15/10/13

Άσε μας κουκλίτσα μου...

Πολύ χάρηκα σήμερα που μπήκα στον blogger, γιατί ανακάλυψα ότι δεν έμεινα μόνο εγώ τόσους μήνες άφωνη σαν ψάρι αλλά και οι μισοί μου bloggoφίλοι. Τα κατέστρεψα τα παιδιά από παλιά και δεν θέλουν ούτε να τον δουν στα μάτια τους μάλλον. 
Τέλος πάντων, έπηξε το κεφάλι μου και οι ωοθήκες μου στην Χρυσαυγίτικη παραφιλολογία και πριν από αυτήν στην "βλέπουμε φως στο τούνελ της κρίσης/ το μόνο φως που βλέπετε χαϊβάνια είναι το κόκκινο φωτάκι στην εξώπορτα της μάνας σας" και πριν από αυτή στην "μνημονιακή/ αντιμνημονιακή/ δεν έχουμε λεφτά/ χεστήκαμε, η σύνδεση στο ιντερνέτι είναι πληρωμένη από την μαμά/ δεν σου χω πει εγώ να κόψεις τις ειδήσεις την μοίρα μου την χαρτορίχτρα". 
Γι' αυτά και γι' αυτά δεν είχα τίποτα σημαντικό να πω, τα είπαν όλα άλλοι.

Ας ξεφύγουμε, λοιπόν, από τα σοβαρά, να πάμε στα κλασικά. Την μαλακία που μας δέρνει. 
άνοιξα τα προχθές το φατσομπούκι να παίξω κανα Criminal Case, να πιάσω καναν κακό να χαρώ κι εγώ, και βλέπω σε κάμποσα ζωντανά (κυρίως ψευτοκουλτουριάρες χαζογκόμενες και των δύο φύλων που την έχουν δει άτομα με προσωπικότητα ενώ το εγκεφαλογράφημά τους είναι πιο επίπεδο κι από πεδιάδα του Καμντεμπού) ως status το κάτωθι κείμενο και μου έγινε πάλι η τρίχα ατσαλόσυρμα. 

    "Γεια σε όλους από εσάς που είναι στη λίστα των επαφών μου από το Facebook . Θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη από εσάς. Ισως να μην γνωρίζετε ότι το Facebook έχει αλλάξει τη διαμόρφωση της ιδιωτικής ζωής μας πάλι . Χάρη στο νέο "Γραφικές app" , κάθε πρόσωπο στο FB οπουδήποτε στον κόσμο μπορεί να δεί τις φωτογραφίες μας , " παρατηρησεις " μας και "σχόλια " μας . Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων , πρόκειται να κρατήσω αυτό το μήνυμα και σας ζητώ να κάνετε αυτό που ζητω πιο κατω και όταν το κανετε στο σχολιάσε (comment) να γραψετε "Τέλος" για να ξερω ότι το κανατε. Όσοι από τους φίλους μου δεν το κανουν θα πρέπει να διαγραφουν από τη λίστα των φίλων μου , γιατί θέλω τις πληροφορίες που θα μοιραστώ μαζί σας , τους φίλους μου , να παραμείνουν μεταξύ των φίλων μου και να μην είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο . Θέλω να είμαι σε θέση να δημοσιευω φωτογραφίες από τους φίλους και την οικογένειά μου , χωρίς ξένους να μπορούν να τις δουν , το οποίο συμβαίνει τώρα, όταν επιλέγετε "like " ή " σχόλιο" . Δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτή τη διαμόρφωση , επειδή FB έχει κανει αυτό χωρις την αδεια μας, εκτος από αυτό τον τροπο πιο κατω
    1. Έτσι , παρακαλούμε , τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη φωτογραφία μου που εμφανίζεται σε αυτό το πλαίσιο ( χωρίς να κάνετε κλικ ) και θα ανοίξει ένα παράθυρο .
    2 . Τώρα μετακινήστε τον κέρσορα τη λέξη "Friends" φιλους, και πάλι χωρίς να κάνετε κλικ και στη συνέχεια στο "Ρυθμίσεις" . Κάντε κλικ στο " Ρυθμίσεις "
    3 . Un –check "Σημαντικές Προσωπικές Στιγμές/Γεγονότα ζωής " και "Σχόλια και Like " να είναι ( ) ετσι . Με αυτό τον τρόπο η δραστηριότητα με την οικογένεια και τους φίλους μου δεν θα δημοσιοποιούνται .
    4. Τώρα , να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο για τη δική τοίχο σας (όχι share.) copy paste.. Όταν το δω στη σελίδα σας , θα κάνω un -check το ίδιο"

    ΜΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ;;;;

    Καλά ρε εγκεφαλικά τοστ, είναι δυνατόν; Πρώτον και κυριότερον, έχουν απαυτώσει τα εννιάμερα στα συνταγματικά σου δικαιώματα ποικιλοτρόπως άπαντες, από Σαμαρά μέχρι τον θυρωρό της ΕΡΤ, εσένα το φατσομπούκι σε πείραξε και μην κοιτάξει κανας άσχετος τα like σου; Που ποσώς τον ενδιαφέρει δηλαδή τον άσχετο, αφού κάνεις 9.416 like καθημερινά σε ό,τι σαχλαμάρα ανεβάσει καθείς. Ποιός θα κάτσει να ασχοληθεί την θεωρία συνωμοσίας μου μέσα; 

    Δεύτερον, αν θυμάσαι καλά μωρή ύαινα της Ανδαλουσίας, το facebook είναι σελίδα κοινωνικής δικτύωσης!!! Δεν το φτιάξανε για να μιλάς με την ξαδέρφη σου όταν πίνετε πρωινό καφεδάκι, για τούτο φτιάξανε το msn (παλιά), το skype (επίσης παλιά, άσχετα αν εσύ το έμαθες όταν το πήρε ο Μπίλις) και άλλα τέτοια συναφή. Το facebook και άλλα σαν αυτό το φτιάξανε για να έρχονται σε επαφή και άνθρωποι άσχετοι μεταξύ τους. Τί σου λέω τώρα, έ; Ότι μπορείς πχ να μιλήσεις και με ανθρώπους που ζουν στην άλλη άκρη του πλανήτη για ενδεχόμενα κοινά σας ενδιαφέροντα και μπορείτε να ανταλλάξετε και απόψεις; ΟΥΑΟΥ! Πέρνα μετά να σου πω και για τον τροχό, να έχεις υπόψιν. 

    Τρίτον, δεν έχεις ιδιωτική ζωή στο ίντερνετ ρε βούρλο της Αταλάντης. Ιδιωτική ζωή έχεις στο σπιτάκι σου. Άμα δεν γουστάρεις να φαίνεται σε όλο τον κόσμο το βρακί σου, αλλά μόνο στους θαμώνες του κλάμπ που χόρευες στην μπάρα χθες βράδυ, μην ανεβάζεις την φωτογραφία που έπινες το σφηνάκι. Έτσι προστατεύεις την ιδιωτική σου ζωή και την δική μας αισθητική. Που καθόμαστε και παίζουμε το "βρες την διαφορά" στις 30 ΙΔΙΕΣ κουνημένες φωτογραφίες σου (μαζί κι εγώ η βλαμμένη, δεν μπορώ να αντισταθώ σε αυτό το τρυπάκι). 

    Τέταρτον και άσχετον. Αν σε ξαναδώ μωρή Μήδεια των ΒΠ να ανεβάζεις φωτογραφία από το ανήλικό σου, θα έρθω να σου κάνω στείρωση με κλειτοριδεκτομή Σομαλικού τύπου με στομωμένη φαλτσέτα ενώ ταυτόχρονα θα τραγουδάω Νταλάρα για να σε βασανίσω περισσότερο. Σιχτίρ, δεν θα κάνω ποτέ δικτατορία; Θα σε στείλω διακοπές διαρκείας, μαζί την περάσαμε μωρή την γκαστριά σου, κάθε μέρα μας πέταγες και μια φωτό στην μάπα, μου θυμήθηκες μόνο να μην σου βλέπουν τα σχόλιά σου, γελάδα του Γάγγη! Άντε, τα πήρα πάλι, βρες το θάρρος της γνώμης σου πρώτα και τα ξαναλέμε. 

  

12 σχόλια:

  1. Πολλά νεύρα βλέπω....τι τρέχει ΗΩΣ ; Τώρα ανακάλυψες τους πυροβολημένους του φέισμπουκ ;

    Είμαστε απελπιστικά μόνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Λάκωνά μου, τους είχα στα υπόψιν από παλιά, αλλά δεν είναι κακό από καιρό σε καιρό να τους ρίχνουμε και κανα καντήλι. Μπορεί να μην διορθωθούν ποτέ, αλλά κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία.
    Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό που μου την δίνει πιο πολύ είναι ότι θεωρούν παραβίαση της προσωπικής τους ζωής την αναδημοσίευση αυτών που δημοσιεύουν. Μιλάμε για παράνοια!

    @Αλομπαρ, πάντα, μα πάντα, μα ΠΑΝΤΑ έχω δίκιο. Κι όταν δεν έχω έχω πολύ σοβαρό λόγο γι' αυτό ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που σαι συ καλέ;; αναρωτιόμουν.. :) :)
    καλά.. τα ίδια πιστεύω κι εγώ.. αλλά χωρίς πάθος.. δε πανναπιστεύουν ότι θέλουν;.. :) :)
    ... ε όχι και νταλάρα.. αμίλικτη σε βρίσκω.. :) :)
    καλημέρα :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α, δηλαδή δεν ισχύει αυτό; Να μην το ποστάρω κι εγώ στη σελίδα μου;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Koulpa, αμείλικτη, αμείλικτη!!! Εδώ ο κόσμος καίγεται και η γκαστρωμένη χτενίζεται... :)))

    @Πρόβατο, σοβαρέψου, σε έχω σε εκτίμηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό λογω στρατου είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫Παω τωρα στη σελιδα σου να το κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώστηνε κι ας άργησε... Πάνω που ετοιμάστηκα να σε διαγράψω από το blogroll λόγω αδράνειας, "τσουπ" πετάχτηκες και μου έκοψες τη φόρα. Καλώς μας ήρθες. 'Οσο για το ΦΒ, σωστά τα λες, αν και δεν μπαίνω συχνά εκεί μέσα ούτε ξέρω πολλά από το πώς δουλεύει. Μάπα μου φαίνεται, αν και πολλά λεφτά κυκλοφορούν εκεί μέσα (ίσως ακριβώς γι' αυτό...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και κει ειναι που κάνεις πολλαπλά facepalms και footpalms (αν εισαι Κομανέτσι, Κομάντσι, Απάτσι και Λι Βαν Κλιφ). Kαλά είναι που είναι ηλίθιοι το STUPID friendly διαχειριστικό του λογαριασμού τους για ρυθμίσεις απορρήτου δεν το χουν δει ποτέ; Αλλά τι ψάχνω και γω ο μαλάκας. Λες και άμα το ξέρανε...θα σταματούσανε να ποστάρουν αυτή τη παπαροπαπάτζα..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Snake, η πλάκα ξέρεις ποιά είναι; Ότι δεν έκατσα να κάνω like και ξεLike σε καμιά από τις κάργιες που αναδημοσίευσαν αυτή την παπαριά, αλλά καμία δεν με έσβησε γαμώ την τύχη μου τη χαρτορίχτρα! Μετά έφαγα εγώ 3 ώρες από τη δική μου ζωή να τις διαγράφω μία μία...

      Διαγραφή