11/3/11

Μια ξανθιά στην Κηφησίας

Greetings my friend, χάθηκα αλλά είχα πολύ σοβαρό λόγο. Όπως ίσως γνωρίζεις, αποφάσισα για δύο (τουλάχιστον) μήνες να γίνω χαμουτζου. Τουτέστιν μετακόμισα προσωρινά στην αξιότιμη και αξιολύπητη πρωτεύουσα, προκειμένου να βάλω τα θεμέλια για κάποιες συνεργασίες. Φόρτωσα στο αμάξι κάμποσες βαλίτσες ρούχα- βιβλία- καλλυντικά (δηλαδή τα απαραίτητα προς επιβίωση), έχωσα και το λάπιτοπ σε ένα κενό που βρήκα και έφυγα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν οι δρόμοι. Δηλαδή ότι δεν τους ξέρω και δεν έχω ιδέα πού και πώς να πάω... Σαν έξυπνη ξανθιά που είμαι έβαλα Παπαρίζου στο ράδιο για support και έκατσα και σκέφτηκα. Σκέφτηκα πολύ, αλλά βρήκα την καλύτερη λύση. Αγόρασα GPS. Ένα ωραιότατο ματζαφλάρι με κουμπάκια και λαμπάκια, που σου λέει τον δρόμο. Στον χάρτη του σου δείχνει τα πιθανά εμπόδια που θα συναντήσεις, την διαδρομή που θα ακολουθήσεις και διάφορα άλλα. Επειδή εγώ πήρα την special edition for blondes μου κάνει και χαριτωμενιές, μου μιλάει, με καθοδηγεί, μην τυχόν και δεν δω τον χάρτη. “Σε 200 μέτρα στρίψτε αριστερά”, “Κινηθείτε κυκλικά (στον κόμβο) και βγείτε στην δεύτερη έξοδο” και ούτω καθεξής...

Το παίρνω, το βάζω στο αμάξι μέσα στην καλή χαρά, σίγουρη ότι τα προβλήματά μου έλαβαν οριστικό τέλος. Πάω πρωί πρωί στο γραφείο. Αυτό είναι 100 μέτρα από το σπίτι αλλά είπα να δοκιμάσω το ματζαφλάρι. Εύκολα πράγματα, ούτε να το κοιτάξω χρειάστηκε. Έκανα την δουλίτσα μου όμορφα και καλά και έπρεπε να φύγω για να πάω στον πελάτη στην Κηφισίας. Και τότε εκτυλίχθηκε ο κάτωθι διάλογος με έναν συνάδελφο, τον Δικόβλακα ΣουΔείχνωΤονΔρόμο (πολύ καλό παιδί, αλήθεια, τον έπρηξα τόσες μέρες να με πηγαίνει πέρα δώθε):

-Ηώ, θες να πάμε μαζί; Θα σε καθυστερήσω όμως λίγο, διότι πρέπει να περάσω από Ευελπίδων πριν για να καταθέσω κάποια έγγραφα.
-Μην στενοχωριέσαι Δικόβλακα, έχω GPS. Δώσε μου μόνο την ακριβή διεύθυνση του πελάτη κου ΣιγάΜηνΚουνηθώΑπόΤοΓραφείοΜου, μην σε τρέχω κι εσένα μέχρι εκεί.
-Τέλεια Ηώ, αν και δεν χρειάζεται να το βάλεις καν, είναι πολύ εύκολο. Γνωρίζεις πώς να βγείς στην Κηφισίας; Ε, μετά θα την πάρεις όλο ευθεία μέχρι να δεις τον πύργο του ΟΤΕ, κι από εκεί μετά το τρίτο φανάρι θα βγείς δεξιά στην οδό ΔενΤηνΒρίσκωΟσοΚαιΝαΨάχνω. Τα γραφεία του ΣιγάΜηνΚουνηθώΑπόΤοΓραφείοΜου είναι στο δεύτερο στενό αριστερά, θα τα δεις, έχουν μια ταμπέλα ΝΑ (με το συμπάθειο). Γράψε και την διεύθυνση να είσαι σίγουρη.
-Οκ Δικόβλακα, θα το φορτώσω καλού κακού στο GPS, αν και όντως ακούγεται εύκολο.
-Έγινε. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα πάρε με τηλέφωνο.

Τί το ήθελε και το είπε; Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ώρες ώρες. Στράτα παίρνω, στράτα αφήνω, φτάνω κάποια στιγμή στην Κηφισίας. Μέσα στην τρελή χαρά εγώ που τα κατάφερα, χαλαρώνω, ανάβω τσιγάρο και ανεβάζω την μουσική. Αποτέλεσμα; Δεν άκουγα με την καμία το ματζαφλάρι. Χε χε χε.... αισθάνθηκε παραγκωνισμένο το σίχαμα και αποφάσισε να με εκδικηθεί. Κάποια στιγμή άρχισε να ωρύεται “Μείνετε Δεξιά, ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΕΞΙΑ”. Στρίβω απότομα, αλλάζω λωρίδα, στο παρά τσακ την γλύτωσε ένα παπάκι και με τις μπάντες βγαίνω πάνω στο δαχτυλίδι (βλ κυκλικό κόμβο) της Κηφισίας. Αρχίζω να φέρνω στροφές γύρω γύρω σαν την σβούρα, διότι όποια έξοδο πήγαινα να πάρω για να βγω μου έβγαζε κόκκινα λαμπάκια και αναστροφή πορείας. Τσαντίζομαι, του ρίχνω μία ανάποδη, δεν συνήλθε, οπότε πάω στο plan B. Τηλέφωνο στον Δικόβλακα. Και κάπου εκεί μπήκα στην ζώνη του Λυκόφωτος...

-Εμπρός;
-Έλα Δικόβλακα, είμαι σε έναν κόμβο και πάω γύρω γύρω σαν διαμαντένιο πανάκριβο δαχτυλίδι στον παράμεσο φρεσκοαρραβωνιασμένης κομμώτριας που χτύπησε πλούσιο ραμολιμέντο. Όλες οι έξοδοι οδηγούν στην Αττική Οδό. Από πού να βγώ;
-Οκ Ηώ, πάρε μια βαθιά ανάσα και μην πανικοβάλλεσαι. Βγες από την έξοδο που γράφει για Κηφισίας
-Δεν υπάρχει τέτοια έξοδος λέμε, όλες είναι με πράσινες ταμπέλες.
-Όχι Ηώ, κοίτα καλύτερα, πρέπει να υπάρχουν και μπλε ταμπέλες. Εσύ είσαι της Δεξιάς, πράσινη ταμπέλα θα πάρεις;
-Και την Παπαρήγα παίρνω αυτή την ώρα, πού στο διάολο είμαι; Μπιπ, μπιπ, μπιιιιιιπ (ο από πίσω)
-Ηώ, άκουσέ με. Ξανακάνε έναν κύκλο και βγες στην Κηφισίας γιατί αλλιώς ΔΕΝ θα βρεις το γραφείο του ΣιγάΜηνΚουνηθώΑπόΤοΓραφείοΜου. Θυμάσαι πώς σου είπα; γιατί μου κλείνει το κινητό από μπααατ....

Τέλος, νεκρό! Φτού!!!! Να σε πάρει ο δεσμοφύλακας σιδηροδέσμιο Δικόβλακα, δεν φορτίζεις το κινητό σου; Πάει και το plan B. Στερνή μου ελπίδα ήταν το ματζαφλάρι. Αρχίζω να το αγριοκοιτάζω αλλά αυτό με έγραφε στα τσιπάκια του. Ατάραχο λέμε. Αρχίζω πάλι να σκέφτομαι πυρετωδώς. Πώς να το προγραμματίσω; Πάνω στον κόμβο; ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ! Κάνω ακόμη έναν κύκλο. Δεν βλέπω μπλέ έξοδο για Κηφισίας. Ξανακάνω ακόμη έναν, το ίδιο. Το παίρνω απόφαση και βγαίνω από μια πράσινη έξοδο. Αρχίζω να κοιτάω δεξιά για καναν χώρο να σταματήσω να του αλανιάσω τα κουμπάκια, αλλά τίποτα. Πανάθεμα την καταδίκη σου, δεν μπορεί, πες ότι κατουριέσαι, ότι καίγεσαι, ότι έπαθες έμφραγμα, ότι σε πρήζει η γκόμενα που ξέχασες τα γενέθλιά της χθες! Δεν έχει ΠΟΥΘΕΝΑ να σταματήσεις; Ε, δεν έχει πουθενά. 5 χιλιόμετρα παρακάτω, μισή ώρα, άπειρα καντήλια που μου κατέβασε πας διερχόμενος οδηγός και μισό πακέτο τσιγάρα, βρήκα ένα περίπτερο και μου εξήγησε ο άνθρωπος πώς θα πάω εκεί που θέλω...

Α ρε τεχνολογία, ποτέ σου δεν θα αντικαταστήσεις τις παλιές καλές μεθόδους... Περιπτεράς και πάλι περιπτεράς. Τί θα κάναμε χωρίς αυτούς;

35 σχόλια:

 1. αχα! εσύ ήσουν λοιπόν αυτή που μπλόκαρε όλη την κυκλοφορία στο δαντυλίδι! έφευγα κι εγώ απο την δουλειά μου να πάω σπιτάκι και έπεσα στο μποτιλιάρισμα!! :pp
  πάντως πέρα απο την πλάκα το δαχτυλίδι για όποιον πάει πρώτη φορά φαντάζει τρομακτικό! εγώ είχα κάνει μεγάλη πατατιά! μπήκα και βγήκα απο την αττικη οδο 3 φορές!!!!!!
  Ρημάδι δαχτυλίδι!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλώς μας ήρθες! και προσοχή, μη σε ξεγελάσουν οι συνάδελφοι και σε στείλουν να καταθέσεις δικόγραφο στο πρωτοδικείο, 2-3 ώρες όρθια θα τις φας! :Ρ

  (στο τσακ τη γλύτωσες είναι ακριβό το χόμπι μπαίνω- βγαίνω στην αττική οδό...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πρωτευουσα ε?

  καλη δυναμη και μποοολικη υπομονη...

  φιλιαααα

  σταλιν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Από τον τίτλο φαίνεται ότι δεν σε σηκώνει η πόλη... Ούτε εσύ εκείνη. Κηφισίας βρε χαμένο, όχι Κηφησίας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλά δεν παίζεσαι λέμε!
  Εφαγες τέτοιο λούκι:))
  Τώρα προβλέπω αρκετά πόστ ώσπου να εγκλιματιστείς θα μας χαρίσεις ατέλειωτο γέλιο:))

  Φιλιά θαλασσινά:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κάποτε ονόμαζα, είτε ως πεζή είτε ως οδηγός, τη διασταύρωση (που μόνο το σχήμα του σταυρού δεν έχει) της Λ. Αλεξάνδρας με τη Βασιλίσσης Σοφίας-Κηφισίας και τη Μεσογείων "Τρίγωνο των Βερμούδων".
  Όταν έφτιαξαν τον "κόμβο", το δαχτυλίδι ντε, τον έκανα μερικές γύρες σαν τους Ινδιάνους που περικύκλωναν τα καραβάνια των λευκών στην Άγρια Δύση!
  Το πήρα λοιπόν απόφαση ότι δεν τα πάω καλά με τα γεωμετρικά σχήματα (κύκλοι, σταυροί, τρίγωνα, κάλαντα κ.λπ.) στην οδοποιία! Οπότε άρχισα να διαγράφω σιγά σιγά κάποιες περιοχές από τη λίστα των χώρων που κινούμαι. Και κάθε νέο έργο μικραίνει επικίνδυνα την ακτίνα των κινήσεών μου!
  Όσο για την τεχνολογία, και λίγα της έσουρες!
  Φιλάκια ολόξανθα! :)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!....
  KAI KAΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!

  ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ!!!...

  Ο ΛΟΓΟΣ:ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ!!!...οπως αλλωστε και σε ολη την Ελλαδα.

  ευχαριστιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. xaxaxa εμείς το τρίγωνο μεσωγείων-αλεξανδρας-κηφισίας το λέγαμε "τρίγωνο έργο χρουτσ χρουτσ χρουτσ (ο ήχος της υπογραφής) τρίτσης" ζωή σε μας (όλο και δυσκολότερη..) :):)
  κάθε νέος τόπος έίναι δύσκολος.. αλλά το μέγεθος της αθηνας την καθηστά αβίωτη.. :):)
  καλώς μας ήλθες.. τουλάχιστον εσύ ξέρεις πότε θα φύγεις.. εμείς απλά τοονειρευόμαστε.. ;):)
  καλά το βιντεάκι.. θα το προβάλω κι εγώ.. είχα ακούσει την αντίστηχη εκδοχή πριν 30 χρόνια.. αυτή είναι πιό σπλατερ.. όπως κι η εποχή μας.. αλλά ο πολιτισμός μας παραμένει ο ίδιος.. :(
  καλημερούδιααα :):)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μόνο και μόνο επειδή δεν μου πήγε καθόλου εκείνο το Οφου όφου, αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε πριν. Αν θέλεις μετά ρίξε μου όσα οφου οφου θέλεις. Όμως όχι πριν διαβάσεις.
  Δεν έχεις βέβαια καμία υποχρέωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Χρειαζεσαι μηπως συνοδηγο να σου λεει τα βενζιναδικα;
  Κοπελα μου,το GPS πρεπει να το χαιδευεις να του μιλας,να το νοιωθεις.
  Ενα GPS ειναι σαν ενα λουλουδι,χρειαζεται προσοχη,να αφουγκραζεσαι τις αναγκες του.
  Η μονη διαφορα με το φυτο ειναι πως δεν χρειαζεται να το ποτιζεις γιατι ειναι αλλεργικο στο νερο.
  Καλη διαμονη στη νεα σου πατριδα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αψογη !!! Καταγέλασα αλλά και σε λυπήθηκα !!

  Ηθελες πρωτευουσα ! Ήθελες σύννεφο, ανθρώπους να τρέχουν με νέφτι στον κ@λο τους, ήθελες εκνευρισμό... Αυτά προσφέρουμε μάτια μου... Μη κοιτάς που μένουμε εδώ, μαζόχες είμαστε !! (γιατί μας αρέσει !!)

  Φιλιάααααααααααααααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Welcome to the club... Εδώ είναι πρωτεύουσα, δεν είναι παίξε γέλασε! (και δεν βαράς κι ένα τηλέφωνο να σε δούμε, ε;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @next_day, εγώ ήμουν, χώσε κι εσύ, μπορείς!
  Δεν είναι τρομακτικό τελικά, απλά οι ταμπέλες έχουν όλες από κάτω βελάκι αντί να έχουν δεξιά- αριστερά. Κάποιος σούπερ ξύπνιος συγκοινωνιολόγος θα αποφάσισε φαντάζομαι ότι είναι λιγότερο επιθετικές έτσι. Μωρέ περίπτερα....

  @sunnefoula καλώς σας βρήκα! Τί να μην με ξεγαλάσουν κούκλα μου, με έχωσαν ήδη! Στην διαδρομή γραφείο -Ευελπίδων ξέρω όλα τα τυροπιτάδικα πλέον. Μην σου πω με χαιρετάνε οι ξινισμένες τύπισσες που δουλεύουν εκεί, γιατί θα είναι ψέμα. Ευχαριστώ πάντως, θα το αποφύγω από εδώ και πέρα.
  Και δεν το γλύτωσα το χόμπι, την έκανα την πατατιά μου στην έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας :D

  @ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ μου, καλώς σας βρήκα! Μην σου πω ότι είμαστε και γείτονες ;)
  Καλέ μου Χριστόφορε, το οφού εις την τρίτη δηλώνει απλώς την άγνοιά μου (περί ποίησης σε αυτή την περίπτωση) και τίποτε άλλο. Εννοείται ότι δεν περιέχει κανενός είδους μομφή ή απαξίωση. Θα το διευκρινήσω και εκεί φίλε μου, δεν το είπα για να σε στενοχωρήσω, απλώς πέρασα για μια καλησπέρα :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @Σταλινάκι μου, τελικά για όποιον έχει φιλοδοξίες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πρωτεύουσα αργά ή γρήγορα. Πάντως δεν είναι και τόσο χάλια όσο περίμενα. Μην σου πω μου αρέσει κιόλας, ξυπνάω και ακούω πουλάκια να κελαηδούν. Στο Κέντρο της Θεσ/νίκης τέτοιες πολυτέλειες κυκλοφορούν μόνο σε CD. Όσο για την κίνηση, υποφέρεται νομίζω.
  Φιλάκια πανέξυπνε κορίτσαρε!!!!

  @offshade, μην μου πεις φίλε ότι έφαγα όλη αυτή την πίκρα λόγω ορθογραφικού λάθους, θα πάω να κουρευτώ γουλί και θα αρχίσω να φοράω πορτοκαλί χιτώνες! Αλλά έχεις ένα δίκιο, πώς να σηκώσω μια πόλη που δεν έχει μια μπουγάτσα της προκοπής;;;;;;

  @zoyzoy μου, και πού να σου πω κάτι άλλα που έπαθα... εν καιρώ όμως, θα γίνουν χωριστές αναρτήσεις για αυτά
  Φιλιά από όλη την Ελλάδα κοπελιά, πλέον έχω μπερδέψει κι εγώ πού είμαι. Σμουτς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @Υπατία μου, πέρασα κι από εκεί για να κατέβω Καλλιθέα, αλλά δεν μου φάνηκε και τόσο τραγικό. Μήπως επειδή ήταν Κυριακή πρωί; Να σου πω την αλήθεια πάντως Κέντρο δεν πάω με αυτοκίνητο. Μόνο που θα κάνω 126 κύκλους για να παρκάρω μου φτάνει για να πάρω το Μετρό.
  Αμ δε που θα σταματήσω εγώ να κινούμαι, θα στείλω τους συγκοινωνιολόγους για τακούνια! Έλα κι εσύ, πλάκα θα έχει!
  Φιλάκια κορίτσι μου, φιλάκια πολλά στο μουτράκι σου.

  @iamaticus, γιατρέ μου, έχεις καναν καλό ψυχαναλυτή συνάδελφο; Προβλέπω να του στέλνω πολλούς πελάτες σε λίγο. Χε χε χε....
  Καλώς σας βρήκα γιατρέ μου.

  @koulpa μου χαμογελαστέ, τί πάθατε με το τρίγωνο όλοι; Σιγά την δυσκολία που έχει, μέσα σε 15 μέρες γύρισα το μισό λεκανοπέδιο και αν εξαιρέσεις ότι κανείς δεν χαμογελάει άλλο αξεπέραστο πρόβλημα δεν είχα.
  Που το σκέφτομαι για μόνιμη μετακόμιση λες να το αποφύγω, έ; Μετά θα έχω κι εγώ τάσεις φυγής;
  Το κομμάτι αυτό του Χάρρυ το ήξερα από πολύ παλιά, είναι νομίζω απόλυτα ταιριαστό με την οδηγική παιδεία μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @Ωκεανέ, καλώς σας βρήκα. Κανόνισε, θα βρεις τον μπελά σου, ξέρεις εσύ ;)

  @Εμπνευστή, σιγά μην του προσφέρω και καφέ με γλυκό του κουταλιού! Τί μου θύμισες τώρα με τα βενζινάδικα, κάποια στιγμή θα την φέρω στο φως της δημοσιότητας αυτή την ιστορία...
  Πάντως είσαι ο καλύτερος συνοδηγός, αυτό να λέγεται.
  Φιλιά φίλε μου.

  @GiP, εμένα να μην φοβάσαι. Τους άλλους να λυπάσαι! Χαχαχαχαχαχαχαχα
  Όχι φίλε μου, προσφέρετε και πολλά περισσότερα, γι' αυτό κατέβηκα. Ααααα, παρεμπιπτόντως είμαι κι εγώ αρκετά μαζόχα προφανώς, γιατί μου αρέσει :))

  @heliotypon, θα βαρέσω βρε, απευθείας να με βαρέσεις.... Κάτσε να τακτοποιηθώ λίγο πρώτα. Μην θυμηθώ τώρα που ήρθες Σαλονίκη και δεν σε κέρασα καφέ και τσαντιστώ... χαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ωχ... υπομονη..
  Ενας λογος που δεν μπορω την Αθηνα ειναι αυτος!
  Και αυτα τα GPS ρε παιδακι μου ωρες ωρες, οτι να'ναι λενε!

  Καλη προσαρμογη κουκλα! ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Τέτοιους μπελάδες να εχω και ποιός την χάρη μου.
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Οι περιπτεράδες είναι πάντα εγγύηση! Ρωτώντας πας στην πόλη ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ήρθες πουλάκι μου Αθήνα και δεν είπες τίποτα;
  Μα εσύ θέλεις ξενάγηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Εύχομαι σε όλους μας μια ευτυχισμενη και τυχερη εβδομάδα με τα λιγότερα προβλήματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Μα έφυγα αυθημερόν... Τέλειωσα στο άψε-σβήσε τη δουλειά μου και προέκυψε και emergency στη χαμουτζοπρωτεύουσα... Τι να έκανα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. @Λόλα, να 'σαι καλά κούκλα, πάντως δεν μου ήταν και τόσο δύσκολο να προσαρμοστώ. Το μόνο που έχω ακόμη πρόβλημα είναι η διαχείριση χρόνου.

  @Ωκεανέ, πρόσεχε τί εύχεσαι....

  @KitsoMitso, εγγύηση λέμε!!! χαχαχαχαχα Τεχνολογία και αηδίες....

  @JK SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ, ευχαριστώ, μόλις βρήκατε τον μπελά σας. Οι δρόμοι της πρωτεύουσας δεν είναι πια ασφαλείς με εμένα πάνω... χε χε χε
  Καλή εβδομάδα!!!

  @Άθεε, άντε ντε, να το οργανώσουμε!

  @Heliotypon, οκ, δεν μπορώ να πω... είναι απαιτητική η χαμουτζία ώρες ώρες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Δεύτερο μυνημα !! Καλά θα εκτεθούμε στο τέλος, τη βλέπω τη δουλειά !! (γέλια)

  Πέρασα διάφορα, τα λέω στην ανάρτηση που μόλις ανέβασα. Θα σε επισκέφτομαι συχνότερα, αλλά δίνε μου αφορμές, κάνε κάτι, κουνήσου !! (καλά, κανείς δεν της έμαθε το 70 ? ΠΟΛΛΑ γέλια !!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Nαι βρε GiP, δίκιο έχεις ό,τι και να πεις... έχω απορρυθμιστεί τελείως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Πασχαλινές δέξου ευχές, απο τη καρδια βγαλμένες, ολες οι μέρες της ζωής σου να΄ναι αναστημένες!
  ΚΑΛH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΗΩ ΜΟΥ...

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!...ΚΑΙ ΑΘΗΝΕΙΚΑ!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Συνεπης πάντα αφου λυθηκε το θεμα με το ιστολογιο μου περασα να αφησω ευχες για το ξεκινημα μιας νεας και καλης εβδομάδας.Να εισαι καλά και καλο μηνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Εμ, χαμουτζούπολη ήθελες... ΕΔΩ είναι (τα) Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΥΓ: Τι γίνεται, έπαιξε κανένα γκομενικό στη χαμουτζία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Heliotypon, λύσσαξες με τα γκομενικά μου! Έχεις κανα καλό παλικάρι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή