25/5/11

Καρυοbloggoθραύστες (3)

Ναί λοιπόν, θα ολοκληρώσω με συνέπεια αυτή την τριλογία, γιατί έχετε και καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να την περιμένετε, παραθέτοντας τους 2 τελευταίους ωοθηκοσπάστες τύπους bloggerΖ, με έναν επιπλέον (ως bonus) που δεν το λες ακριβώς blogger, καρυοθραύστη όμως σίγουρα.....


Ο blogger master of the universe

Έλα, τί είπες;;;; Ούτε εδώ κατάφερες να συνδυάσεις πρόσωπο δηλαδή, έ; Φυσικά και το έκανες, περιμένεις εμένα να βάλω link; Πρόκειται για τον γνωστό οιηματία του ίντερνετ, που επειδή έχει 10, 100 ή 1000 αναγνώστες νομίζει τουλάχιστον ότι έλυσε το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη. Αυτό που πραγματικά με διασκεδάζει έως κλαυσίγελου με αυτόν τον τύπο είναι πρώτον ότι νομίζει πως όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να τον γλύφουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεύτερον το άγχος του μην τυχόν του κλέψουμε λίγη από την διάττουσα λάμψη του. Τυπικά απαιτεί τρελές εκδηλώσεις συμπάθειας προς το πρόσωπό του και προς τα γραφόμενά του, προσπαθόντας να σε δωροδοκήσει με αύξηση της αναγνωσιμότητάς σου. Ακόμη θυμάμαι φράση συνblogger στο msn που μου έφερε στην κυριολεξία δάκρυα στα μάτια.

-Έλα, γράψε κάτι για μένα και θα σε προσθέσω και στο blogroll μου. Θα δεις, θα σου έρθουν πάααρα πολλά άτομα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Τί είπε το άτομοοοοοοοοοο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άμα του πεις ότι δεν σε νοιάζει, κοινώς αρνηθείς να ενδώσεις στην πουτανιά, γίνεσαι ο εχθρός της εβδομάδας. Πετάει μια μικρούλα γλυκούλα αναρτησούλα με μια τεράστια πονεμένη φωτογραφία για το πόσο πολύ πληγώθηκαν τα ευαίσθητα (;) αισθήματά του από την συμπεριφορά σου, και την αφήνει 10 μέρες για να σπεύσει να συμφωνήσει όοοοοολο το κοπάδι που σούρνει (ως γνήσιοι χαμερπείς).
Ω τρισμέγιστε Θεέ, είναι δυνατόν; Ρε φίλε, μήπως έχεις χάσει το νόημα του blogging; Λέω εγώ, μήπως;;; Τράβα σε καναν ψυχίατρο πριν να είναι πολύ αργά, διότι προφανώς έχεις μεγάλα προβλήματα. Δεν με νοιάζει αν δεν σε έπαιζε κανένα άλλο παιδάκι από την δευτέρα Δημοτικού και μετά, αν είσαι χοντρός ή άσχημος, δεν με νοιάζει αν δεν μπορείς να βρεις γκόμενα ή αν απλά νομίζεις ότι είσαι ό,τι πιο πιασάρικο έχει δημοσιευτεί από τις “Μάγισσες της Σμύρνης” και μετά.... ΕΙΣΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
 

ο επαγγελματίας blogger, ο συνεπής

Κάνει ανάρτηση τύπου twitter κάθε 5 λεπτά για να μας πει αν έκλασε ή όχι. Συνήθως η αναρτήσεις του έχουν σχέση με την εκάστοτε ψυχολογική του διάθεση που, δυστυχώς για τους αναγνώστες του, αλλάζει κάθε 13 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα. Επειδή πού να προλάβει ο άνθρωπος να γράψει ολόκληρη ανάρτηση στο πόδι (εντάξει, δεν είναι και κατά παραγγελία η έμπνευση) γράφει ένα κάρο σαχλαμάρες κι άμα ξεμείνει κι από αυτές πετάει τους στίχους ενός τραγουδιού με 5-6 φωτογραφίες που βρίσκει ο google σε 4'', βάζει από κάτω και το βιντεάκι και καθάρισε. Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η συνέπεια. Δεν περνάει ούτε μία μέρα που να μην μας πει τα νέα του. Το καλό (κακό;) είναι ότι πολλές φορές έχει και ενδιαφέροντα πράγματα να πει, όμως χάνονται μέσα στην πληθώρα της άχρηστης σαβούρας που έχει φορτώσει στον server της google. Επαγγελματία μου, άκου μια φιλική συμβουλή... ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ TWITTER ΚΙ ΟΤΑΝ (ΚΑΙ ΑΝ) ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΞΑΝΑΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ.



ο γνωστός άγνωστος ο bonus

Όχι, δεν μιλάω για τον φίλτατο γναγν, μιλάω φυσικά για το γνωστό σαχλαμάρι που αφήνει ανώνυμα σχόλια. Φιλαράκι, το να μην έχεις google λογαριασμό δεν το θεωρώ κακό. Βάλε όμως ένα ονοματάκι στο τέλος, ένα nick, ένα σημαδάκι ρε παιδί μου, να ξέρουμε κάθε φορά ότι μιλάμε με τον ίδιο κι όχι με άλλον! Προσωπικά βέβαια νομίζω ότι απλά είσαι ένα θρασύδειλο πλάσμα που δεν έχει το θάρρος της γνώμης του, γι' αυτό και καταφεύγεις στην ανωνυμία. Έτσι, για να πετάξεις απλά την μαλακία σου άσκεφτα χωρίς να χρειαστεί να την υποστηρίξεις. Προσωπικά σε αντιπαθώ όσο δεν πάει άλλο, και τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω ακούσει ποτέ κι από κανέναν καλή κουβέντα για την πάρτη σου... Άντε τεράστιε, βρες πρώτα όνομα και προσωπικότητα και μετά έλα να μας πεις την άποψή σου επί παντός επιστητού. Αν θες να γίνει σεβαστή δηλαδή....

32 σχόλια:

  1. καπου σε αυτες τις κατηγοριες ειμαι και εγω...εχεις την καλημερα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα την πρώτη την είχα συναντήσει σε ένα μπλόγκερ παλιά. Με είχε πάρει 2 φορές τηλέφωνο να μου κάνει παρατήρηση που ενώ είχα γράψει το όνομά του (Equilibrium τον έλεγαν) σε πόστ δεν έβαλα και το λίνκ!!! Επίσης είχε φαγωθεί να γραφτώ στο sync για να ανέβει στην κατάταξη και να μπεί στα 100 δημοφιλέστερα για να ζηλέψει ένας άλλος μπλόγκερ που τον γούσταρε ερωτικά αλλά τον έφτυνε πατόκορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
    Όποιος μου δώσει 5.000 euro (80% cash, 20% σε ομόλογα Γερμανικού Δημοσίου) τον βάζω, για μια ολόκληρη μέρα, στο blogroll μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @IonnKorr: It's a deal! Στείλε μου λεπτομέρειες.

    @ΗΩΣ: Παρόλο που νομίζω ότι μπορεί να υπάρχουν και πολλές άλλες κατηγορίες, αυτές που κάλυψες είναι πολύ σημαντικές, μπράβο :)

    Υ.Γ.: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ BLOG ΜΟΥ!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι ΑΝ....
    ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ....
    Εμενα μου φτανει ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ...ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ!!!...
    που την ειπανε και ΖΟΡΙΚΙΑ!!! ....ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @mr.alobar, καλή η αυτογνωσία αλλά μισή δουλειά έκανες. Σε ποιά κατηγορία;
    Καλώς μας ήλθες, νομίζω ότι δεν έχουμε ξανασυναντηθεί εδώ.

    @mahler76, ήμουν σίγουρη ότι δεν μου συμβαίνουν μόνο εμένα αυτά τα τραγικά... Πάλι καλά που το λες, γιατί θα άρχιζα να το παίρνω προσωπικά.

    @Ionn αθεόφοβε, καλά δεν ντρέπεσαι λίγο; Ούτε μια μίζα δεν μου πρόσφερες ρε, παρόλο που σου έστειλα τόσα πελατάκια! Ου να μου χαθείς αχαΐρευτε, λίγη τσίπα δεν έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @TwistedTool, χάζεψες, και σε είχα για έξυπνο παλικάρι;;; Στον Ιονν θα πας να τα σκάσεις λες και χαθήκαμε τα πουλημένα τομάρια...
    Είπαμε ΤΤ, πάντα αναλύουμε τις 5 βασικότερες εδώ. Για όλες δεν μας φτάνει ούτε ο server της Sony. Τελικά σε αναγνώρισες πουθενά;

    @iamaticus είπαμε είναι χαζές οι ξανθιές αλλά και να σε αγαπάει και να λιώνει;; Χμμμ, πέσαμε σε τελείως βλήτο.... Πες με κι εμένα την κουτσομπόλα, ποιά λένε ζόρικια;


    Υ.Γ. Ο γκούγκλις τα έπαιξε και θέλει να με βγάλει ως ανώνυμη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηώ, δώστε προσφορές για να διαλέξω :)

    Από το όνομα, νόμιζα ότι θα ήμουν ο "συνεπής", αλλά η περιγραφή δε μου ταιριάζει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΤ, εγώ δεν σε είχα για καμία από τις 5+1, αλλά δεν μπορεί, κάποιου τα bloggia θα έσπασες κι εσύ κάποια στιγμή :))
    Λοιπόν, ένεκα κρίσης εγώ σας κατανοώ και έριξα τις τιμές. Θέλω μόλις 3.000 αλλά σε χρυσό. Ξέρεις, από αυτόν που δεν ξέρουμε πού είναι ακριβώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάντως τους ανώνυμους να πώ ότι τους γουστάρω τρελλα!! Μαλιστα στο δικο μου μπλογκ τους αφήνω να αλωνιζουν... ειναι πολύ μακρια για να ερθουν κοντα πάντως, και μετα βαριούνται από λιγο και φευγουν...Αλλά εγώ χαίρομαι περισσότερο όταν βρίζουν πολύ!!! Μα πάρα πολύ...μου φτιάχνει η μερα να ερχονται να χωνουν πραγματικα...και η μαλακία ειναι οτι όμως μετα φευγουν...εγώ τους παρακαλάω να ερχονται και αυτοί ερχονται και μετα με αφηνουν μονη μου!! Εξαλλου όλοι ανωνυμοι ειμαστε σωστα?

    Lonely

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πάντως ως μπόνους τράκ θα μπορούσε να μπεί κάπου και ο μπλόγκερ το κλείνω-μαζεύω δακρύβρεχτα σχόλια για την παραμονή μου-το ανοίγω-το κλείνω-το ανοίγω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Lonely, εσένα δεν σε μετράω στους ανώνυμους, δεδομένου ότι πάντα υπογράφεις το σχόλιό σου. Βρε κούκλα μου, ούτε εγώ τους διαγράφω τους ανώνυμους, ακόμη δε περισσότερο "χαίρομαι" τα υβριστικά τους σχόλια. Συνήθως αντιλαμβάνομαι και από ποιόν προέρχονται ;). Αν γουστάρεις τόσο πολύ πάντως, να έρχομαι εγώ και να το παίζω ανώνυμος, αλλά στείλε μου ένα link για το blog σου!
    Πάντως δεν έχεις δίκιο σε ένα πράγμα. Όχι, δεν είμαστε ανώνυμοι, καθένας έχει το όνομα και την προσωπικότητά του. Κάθε φορά που συναντάς κάπου κάποιον ξέρεις ποιός είναι, τί πρεσβεύει και κατά πόσο αξίζει να ασχοληθείς μαζί του. Πχ εσύ όταν θα δεις κάπου Ηώς θα ξέρεις περίπου τί καπνό φουμάρω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. mahler76, δεν έχεις άδικο, αλλά δεν έχω δει και πολλούς τέτοιους. Μπορεί να ήμουν τυχερή. Στείλε ρε αγόρι καμιά Μάρθα Βούρτση με mail να έχω να μου φτιάχνει τα πρωινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αχ κολάζομαι να σου στείλω μερικά χαρακτηριστικά λίνκ αλλά δεν μπορώ για ευνοήτους λόγους χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με mail mahler, με mail.... Έτσι θα με αφήσεις; Αμαρτία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλά εννοείται πως θα ήταν με μάιλ απλά δεν είναι σωστό. Άσε που βαριέμαι να βρίσκω και τα αντίστοιχα πόστ. Επιφυλάσσομαι πάντως για το μέλλον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο, πάνω που ντοπαρίστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα σε πληροφορήσω λοιπον Ηω, ότι στο συγκεκριμένο σπορ υπαρχουν τουλαχιστον 2-3 ατομα τα οποια τα γνωριζω προσωπικα και τα οποια κρυβουν πολυ καλα και το ποια ειναι και το τι κανουν , και μαλιστα με απολυτη επιτυχια καθως τα μπλογκς τους σφιζουν απο ''ζωή'' λόγω των ιδιοτητων τις οποιες λενε οτι κατεχουν στην ζωή τους. Και δεν μιλαω να μη μου λες πραγματα για εσενα καθότι ειμαι ενας τετοιος ανθρωπος αλλα μην μου παρουσιαζεις μια άλλη ζωή και προσωπικοτητα και μη τονιζεις οτι αυτη ειναι η πραγματικότητα γιατί κάποιοι μπορουν και γνωρίζουν πραγματα... τεσπα, εγώ ακομα πιστευω και πιστευα οτι ειμαστε ανωνυμοι και στην πραγματικη μας ζωή και πολυ περισσοτερο στην εικονική... αυτο το ότι δηλώσεις είσαι το πιστευουν πολλοι πάντως να το ξερεις... μεγαλη κουβεντα.


    Τώρα για τα υπολοιπα αν ειναι να με βρεις θα με βρεις... Εξάλλου ποτε μου δεν εγραψα κάτι τ σοβαρο :) Ξερεις μαλακίες να περνάει η ώρα μου...και να μη λενε κάποοιοι ότι εγω δεν τα ειπα ποτέ μου...κατι σαν τα μικρά γράμματα στα συμβόλαια :Ρ

    Lonely

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοιπόν θα σου δώσω 2 άλλες περιπτώσεις καμένων μπλόγκερς μιας και σε άφησα στα κρύα του λουτρού. Υπήρχε κάποτε ένας που το έπαιζε ογκολόγος με παιδί από την Αμερική ενώ ήταν στρατιωτικός γιατρός και φυσικά χωρίς παιδί και φυσικά όχι από την Αμερική. Επίσης υπήρχε ένας άλλος ο Blue Piccalilli ο οποίος κάποια στιγμή έβαλε να γράψει κάποιος στο μπλόγκ του πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό και μετά έφτιαξε άλλο μπλόγκ και έλεγε πως ήταν πρώην γκόμενος του δήθεν πεθαμένου!!! Και οι 2 ανήκουν στην κατηγορία ο ψυχασθενής μπλόγκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δώστε και τωρινά ονόματα να γίνει της πόπης να γουστάρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Lonely, ενώ στην βιόσφαιρα όλοι είμαστε ειλικρινείς και ποτέ δεν προσποιούμαστε ότι είμαστε κάτι άλλο... όχι καλή μου, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πλειοψηφία είναι μέσες άκρες αυτό που δείχνει. Με τις αναρτήσεις του και τα σχόλιά του από εδώ κι από εκεί. Το νετ είναι μια μικρογραφία του έξω κόσμου, μην σου πω και πιο ειλικρινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. mahler, δεν νομίζω ότι έχω υπ' όψιν κανέναν από τους δύο που αναφέρεις. και το βρίσκω εξαιρετικά ιδιόμορφο να μπλογκοσκηνοθετήσεις τον θάνατό σου. Τί να πω, είναι τρελός ο κόσμος τελικά. Χαχαχαχαχαχα

    @Αμερικλάνε, είναι πολύ εύκολο να πετάξω 5 link, αλλά είπα να παραμείνω politically correct (και) αυτή την φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσωπικά ανήκω στα άτομα που για πολύ καιρό, σχεδόν χρόνια, κατηγορήθηκε αδίκως ότι ήταν κάτι άλλο απο αυτό που δήλωνε (μέχρι και σήμερα π.χ. λένε ότι είμαι δημοσιογράφος που τα παίρνει κι αυτό το κατηγορώ είναι το soft έτσι;!). Κάποιοι λοιπόν το πιστεύουν και το διαδίδουν ακόμη κι ενώ παλιότερα με πείραζε σταμάτησε να με ενοχλεί από τη στιγμή που κατάλαβα πως για να κάθεται ο άλλος να ψάχνει αποδείξεις για το ποιός είναι τί, μάλλον δεν έχει ζωή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αρα ειμαι ο blogger pου κανει μισές δουλειες.Μπορει να τα πούμε απο κοντά ειμαι φίλος του Ηρακλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Μαγισσούλα μου, δεν μιλάω για την προσωπική ζωή του καθενός, λέω για την προσωπικότητά του. Πχ όταν θα γνωρίσεις έναν άσχετο σε μια παρέα, που δεν θα ξέρεις με τί ασχολείται, ποιός είναι κλπ από τα λεγόμενά του δεν θα κρίνεις αν αξίζει ή όχι πάνω από 5'' κουβέντας; Το ίδιο και στον blogger. Υπάρχουν απλά αυτοί που δεν σου κάνουν κι αυτοί που σε φτιάχνουν. Τώρα αν είναι ο άλλος γιατρός ή υδραυλικός είναι δικό του θέμα. Πάντως το σκάρτο πράγμα αργά ή γρήγορα θα φανεί, δεν μπορεί...

    @mr.alobar, όπα όπα, αρχίσαμε και τις βίζιτες, σιγά σιγά θα βγούμε και σόι! Χε χε χε... πού χάθηκε ο φίλος μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλό υπόλοιπο εβδομαδας και καλο μηνα απο αυριο. Ας εχουμε* προχειρο * παντα ενα χαμογελο να το μοιρασουμε σε οσους το εχουν αναγκη. Δεν στοιχιζει τιποτα,αλλα αξίζει πολλά.
    Να εισαι παντα καλά.Αργω να περασω αλλα παντα προσπαθω να ειμαι συνεπης:)

    Υπαρχουν ανθρωποι και ανθρωπακια θα πω εγω που δεν ξερουν τι θελουν.Δεν πιστευω να ειμαι σε καποια κατηγορια :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τώρα μ' έκανες να ψάχνω σε ποιά κατηγορία ανήκω...
    Καλά, είδες τι κίνηση έχεις για να σ' έχω στο Blogroll μου; (Μου φαίνεται πρέπει ν' αρχίσω να χρεώνω!). Κι αν σε βάλω σε Bold ή με κάποιο Bannerάκι, μέχρι γκόμενο με Φεράρι και μεταπτυχιακό από το Yale ή το LSE θα βρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπήκα με μία ελπίδα... ότι ο τίτλος της ανάρτησης κάπου "το πήγαινε" και ότι θα ακολουθούσε ξεμάλιασμα !

    Με την ελπίδα έμεινα... Αλλα η κατηγοριοποίηση των μπλόγκερς ενδιαφέρουσα, πέρα από την πλάκα που γίνεται και από εσένα και από όσους σχολίασαν.

    Είσαι μπλογκ-παραμορφωμένη ! Χαχαχα

    "Κατέχεις πράμα" που λένε και οι κρητικοί.Ξέρεις πολλά...

    Να 'σαι καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ηώς αξεπέραστη.. Τι κάνεις βρε θηρίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. JK SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ, καλά να είμαστε, έστω και λίγο καθυστερημένα :) Βρε, λυσσάξατε όλοι να μπείτε σε κάποια κατηγορία... Έχεις πάντως ένα δίκιο Σκρουτζάκο, πολλοί δεν ξέρουν ούτε τί θέλουν ούτε καν ποιοί είναι.

    Heliotypon, γι' αυτό το έκανα, για να ψαχτείτε. Γνώθι σαυτόν... μαλάκες ήταν οι τύποι του μαντείου νομίζεις;
    Αμα μου βρεις γκόμενο με Φεράρι παίρνεις μίζα. Με μεταπτυχιακό παίρνεις τον γκόμενο πίσω να έχεις να σου βρίσκεται...

    GiP η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Καλά αγόρι μου, εγώ είμαι το αρχικομπλεξάκι των blog,, δεν το συζητώ! Ξέρεις εσύ.

    Ωκεανέ, όλα καλά. Ξέρεις, πολλά λεφτά, λίγη δουλειά, πολλοί γκόμενοι, γρήγορα αυτοκίνητα. Τα συνηθισμένα εν ολίγοις. Εσύ πούθε βόσκεις; Έπεσε δουλειά;

    ΚίτσεΜήτσε, ξέρεις πόσοι ξεγράφτηκαν πάραυτα??? Χε χε χε χε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή