλά σήμερα έληγε η απαγόρευση εξόδου που μου είχες επιβάλλει παλιά και βγήκα λίγο να το γιρτάσω η καψερή, 3 μήνες είχα να δω κόσμο μετά τις 9 το βράδυ. :)
    Κάτι είδα για αυτοϊκανοποίηση, θα τα πούμε σε λίγο εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΤΕΟ, είμαι ξανθιά. Εξηγήσου, τί είναι η βιοανάδραση; Μέχρι βαλβολίνες ξέρω, μετά με χάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, μαγισσούλα, στη γειτονιά σου ήταν προχθές που έστησα το θερινό σινεμά; εσύ με χειροκτροτούσες, ήμουν σίγουρη. Μόνο που είχα στήσει εγώ το μονόπρακτο, λέγοντας ότι θέλω να γίνω μάνα! χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
    Βιοανάδραση

    Η Βιοανάδραση είναι ένα συναρπαστικό πεδίο το οποίο συνδυάζει την φυσιολογία και την ψυχολογία. Οι τεχνικές της βιοανάδρασης χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες ανιχνεύουν και μεγενθύνουν ανεπαίσθητες κι ασυνείδητες σωματικές λειτουργίες όπως τα εγκεφαλικά κύματα και τους καρδιακούς παλμούς. Παρατηρώντας τις σωματικές λειτουργίες σε πραγματικό χρόνο [real time] μπορούμε να παρέμβουμε στη διαδικασία και να τις βελτιώσουμε. Μέσω της άμεσης οπτικοακουστικής επανατροφοδότησης [feedback], ή πιο κομψά ανάδρασης, που μας παρέχουν τα ειδικά μηχανήματα μπορούμε με ακρίβεια να μάθουμε να διαχειριζόμαστε την αναπνοή, τους καρδιακούς παλμούς, τις συνειδησιακές καταστάσεις κ.α.
    Υπάρχουν πολλά καθημερινά παραδείγματα ανάδρασης, όπως το ταχύμετρο και το στροφόμετρο στις μηχανές, ο καθρέφτης, η γνώμη των συνανθρώπων μας, οι ενδείξεις του υπολογιστή όταν π.χ. αντιγράφει ή διαγράφει κάποιο αρχείο κ.α.

    Με άλλα λόγια πρόκειται για έναν μηχανισμό, ο οποίος μας πληροφορεί σχετικά με την πρόοδο ή τον αντίκτυπο που επιφέρει κάποια συγκεκριμένη ενέργειά μας. ΚΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να σου στείλω ρε φιλενάδα μια διεύθυνση, να στείλεις την romantic πρόταση σε καποια ψυχή μπας και γλιτώσω απο την fitness?
    μπαίλντισα η ξανθιά να τρέχω...


    καλό ανθισμένο μήνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε ΚΤΕΟ, τί νόημα έχει μετά από ένα ραντεβού να γνωρίζεις με ακρίβεια τί ένιωσε ο άλλος? Δεν είναι κομματάκι ξενέρωμα να στερείσαι όλη αυτή την υπέροχη αμφιβολία? Άσε τη βιοανάδραση και πιάσε το ένστικτο, ίσως να είναι καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φοίβη μου, στείλε, στείλε, και θα στον κάνω εγώ... άκου να δεις που τρέχει το κορίτσι μας σε γυμναστήρια. Μα είναι δυνατόν? Στα όπα όπα έπρεπε να σε έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ..βρεΗω..τι τον κουραζεις τον ανθρωπο..αλλα και σενα δλδ...
    Αν δεν χουφτωσεις..(χουφτωσες..χουφτωσες;;..)πως θα ξερεις αν εχει τα προσοντα;;..
    Τα αλλα..τα κανει και μονη της μια γυναικα...Αν περιμενω να με παει στα σπααααααα..θα σπασουν οι ρυτιδες στο προσωπο!!!
    Και μην ξεχνας αυτο που εγραψε(στην κυριολεξια!!) η μαγισσα...χαχαχα...
    Βρε σου λεω...Βουρ στο ψητο..και μην σου πω οτι αν δεν σου κανει του αμολας εσυ το παραμυθι περι σχεσεων...χαχαχχα..
    ..Για το ΔΝΤ...να πω στον φιλο Ιον...οτι τα σπριντ...φτασαν τις 1000 μοναδες!!...χαχαχα..Η λιμπιντο μας...εχει φτασει που;;;
    Και δυστυχως επειδη τα σπριντ..ειναι υψηλα φιλεναδα..κοιταξε να βρεις καποιο ραντεβου που δεν θα την βγαλει με σουβλακι στα ορθια....Γιατι για ΣΠΑ...ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ...χλωμο το κοβω..'
    Εναλακτικη γυμναστικη υπαρχει παντως...χαχαχαχα...στο σπιτι..ή στο ξενοδοχειο...ή οπου αλλου γουσταρεις!!>.Φθηνα και απολαυστικα....χιχιχι..!!...'
    Αντε..Μμμμμμμακια!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε Black~Martini μου, τί, φόρα παρτίδα και όλα στο πιάτο; Να μην ιδρώσει και λίγο; Έτσι, για να το εκτιμήσει... Στο κάτω κάτω αν δεν βάλει λίγη δημιουργικότητα πριν το κρεβάτωμα, που καίγεται, περιμένεις μετά; ζήσε Μάη μου...
    Α, εγώ δεν αμολάω περί σχέσης αλλά περί παιδιού. Δεν έχει αποτύχει ποτέ!
    Υ.Γ. γαμάτο αυτό. Σπρίντ τα spread. Εμ, με την φόρα που πήραν... φιλάκια στο μουτράκι σου Μαρτινάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηώ

    Μπορείς να κάνεις να γελάσουν και οι μελλοθάνατοι
    Α, εγώ δεν αμολάω περί σχέσης αλλά περί παιδιού. Δεν έχει αποτύχει ποτέ!

    Σκέφτομαι αυτόν που θα γνωρίσει μια γυναίκα, θα πάει ένα βράδυ μαζί της και ξαφνικά θα ακούσει για παιδί!!!

    Θα γίνει πύραυλος, τηλεκατευθυνόμενος!!!!!!

    Υ.Γ. Πάντως, οι συζητήσεις σας, εσάς του "μπλογκο-τρίπτυχου" (Ηώς, Φοίβη, Μαρτίνα) είναι να τις βάλουν στα κατηχητικά και τις εκκλησίες ως πρότυπα γυναικείας "καθωσπρέπειας"!!!!!!!!

    Σκέφτομαι τι θα πάθαιναν κάτι γιαγιάδες στα χωριά αν μπορούσαν να σας διαβάσουν. "Πάει χάθηκ' ο κόσμος", "Μας έχασ' ο Θεός". χα..χα..

    Α, ναι και της Κίρκης, την ξέχασα αυτή. "Τετράπτυχο"!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ionn, φαντάσου τώρα το τετράπτυχο που ανέφερες, με μπίρες να σχολιάζει τους παραδίπλα γκόμενους. Αν γίνει ποτέ, θα σε καλέσω, να είσαι σίγουρος.
    Τώρα, σε ό,τι αφορά το λογύδριο, το έχω ξαναπεί. Το χρησιμοποιώ στ' αλήθεια, όποτε θέλω να ξεφορτωθώ κάποιον. Όχι μόνο πύραυλος, μέχρι παγωτό ξυλάκι γίνεται στην Ανταρκτική που καταφεύγει.
    Υ.Γ. Μην το λες αυτό με τις γιαγιάδες, μια 76χρονη με άφησε άφωνη πέρυσι καλοκαιριάτικα. Με ρώτησε τί κανόνισα για διακοπές, και όταν απάντησα με φίλους, με ρώτησε "λεσβία είσαι παιδί μου? Βρες κανέναν γκόμενο και παράτα τον τον Σεπτέμβρη το πολύ πολύ!!" Έτσι, για να μην λες για εμάς, αυτές χειρότερες είναι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν στο blog του ΙonnKorr εγώ θα σε βγάλω με το σύστημα «Romantic Sunset»...


    ...και εκεί στη γαλήνη του Ηλιοβασιλέματος θα αρχίσω να σου αναλύω τις τελευταίες εισηγήσεις του ΔΝΤ για την εθνική οικονομία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ, CsLaKoNaS, θα περπατάμε χεράκι χεράκι αναλύοντας ΔοΝηΤές;;;;
    Ποπό!! Λοιπόν, σε 15 μέρες που θα βγάλω από πάνω μου τη λάσπη, μου χρωστάς! Κλείσαμε.
    Καληνύχτα φίλε μου, μου αρέσει που έχεις χιούμορ.
    Υ.Γ. fairy, είσαι κι εσύ ευπρόσδεκτη, από αλληλεγγύη θα μου λες τί να αποφεύγω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιος θα ιδρωσει;;..(αυτο μονο σε γερες αποδοσεις...χαχαχα)...Ποιος θα εκτιμησει;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα....
    Ιονννννν.....πεθαινω στα γελια τωρα....Φωναξε και τις γιαγιαδες να δεις που θα συμφωνησουν καλε!!...
    Τωρα ολες ειναι προχω!!..Σας προλαβαινουμε στην γωνια.....με παιδια μαιμου...χαχαχαχα..!!!!
    Ηω....εχω εναν φιλο που εψαχνε για γυναικα προχω.Ολες..ελεγε...κοιτατε πως θα μας τυλιξετε.Οταν λοιπον βρηκε μια γυναικα...''προχω'' και του ειπε οτι θελει ελευθερη σχεση(οπως αυτος ηθελε δλδ)...στραβωσε ο τυπος και την αποκαλεσε τουτανα.
    Οχι πες μου αυτουνου,....ποσα παιδια πρεπει να του αμολησει καποια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Black~Martini μου, από 4 και πάνω. Να φτιάξει ομάδα ο σαχλαμάρας....
    είδες όμως τί αστεία που είμαι σε μερικά πράγματα; ακόμη εκτίμηση περιμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τυγχάνει να είμαι εμπλεκόμενος σε μία πολυετή σχέση με μια ευαίσθητη κοπελίτσα που τις αρέσουν πάρα πολύ οι ρομαντικές στιγμές, τα ερωτιλίκια, τα τζουτζουμπρούτζου και οι γλυκοτσουτσουνιές γενικότερα.
    Εγώ από την άλλη είμαι ένας αθυρόστομος τεμπελχανάς που κλάνει συνέχεια, του αρέσουν τα video games, οι ταινίες με εκρήξεις και οι τσόντες...
    Θα σου μεταφέρω λοιπόν τις εμπειρίες μου απο τις απόπειρες των δικών μου "ραντεβού" με την γυναίκα της ζωής μου, στον αγώνα μου να κρατήσω τη "φλόγα" αναμμένη.

    Ηλιοβασίλεμα στο Σούνιο:
    Αφού φάγαμε 2 ώρες στο αμάξι ακούγοντας βλαχοελληνάδικα (για κάποιο γαμημένο λόγο στην ανατολική Αττική πιάνουν μόνο οι βλαχοαρβανίτικοι σταθμοί), φτάσαμε στον περίφημο ναό του Ποσειδώνα για να τον δούμε πήχτρα στον κόσμο. Μετά από ολόκληρες χιλιετίες, δεν έχουν φτιάξει ακόμα ένα καταραμένο δρομάκι για να σκαρφαλώνει ο κόσμος που δε φοράει ακόμα σανδάλια. Αποτέλεσμα ήταν να φάει η κοπέλα μου μία μεγαλειώδη σαβούρτα σπάζοντας το τακούνι της και αναγκάζοντάς με να την κουβαλάω σα το γαϊδούρι.. Στην παρακείμενη καφετέρια, η οποία ήταν επίσης τίγκα στους τουρίστες, βρήκαμε ένα και μοναδικό τραπεζάκι που το βάραγε η ντάλα. Μετά από ένα μισάωρο ο σερβιτόρος μας έδωσε σημασία. Μετά από ένα μισάωρο ήρθε να μας πάρει παραγγελία. Μετά από ένα μισάωρο μας είχε μπαϊλντίσει ο ήλιος. Μετά από ένα μισάωρο φύγαμε σιχτιρίζοντας. Ίσως μετά από ακόμα ένα μισάωρο να ήρθαν και οι καφέδες μας.. Την εικόνα ήρθε να ολοκληρώσει η κάπνα από τη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο διπλανό βουνό! Όνειρο!!!

    Φαγητό σε Μεξικάνικο:
    Με το φαγητό έχω πολύ καλές σχέσεις! Ειδικά όταν έχω μπροστά μου "έθνικ" φαγιά, τους δίνω και καταλαβαίνουν από περιέργεια και μόνο! Αφού λοιπόν σκούπισα ό,τι υπήρχε στο τραπέζι μιας και η κοπέλα μου μπορεί να χορτάσει το στομαχάκι της με μισό nacho, πήραμε το δρόμο για το σπίτι. Αφού λοιπόν ξαπλώσαμε, το ένα έφερε το άλλο και καταλήξαμε να κάνουμε αυτό που κάνουν οι άνθρωποι με τα γεννητικά τους όργανα (πλην του κάτουρου). Έλα όμως που πάνω στην πράξη με θυμήθηκε το μεξικάνικο το οποίο ήθελε δεμονισμένα να πάρει την εκδίκησή του...! Τη συνέχεια δε μπορώ να τη περιγράψω.. Τέτοια κωλιάτζα δε με έχει ξαναπιάσει ποτέ!! Δε ξανάφαγα ποτέ μου μεξικάνικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. continue:

    Φαγητό σε Ιαπωνέζικο:
    Όλοι είχανε δοκιμάσει sushi τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους εκτός από εμένα! Τον τελευταίο καιρό με είχε πιάσει τέτοια εμμονή με το sushi που ήμουν έτοιμος να κάνω χαρακίρι εάν δε δοκίμαζα άμεσα! Τελικά, ένεκα και της ονομαστικής μου εορτής, καταλήξαμε σε ένα πολύ φίνο sushi bar προκειμένου να περάσουμε μία ρομαντική βραδιά. Ok, δεν ενθουσιαστήκαμε με την ιδιαίτερη γεύση του ωμού ψαριού και των φυκίων και εκείνης της πορτοκαλί αηδίας που έχει γεύση azax για τα τζάμια αλλά περάσαμε καλούτσικα. Να σου όμως και ο λογαριασμός.... Θεέ μου τι εφιάλτης!! Ούτε να το θυμάμαι δε θέλω.... Μπουκιά και 10ευρο....! Καταραμένοι Ιάπωνες!!! Τέλος και το sushi..

    Ρομαντική βραδιά στο σπίτι:
    Τα χριστούγεννα η κοπέλα μου αποφάσισε να πάει για 2 εβδομάδες στους γονείς της. Εμένα δε με χάλασε και πολύ αφού σκέφτηκα πως θα έχω το ελεύθερο να παίζω όσο play station θέλω! Έλα όμως που με το τέλος της πρώτης εβδομάδας άρχισα να χτυπάω limit up αγαμίας..! Και πριν μου πεις "μόνο μία εβδομάδα ρε frontman?!" πρέπει να σου πω ότι πιο πριν είχαμε για μια βδομάδα περιόδους. Και ακόμα πιο πριν είχαμε ουρολοιμώξεις. Και ακόμα πιο πριν μουσαφίρηδες. Και ακόμα πιο πριν.. κάτι άλλο δε θυμάμαι.. Με τα πολλά ήταν πάνω από μήνας η περίοδος αγαμίας. Την ημέρα που ερχότανε σκέφτηκα: "Θα την ξεσκίσω!" Μετά όμως σκέφτηκα να μη τη ξεσκίσω. Να φτιάξω μια ρομαντική ατμόσφαιρα και μετά να τη ξεσκίσω! Καθάρισα λοιπόν ολόκληρο το σπίτι που θύμιζε ground zero (έφερα και τη μαμά μου για ενισχύσεις), άναψα αρωματικά στικάκια και ρεσώ κεράκια, έβαλα lounge μουσικούλα και άπλωσα μια αγκαλιά ροδοπέταλα στο κρεβάτι! Το φαΐ ήταν απ'τα Goody's.. Η βραδιά κύλησε super. Έλα όμως που τα γαμημένα τα ροδοπέταλα βάφουν! Και όχι απλά βάφουν... Σωστή τέμπερα!! Τα σεντόνια έγιναν πουτάνα και τρίβαμε τα πετσιά μας στο μπάνιο για κανα μισάωρο μέχρι να σταματήσουμε να μοιάζουμε με ανθρώπους των σπηλαίων. Τελικά πετάξαμε τα σεντόνια (τα οποία ήταν και πολύ σεξουλιάρικα) και μάζεψα τα ροδοπέτα με την ηλεκτρική σκούπα. Τα ροδοπέταλα δεν αργήσανε να σαπίσουνε μέσα στη σακούλα της σκούπας (την οποία είχα μέσα στη ντουλάπα) με αποτέλεσμα να βρωμίσουνε όλα τα πουκάμισά μου σαπίλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. frontman, χαχαχαχαχαχαχααχααχα. Απλά χαχαχαχαχαχαχαχα. Έλεοςςςςςς!!! Είδες όμως πόσα χρήσιμα πράγματα έμαθες; Πρώτον, μην πηγαίνεις σε αρχαιολογικούς χώρους, υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς, Δεύτερον, Μεξικάνικο= σιέστα μετά. Μακάκες νομίζεις ότι είναι αυτοί και αράζουν με το σομπρέρο στον τοίχο; Τρίτον, οι Ιάπωνες είναι καλοί μόνο για anime & video games. Πώς σου πέρασε από το μυαλό ότι ξέρει να τρώει ένας λαός που θέλει ωμή την τσιπούρα του; Και τέταρτον, ναι, τα ροδοπέταλα βάφουν. Πού να δεις τί συμβαίνει όταν βάλεις μέλι πάνω στο κρεβάτι... ΠΑΝΙΚΟΣ! καλύτερα να σε τσιμπήσει όλο το μελίσσι μαζί.
    Γι' αυτό σου λέω, ακολούθησε κάποια από αυτά που προτείνω. Είναι σταχυολογημένα από πολλές εμπειρίες γυναικών και εγγυημένα δεν απειλούν τη σωματική ακεραιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή