31/3/10

Νέος Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Έπεσα σήμερα πάνω σε μια έρευνα για την ανεργία και μου ίσιωσε το μαλλί! Οι συντάκτες της υποστήριζαν ότι η ανεργία αυξήθηκε σε σημαντικό ποσοστό την τελευταία διετία και θα εξακολουθήσει να έχει ανοδική πορεία και το 2010!!! Αηδίες!! Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν δουλειές, είναι ότι κανείς δεν ξέρει πού να τις ψάξει. Και δεν μιλάω για δουλειές των 700€ μηνιαίως, ούτε για 18ωρα ωράρια χωρίς ασφάλιση και επιδόματα.

Αλλά έτσι είναι. Χρειάζεται για άλλη μια φορά η σοφία μου να καλύψει την έλλειψη επαγγελματικού προσανατολισμού του Νεοέλληνα. Και μιας και έχω καιρό να καννιβαλίσω με λίστα, θα παρουσιάσω τα 5 πιο ξεκούραστα και κερδοφόρα επαγγέλματα για το έτος 2010.

Κλέφτης τσιγάρων
Μην γελάς καθόλου. Με τις νέες ανατιμήσεις που γίνονται στα τσιγάρα τί νομίζεις ότι θα γίνει; Θα κόψει ο Έλληνας το κάπνισμα; Χα! Χα! Και πάλι χα! Αμ δε! Σε λίγο καιρό θα δούμε σε ΚΤΕΛ, Σιδηροδρομικούς Σταθμούς, πλατείες και ρούγες μικροπωλητές κλεμμένων τσιγάρων, με την κούτα στη μισή τιμή και θα είμαστε και ευχαριστημένοι από πάνω. Όσο δεν κλέβουν το δικό μου περίπτερο θα τα αγοράζω και θα αισθάνομαι και μάγκας. Άσε τα κορόιδα να πληρώνουν άδικους φόρους, εγώ είμαι έξυπνη και τσίφτισα, και θα καπνίζω.



Μπράβος πούρου
Μην ακούω αηδίες ότι δεν υπάρχουν λεφτά, θα πηδήξω από τον τέταρτο. Ο Έλληνας έχει στάνταρ σπίτι 180 τετραγωνικά, ένα τουλάχιστον υπερπολυτελές αυτοκίνητο, μηχανή για τις Κυριακάτικες βόλτες στη φύση, ρευστό σε καταθέσεις εσωτερικού, κλειστό χρήμα σε καταθέσεις εξωτερικού. Αν δεν τα έχεις αυτά, δεν είσαι Έλλην, αλλά κακομοίρης. Επομένως τι του λείπει του ψωριάρη; Φούντα με μαργαριτάρι. Αφού βάλεις τζακούζι μέχρι και στην κουζίνα μπας και σου έρθει η όρεξη να κάνεις ένα υδρομασάζ ενώ παρακολουθείς το ριζότο, πισίνα στο εξοχικό, home cinema στο αυτοκίνητο για το μποτιλιάρισμα, τι σου μένει; Ένας ολοζώντανος μπράβος, ντυμένος στα μαύρα για να κρατάει το πούρο σου. Γιατί είσαι Νεοέλληνας, και πρέπει να το δείχνεις. Ναι, με καρακιτσάτες επιδείξεις, την ώρα που κλαίγεσαι για την ανέχειά σου. Τι δηλαδή, έναν μπράβο δεν μπορείς να πληρώνεις;


Πωλητής αποδείξεων
Όχι, αν θέλει ας το αμφισβητήσει κανείς. Θα είναι το πιο επικερδές επάγγελμα σε έναν χρόνο από τώρα. Προτείνεται και ως εποχιακή εργασία, γι’ αυτό άρχισε να μαζεύεις από τώρα αποδείξεις για να τις μοσχοπουλήσεις όταν θα χρειάζονται μερικοί μερικοί τζίτζικες για να καλύψουν το τεκμήριο. Ούτως ή άλλως, εσύ δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις παρά μόνο ποσοστό αυτών. Διότι θα δηλώσεις εισόδημα 10.000€. Επομένως τι θα τις κάνεις τις αποδείξεις για 40.000€; Πόθεν έσχες και τα ξόδεψες; Εεεεεεε;;;;;;;;


Κατασκευαστής σαμπάνιας
Καλά, εδώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται οποιαδήποτε διευκρίνιση… Ντον μουνιόν, η καλύτερη! Ελληνικό, εξαγώγιμο προϊόν. Τι Γαλλίες και αηδίες άκουσα; Τελείωσαν αυτά, ανήκουν στην παλιά γενιά. Μάλιστα έχει αντιγραφεί και η πατέντα της Κόκα Κόλα με το βαθουλωματάκι στο μπουκάλι. Όποιος βάλει πόδι σε αυτή την ανθούσα επιχείρηση, έχει πιάσει την καλή. Το ξέρω και το ξέρεις. Βουρ στον πατσά λοιπόν, με έτοιμο πελατολόγιο τον Σειρηνοτέτοιο. Δεν χρειάζεσαι άλλους, με έναν πελάτη καθάρισες.

Βαφέας πούπουλων
Οκ, έχει μειωθεί το budget της Eurovision, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να συντηρήσει καμιά 300αριά παρατρεχάμενους!!! Κόπηκε το video clip, η καμπάνια προώθησης, οι σαμπάνιες στα δωμάτια των δημοσιογράφων άλλων χωρών. Αλλά το πούπουλο είναι πούπουλο! Αν κόψεις και αυτό πώς θα δώσεις φαντασμαγορική παράσταση; Οπότε βάσει της κοινής λογικής, το πούπουλο θα πολλαπλασιαστεί. Σε όλα τα χρώματα και μεγέθη. Αν δε δεν σιχαίνεσαι και τσουρομαδήσεις την κότα, χήνα και στρουθοκάμηλο, διπλασιάζεις τις μίζες αυτόματα, μιας και μετατρέπεσαι σε 3 παρατρεχάμενους μαζί. Αλκαίος μέσα στο πούπουλο…. Δεν είναι κακό!

51 σχόλια:

  1. Ποιός Λοβέρδος...;
    Εσένα θέλουμε για υπουργό εργασίας!Δαγκωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωκεανέ, βλέπω μαζί ξενυχτάμε απόψε! άντε, να δω ποιός θα πάει στη δουλειά αύριο. Χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΤΕΟ
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου Ionn, πάντα φιλόφρων και ευγενέστατος.
    Έχω παράπονο όμως. Με μάτιασες και μου χάλασαν τις διακοπές. Με γύρισαν τη Δευτέρα και τυχερή θα είμαι αν φύγω αύριο. Ξεμάτιασέ με ΤΩΡΑ μπας και βάψω κανα αυγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε, και ΚΤΕΟ πέρασα, και τέλη πλήρωσα, καθάρισα για φέτος.
    Ο Ωκεανός δεν έχει κηδεμόνα; Δεν το ήξερα. Όσοι πιστοί προσέλθετε παιδιά, στο χωριό θα είμαστε και θα σουβλίζουμε πρωί βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειρωνεύεσαι αλλά μιας και έχω ατέλεια φόρου θα μπορούσα να κάνω το: Πωλητής αποδείξεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να συμπληρώσω δυο προτάσεις;
    Κλέφτης ποδηλάτων, άντε και πατινιών, γι' αυτούς που θα πουλήσουμε το αμάξι, αλλά δεν θα παίρνουμε τα ΜηΜηΜη (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) γιατί δεν θα μας χωράνε όλους.
    Αποδειξοφόροι (χειρώνακτες αυτοί οι κακόμοιροι) για να κουβαλάνε τις σακούλες με τις αποδείξεις στην Εφορία.
    ΥΓ: Στο Γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του σχολείου μου δεν έχει πληρωθεί η θέση. Να σε προτείνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. xaxaxa δε λείπουν μόνο δουλειές αλλά και όρεξη για δουλειά.. και είναι λογικό.. αισθάνεσαι κορόιδο να δουλεύεις και να μη πληρώνεσαι όταν πολλοί γύρω σου πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν.. :):)
    εγώ πάντως έψαχνα για βοηθό ξυλουργού 2 χρόνια.. ανάμεσα στους γνωστους στις οικοδομές.. δε βρήκα.. :):)
    ανέκαμψα από μια δύσκολη εργασιακά περίοδο.. μια ανάσταση πρώημη.. :):)
    την καλησπέρα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙωάννηΚ, τί ατέλεια φόρου έχεις; Δεν το κατάλαβα αυτό... Πάντως από όσο άκουσα η τρέχουσα τιμή είναι 1 προς 10, δηλαδή 10€ για αποδείξεις αξίας 100€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπατία, καλησπέρα. Καλά, τα πατίνια ούτε που τα σκέφτηκα, δίκιο έχεις! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. koulpa, ΄πάντα με τα χαμόγελά σου, μου φτιάχνεις την διάθεση. Φίλε μου, δίκιο έχεις. Η όρεξη για δουλειά λείπει από πολλούς. Τί κάνεις εσύ, τόση δουλειά έπεσε; Καλή ανάσταση :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΙωάννηΚ, μιας και με μέμφθηκες για την ειρωνία (πασιφανώς σαρκάζω στην ανάρτηση), εσένα πώς σου φαίνονται τα τεκμήρια διαβίωσης; Είναι ή δεν είναι το ολιγότερον ανόητο κάποιος να σε φορολογεί για το εισόδημα που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι έχεις; Ή να ρωτήσω για αυτή την ανοησία με τις αποδείξεις, που δεν υπάρχει περίπτωση να τις ελέγξει ποτέ κανείς ή για τα "πονηρά" παραθυράκια του πόθεν έσχες (μην χαίρεστε, για τους μεγάλους φοροδιαφυγούς είναι αυτό, όχι για εμάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. xaxaxa εγώ εκτός από τα χαμόγελα.. έχω και διάθεση για δουλειά.. και δουλειά.. και πριν τα χρηστούγεννα το πάσχα και το καλοκάιρι.. όλοι κάτι θυμούνται ότι δεν αποφάσισαν εγκαίρως να φτιάξουν.. :):)
    όσο για τα μέτρα.. είναι επιηκώς ηλίθια.. όποιος θέλει να βρεί άκρη μπορεί.. ακολουθόντας το χρήμα.. αλλά έχει τεράστιο κόστος.. :):)
    την καληνύχτα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χαχαχαχα
    αυτό με το πούρο ζωγράφισε!


    φιλιά, να περάσεις καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έναν είλωτα να μου κρατά το τσιγάρο και να μου γυρίζει τις σελίδες από το βιβλίο ξέρεις πόσες φορές το σκέφτηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν ξέρω αν τα μέτρα τα πήραν για τα μάτια του κόσμου αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτό το μέτρο, που είναι υπερβολικό, είναι προς την σωστή λύση.

    Πολύ φοβάμαι όμως ότι όσοι είναι καπάτσοι δεν θα πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΑΑΑ, koulpa, αποδείξεις έκοψες;; Εγώ έχω εκνευριστεί τόσο, που θα αρχίσω να αποφεύγω να κόβω για αντίδραση πάντως!
    Καλό Πάσχα φίλε μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φοίβη, πού είσαι φίλη μου; Μα καλά, τί Νεοέλληνες είμαστε, αν δεν έχουμε έναν παρατρεχάμενο τουλάχιστον; Όπως έγραψε εκπληκτικά και η τσαούσα λεφτά εδώ υπάρχουνε.
    Κώλοι δεν υπάρχουνε

    Φιλιά πολλά κορίτσαρε, κι εσύ να αυξήσεις τη χοληστερίνη όσο πρέπει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. skinpop, στείλε διεύθυνση να σου στείλω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΙωάννηΚ, δηλαδή εσένα σου φαίνεται λογικό να λέει ένα κράτος στους πολίτες του "είστε τόσο διεφθαρμένοι, που δεν σας εμπιστεύομαι καθόλου και θα κρίνει ο (αδιάφθορος- χα!) εφοριακός μου πόσο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ βγάζετε!"
    Χμμμ, εμένα δεν μου έρχεται καλά, το ομολογώ. Για το Ελληνιστάν μιλάμε αγαπητέ... εμένα μου μυρίζονται απλά πιο υψηλές μίζες των εφοριακών, από κάπου πρέπει να βγάλουν τα κομμένα επιδόματα τα παιδιά...
    Κι ενώ μέχρι στιγμής δεν έχω κρύψει ούτε δραχμούλα από την εφορία, άρχισε να μου γυρνάει λίγο το μάτι και το μυαλό τώρα. Όχι, να δω τον πρώτο που θα μου ζητήσει μίζα. Ας κάνει το λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΝ αχαχαχαχαχαχαχ! Καλέ που ήμουν και δεν σε είχα ανακαλύψει; Το τί γέλιο έχω ρίξει δεν περιγράφεται να σαι καλά, μολις σε πέτυχα ήμουν καβάλα στα κάγκελα της πολυτελούς μου βεράντας έτοιμη να κάνω το μεγάλο πήδημα! Και μιας που είπα "πήδημα" σκέφτηκα άλλο ένα επικερδές επάγγελμα:

    Βουλευτοπιάστης

    Τα χρονικά διαστήματα που θα βγαίνουν όλες οι μίζες, τα λαδώματα και τα DVD στη φόρα, ο βουλευτοπιάστης θα σουλατσάρει κάτω απ τα γραφεία υπουργείων και πολιτικών γραφείων απλώνοντας τεντόπανα προκειμένου να σώσει τα μουνόπανα (βλ. υπουργοί, βουλευτές κλπ) που θα πηδάνε κατά ντουζίνες από ταράτσες και μπαλκόνια για να αποφύγουν το σκάνδαλο.
    Και αμοιβή και παράσημο και κιθαρίστας και ντράμερ!

    Καλό Πάσχα να έχεις, να σαι καλά ψόφησα απόψε. Άκου μπράβος πούρου χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε Κίρκη, ψόφησα κι εγώ από τα γέλια! χαχαχαχαχαχαχα ΒΟΥΛΕΥΤΟΠΙΑΣΤΗΣ!!!!! ΑΠΑΙΧΤΟ!!!!!
    Και γιατί να έχουμε μόνο 2-3; να έχουμε έναν για κάθε βουλευτή. 300 φρέσκες και ζεστές προσλήψεις Δημοσίου είναι αυτές.... Α, και με μισθό Ολυμπιακής γιατί θα έχουν και ευθύνη αν ψοφήσει κανείς. Ευχαριστώ κούκλα για τα καλά σου λόγια, εγώ σε διαβάζω τακτικά εδώ και καιρό, μου πάει το χιούμορ σου. Καλή ανάσταση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τους πρώην εργαζόμενους της Ολυμπιακής τους παρά έχω άχτι. Ο ορισμός του ρετιρέ και ζητάνε και τα ρέστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΙωάννηΚ, άσε, μην μιλήσω για Ολυμπιακή. Ακόμη βαπόρι είμαι από τις απαιτήσεις τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν ήσουνα ο μόνος...
    Αν ο Βγενόπουλος την εξυγιάνει θα του βγάλω το καπέλο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μα τι επαγγελματικός προσανατολισμός είναι αυτός…
    …θα πηδηχτώ από το παράθυρο!
    Άντε και καλό πάσχα! (διάβαση προς την Άνοιξη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΙωαννηΚ, εγώ καπέλο δεν θα του βγάλω, διότι δεν το χρειάζεται. Μονοπώλιο θα έχει. Σίγουρα αξίζει να εργαστεί σοβαρά για να το αποκτήσει, και να εξυγιάνει τα πάντα. Στο μέλλον θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά την εξυγίανση αυτή. Αλλά απο το μπάχαλο που ήταν, καλύτερα έτσι. Αρκεί να μην περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα ο λογαριασμός του μέλλοντος για να κινητοποιηθούμε, ως είθισται στο Ελλάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μη, Άθεε, μη!!!! Μην πηδηχτείς από το παράθυρο, ποιός θα μου την λέει μετά;;
    Και για να έχουμε και καλό ερώτημα, καλύτερος ήταν ο παλιός Επαγγελματικός Προσανατολισμός;
    Καλή άνοιξη φίλε μουυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πίσω μου έχω το σατανά και μπροστά μου τον Ορθόδοξο!
    Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος!
    Αχ βρε Ορθόδοξε, τι ζόρι τραβάς κι εσύ…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλό Πάσχα και σε εσένα Ορθόδοξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Άθεε, σε όλους σου τους αναγνώστες έστειλε; Αυτό θα πει κακό target group! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ξανγραψετε όλα τα σχολια στα ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. δ.σ, τα σχόλια δεν είναι στα ελληνικά;; Εμένα έτσι μου φαινόταν... Μήπως κάπου μπερδεύτηκες;
    Καλώς μας ήλθες σε κάθε περίπτωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χα.. χα..

    Τον είδα και εγώ αυτόν τον τύπο τον δ.σ!!
    Μάλλον είναι Έλληνας που ζει στην Σουηδία. Θα ήρθε στην Ελλάδα τώρα το Πάσχα, είδε ότι είσαι ξανθιά, σε πέρασε για Σουηδέζα, είχε πιεί αρκετά (δ.σ = δηλαδή, σούρωσε) μπήκε στο blog σου, είδε τα σχόλια, δεν αναγνώρισε τα γράμματα, τα πέρασε για Σουηδέζικα και γι'αυτό ζήτησε μετάφραση. Τόσο απλό!!!!!

    Όλα εξηγούνται Ηώ! Αρκεί να κόβει το μυαλό! (Βάψου μελαχροινή να μην μπερδεύεις το κόσμο. χα..χα..)

    Υ.Γ. Στο blog του, έχει σε μια προηγούμενη ανάρτηση, μια φοβερή γελοιογραφία με την προσομοίωση του computer με μιά τουαλέτα. Σκέφτοαμαι να την κλέψω (την γελοιογραφία, όχι την τουαλέτα!) αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ μια καλή ανάρτηση για την χρησιμοποιήσω. Μπες και δες τη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κάτσε βρε Ionn, περίμενε, εγώ είμαι η ξανθιά άλλοι μπερδεύονται; Κάτι δεν μου πάει καλά εδώ... Κι αν βαφτώ εγώ μελαχροινή θα ξεμπερδέψουν τα πράγματα; Χμμμμ, επαναπροδιόρισε διότι με μπέρδεψες την ξανθιά!
    Το είχα ήδη δει το ιστολόγιο, μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Ειδικά η ατάκα που βάζει στο τέλος κάθε ανάρτησης "τα σχόλια κλειστά, λόγω γήρατος". χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Επίσης κλέψε την γελοιογραφία, εγώ έχω κλέψει άπειρες, να μην είμαι η μόνη!!! Θα σου στείλω θέμα ανάρτησης με μέιλ, κάτι έχω στο μυαλό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ηώ στερέψαμε?

    Βάλε ετικέτα στα σχόλια:

    "Αχρησιμοποίητα λόγω χρώματος" (μαλλιών εννοείται)

    Που βρίσκεσαι? Τι κάνεις, με τι ασχολείσαι? Ποιά είναι η ψυχολογική σου κατάσταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καταπληκτικό ως συνήθως. Χρόνια πολλά (Έλληνες είμαστε τα λέμε για 40 μέρες ή ....όσο πάει, τώρα που το σκέφτομαι με τις επικαλύψεις εορτών ευχόμαστε και αντευχόμαστε συνεχώς όλο το χρόνο...)
    Αισθάνθηκα κι εγώ μιά αποκλειστικότητα σ αυτή τη χώρα ρε παιδί μου που όλοι ξέρουν από πριν κι εγώ τα μαθαίνω μετά (spreads, ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ (- greeklisti DNT σαν τη δυναμίτιδα - ) ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ χαχαχα ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @Ανώνυμος
    Εκανες ένα λάθος μιας και τάυτισες τον Ελληνα με την ΕΧΟ. Μερικοί έχουμε την Ελληνική ιθαγένεια αλλά δεν είμαστε ΕΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ionn, Ionn, φυσικά και δεν στερέψαμε. Αλλά εκτός του ότι δεν έχεις μέιλ στο προφίλ σου (οπότε πού να την στείλω την ρημαδοιδέα, στο υπερπέραν;;), εμπλεξα, ως συνήθως σε τραγικές καταστάσεις. Με τρέχανε στα βουνά και στα λαγκάδια για έναν γάμο, και νετ δεν υπήρχε εκεί πάνω... Θα διαβάσεις προσεχώς το τί έγινε, μάλλον το βράδυ θα καταγράψω το χρονικό, γιατί δεν προλαβαίνω μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Βρε Ανώνυμε, τί ανωνυμία είναι αυτή; 2-3 άνθρωποι όλοι κι όλοι είχατε ακούσει την ιδέα...
    Πού ήσουν εσύ αγαπητέ την Πέμπτη- Παρασκευή και απουσίαζες από την δουλειά σου; έ; Έχασες το καφεδάκι που θα σε κερνούσα μιας που με σύρανε στα μέρη σου 3 μέρες. Καλά να πάθεις, για να μάθεις να δουλεύεις, δημόσιε υπάλληλε....
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Χρόνια πολλά Γ., χαίρομαι που σε χαροποίησα...
    Υ.Γ. Έχω την εντύπωση ότι το εκρηκτικό είναι ΤΝΤ. Κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΙωάννηΚ, μια ευχή όμως την λέμε όλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήμουνα τυπικότατος με τις υποχρεώσεις μου με την εφορία, πλέον αν μπορώ να κρύψω ένα μέρος των εισοδημάτων μου το κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΙωάννηΚ, εγώ ακόμη τα δηλώνω όλα... Ή πολύ τίμια είμαι ή έχω πολύ χαμηλό εισόδημα, διάλεξε και πάρε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εγώ ανήκω στη 2η κατηγορία αλλά για να μπορώ να την "μπαίνω" στους άλλους είμαι νομοταγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΙωάννηΚ, κι εγώ στην 2η ανήκω, για τους ίδιους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν θέλω να σου πάω κόντρα αλλά ανήκω σε αυτή την κατηγορία λόγο προβλημάτων υγείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΙωάννηΚ, το ξέρω, δεν τίθεται θέμα κόντρας. Απλά εγώ το καθαρό μου το βγάζω αφού αφαιρέσω έξοδα, φόρους, έμμεσους φόρους, ΦΠΑ κλπ κλπ κλπ, Γι' αυτό το θεωρώ μικρό. το Ελληνικό κράτος έχει άλλη γνώμη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δεδομένου ότι είμαι άνεργος τα εισοδήματα μου είναι εξ' ορισμού πολύ μικρά...

    Φυσικά και υπάρχουν πολλοί Ελληνες που δουλεύουν και τα εισοδήματα τους είναι μικρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή