25/11/10

Το μπατσάκι

Αγαπητέ μου αναγνώστη, καλησπέρα. Σου έλειψα; Και βέβαια σου έλειψα, αφού έχω να ρίξω αξιόλογη δόση κακίας- γκρίνιας- κατινιάς πάααααρα πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάνω από μήνα να ασχοληθώ με τα βρακιά της καθεμιάς και έχω πάθει ένα στερητικό σύνδρομο. Οπότε, σήμερα θα μιλήσουμε για σχέσεις...

Σήμερα είναι Τετάρτη και όπως ξέρεις τακτικέ μου αναγνώστη κάθε Τετάρτη έχουμε girls only night. Την ιστορία όμως αυτού του θεσμού θα την πούμε μια άλλη φορά. Σήμερα το καυτό θέμα που συζητούσε η γυναικοπαρέα ήταν το internet dating. Έλα τώρα που ξίνησες την μούρη σαν σταφύλι αφημένο 6 μέρες στον ήλιο τον καύσωνα του Σεπτέμβρη... Το έχεις κάνει κι εσύ! Είναι τόσο της μόδας τα τελευταία χρόνια που απλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις κάνει. Κι αν δεν το έκανες ήταν επειδή μένεις στου διαόλου την μάνα και του Βελζεβούλ τον πατέρα ή φοβήθηκες την παντόφλα της γυναίκας σου κι όχι λόγω ηθικών αρχών και λοιπών κουζινικών.

Γι' αυτό, σους! Μας έλεγε το πρόβλημά της η Άντζελα, μπας και καταφέρουμε να βρούμε λύση στο πρόβλημά του ιντερνετικού της έρωτα... Η Άντζελα είναι γύρω στα 30, όμορφη κοπέλα, δικηγόρος, έξυπνη, δυναμική, με λαμπρό μέλλον μπροστά της και σαν άνθρωπος είναι τρομερά βολικός και ευχάριστος. Για να δημιουργήσει όμως αυτό το λαμπρό μέλλον το κορίτσι έχει ρίξει όλη της την ενέργεια στην δουλειά. Αποτέλεσμα; Η πιο σταθερή ερωτική σχέση της είναι με το μαξιλάρι του καναπέ που αράζει το ταλαιπωρημένο της κορμάκι όταν γυρίζει από το γραφείο. Για ραντεβού δεν το συζητάμε, τα έχει περιορίσει στις μη εργάσιμες, άσε που είναι τόσο κουδούνι συνήθως το βράδυ που κατάφερε να δημιουργήσει την φήμη απρόσιτης κυριλέ γκόμενας. Καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά αντρικά μυαλά είναι αυτά- αν μπορούσαν να βγάλουν σωστά συμπεράσματα θα ήταν γυναικεία. Τί να κάνει λοιπόν, το έριξε στο ίντερνετ για να δει χαρά στην ζωή της. Κι εκεί γνώρισε τον Σταύρο. 
 

Ο Σταύρος είναι μπατσάκι, 35 ετών και ελεύθερος, ή τουλάχιστον έτσι λέει, εγώ πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν είδα, τον λαιμό μου δεν τον κόβω. Ναι, το ξέρω, επαγγέλεται ένα από τα απεχθέστερα λειτουργήματα σε αυτή την χώρα, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος, τί να κάνουμε! Άσε που δικηγόρος με μπάτσο δημιουργούν τον χειρότερο συνδυασμό στον πλανήτη! Η Άντζελα τον γνώρισε σε μια ιστοσελίδα ένα βράδυ αργά, που δεν έβρεχε μονότονα, αλλά είχε πήξει το μυαλό της από την μονότονη ατέρμονη βλακεία των υπολοίπων. Την εντυπωσίασαν τα λίγα λόγια που αντάλλαξαν γιατί ξεχώριζε ανάμεσα στις σάχλες του τύπου “χιχιχιχι” και “χοχοχοχο” που αντάλασσαν όλοι οι άλλοι μέσα στο chat (πού ακούστηκε Θεέ μου, 2 μέτρα άντρας να σου γράφει “χιχιχιχι”, :Ρ & :D και να περιμένει ότι θα του φέξει κιόλας!) και άρχισε να του μιλάει. 

 
Στην αρχή της άρεσε η αυτοπεποίθησή του που αγγίζει τα όρια του ψώνιου, σκεπτόμενη ότι αυτός ο άντρας δύσκολα θα πτοηθεί από αντιξοότητες. Μετά άρχισε να παίρνει ανάποδες στροφές όταν άρχισε να της λέει ότι του αρέσουν μόνο όσες θα μπορούσαν επάξια να κερδίσουν τον τίτλο της miss young και κάτι τέτοια τραγελαφικά. Στην ερώτηση αν αυτός θα κέρδιζε τίποτα παραπάνω από κανα 2 κλοτσιές σε καλλιστεία, απάντησε διφορούμενα και αρνήθηκε συνάντηση. Χεχεχε.... Κρατάει κανα δίμηνο τώρα αυτή η κολώνια και ο τύπος κάθε κουβέντα για ραντεβού την αναβάλει για αργότερα, οπότε η Άντζελα άρχισε να αφρίζει σαν επιληπτικός σε κρίση, ένεκα που είναι μαθημένη σε εξωφρενικές εκδηλώσεις με αποδέκτη την αφεντομουτσουνάρα της. Είπαμε δεν είναι συχνά τα ραντεβού της, αλλά εκτός του ότι ποιοτικά είναι 300% πάνω από τον μέσο όρο των χάπατων που κυκλοφορεί, οι άντρες που έχουν την επιμονή να της την πέσουν την γουστάρουν τόσο πολύ, που θα έκαναν τα πάντα σχεδόν για χάρη της. Το μπατσάκι φέρθηκε έξυπνα, και άρχισε να το τραβάει σε μάκρος, μπας και κάνει την δουλειά της η αυθυποβολή και τον ερωτευτεί εξ αποστάσεως. Η επίσης έξυπνη κοπελιά όμως το κατάλαβε, και πέραν του ότι έπαψε να αυθυποβάλλεται, το έριξε στο τραπέζι της σατανικής γυναικοπαρέας προς παγίδευση με τις ίδιες του τις χειροπέδες του Βεελζεβούλ που της έκατσε στο μυαλό....

Εμείς βέβαια λύση βρήκαμε, αλλά αφού τα πολλά μυαλά συνεργάζονται καλύτερα από τα λίγα, ρίχτε καμιά ιδέα μπας και το σώσουμε το κοριτσάκι.



63 σχόλια:

  1. Εγω δυστυχως δεν εχω να σου προτεινω λυση στο προβλημα, αλλα εχω να σου δημιουργησω ενα (προβλημα).
    Αλλαξε παραυτα φοντο και γραμματοσειρα, μου βγηκαν τα ματια.. και τα φρυδια μη σου πω!!
    Στραβωθηκα η γυναικα μ' αυτο το κοκκινο!! Ο_ο

    Φιλια πολλα κοριτσακι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σου πω; Απλά λυπάμαι τον τύπο. Τι έχει να τραβήξει.

    Λόλα.

    Το χρώμα στο main-wrapper (είναι ο χώρος του post) του template δεν είναι σόλο κόκκινο. Σε πιο ακριβώς σημείο σε ενόχλησε; Ώστε να το βρει...η υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια στιγμή να καταλάβω...ζητάς λύση, δηλαδή στην ουσία ζητάς έναν τρόπο που ενδεχομένως να έχει ως αποτέλεσμα αυτό το αθώο πλάσμα, αυτή η γλυκυτατη παρουσία, αυτή η εκπληκτική επιστήμονας κτλ να πέσει στα χέρια (και όχι μόνο) ενός μπατσου!

    Λοιπον προτείνω διακοπή της σύνδεσης της μέχρι να βάλει μυαλό. Τοσα παιδιά έχουμε στη Σαλονίκη, με μπάτσο θα μπλέξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εχω να προτείνω τίποτα.Η φίλη σου είναι χαμένη απο χέρι.Αφού μπορεί και χαριεντίζεται με μπάτσο αξίζει τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου πω δεν το βλέπω και τόσο πολύπλοκο το πρόβλημα. Δεν μου μοιάζει καν πρόβλημα. Εκτός κι αν η τεστοστερόνη του μπάτσου πλημμυρίζει και της φίλης σου της την δίνει (αλλά αφού δεν τον έχει γνωρίσει ακόμη μάλλον δεν συμβαίνει αυτό), δεν βλέπω κανένα λόγο να τον συναντήσει και να μπει σε μπελάδες. Η ασυμβατότητα προμηνύεται τέλεια. 'Οχι μόνο γιατί ο μάγκας είναι μπάτσος (αν και αυτό μετράει πολύ γιατί όλοι αυτοί είναι ποτισμένοι με την γνωστή νοοτροπία), αλλά γιατί σίγουρα έχει χιλιάδες επιλογές. Το διαδίκτυο είναι ένα μικρό αντίγραφο της "άτιμης κενωνίας". Η αναλογία καλών προς κακούς που υπάρχει στην κοινωνία υπάρχει και στο διαδίκτυο. Δεν έχει ούτε μικρότερες ούτε μεγαλύτερες πιθανότητες να βρει αξιόλογο γκόμενο από κει μέσα. Τις ίδιες έχει και να συνεχίσει να ψάχνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνταγή δεν υπάρχει. Και όπως έγραψαν και πριν, το νετ είναι αντίγραφο του κόσμου. Όσες οι πιθανότητες να τον βρει έξω στον κόσμο, τόσες να τον βρει και στο νετ.
    Μπορεί να της κάνει ο τύπος, μπορεί όχι.

    Πάντως ισχύει γενικώς ότι οι ιντερνετικες σχέσεις δεν ευδοκιμούν. Ο καθένας γράφει ότι θέλει και είναι ότι δηλώσει.

    Υπάρχουν όμως οι εξαιρέσεις οπυ επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Συμβούλεψε την όπως θα την συμβούλευες (και οι άλλες φίλες της) αν τον είχε συναντήσει. Και αν βγει κάτι καλό βγήκε. Το εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έκανα σχέση ενάμιση χρόνο με μπάτσο που γνώρισα στο Ίντερνετ πράγμα διόλου τυχαίο καθώς το να γίνεις μπατσος προυποθέτει πολλά απωθημένα-βιώματα-κόμπλεξ.Κι έτσι ακριβώς ήταν ο τύπος και χειρότερος. Πίσω από την και καλά αυτοπεποίθηση-που προφανώς είχε μόνο όταν κουβάλαγε το όπλο και άμα- κρυβόταν ο χέστης ο ίδιος, αν σκεφτείς ότι έβαζε εμένα να ανοίγω την πόρτα όταν την χτυπούσαν χωρίς να περιμένουμε κάποιον!Για να μην πω ότι ήταν σαν γαμώ το σπίτι μου και το παιζε γκόμενος ο Σπιναλόγκας που για να χτυπήσει γκόμενα κρυβόταν πίσω απ' το pc. Το κέρατο που του έριξα ακόμα το θυμάται και μετάνιωσα που δεν το ΄κανα νωρίτερα.Σήμερα είμαι παντρεμένη με τον άνθρωπο με τον οποίο τον κεράτωσα τότε κι εκείνος είναι αρραβωνιασμένος με μια βλαχάρα που προφανώς για να την αγγίξει φοράει ακόμη γάντια (ναι ήταν και υποχόνδριος).
    Πες στη φίλη σου μακριά. Κι όχι λόγω της δικής μου κακής εμπειρίας αλλά λόγω της εμμονής του να θέλει ο π...τσος του Miss Young, δεν κοιτάει τα χάλια του. Καλύτερα το μαξιλάρι του καναπέ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με το Heliotypon και με την αλλαγή φόντου!!!
    Ελπίζω να τα περνάς καλά στην πατρίδα!!!
    Καλημέρα από Βαρκελώνη που ρεπάρει!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λόλα, τί δεν σου άρεσε, το φόντο πίσω ή το χρώμα του χώρου της ανάρτησης; Επίτηδες το κάναμε σκούρο αυτό για να μην βγάζει μάτι. Και η γραμματοσειρά τί έχει; Προτιμάς αυτήν της προηγούμενης; Μίλα Λόλα, γι' αυτό πειραματιζόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Gaurako, τί έχει να τραβήξει δλδ; Δεν κατάλαβα! Άντρες... δεν χρειάζεστε καν να βρεθείτε 2 μαζί για να κάνετε το κομμα!
    Υ.Γ. να ασχοληθείς πάραυτα με το χρώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NdN, επειδή οδεύω κι εγώ με ταχύτατους ρυθμούς να γίνω Άντζελα, και ξέρω καλά τί πίκρα είναι (και δεν είμαι καν γλυκιά και τρυφερή γμτ), μπάτσος της κόλλησε; μπάτσο να βρει. Όσο για τα παιδιά της Σαλονίκης, μην αρχίσω, θα σταματήσω τα Χριστούγεννα!!!!
    Άντε, κατέβα να πιούμε καναν καφέ, πριν αρχίσω να στέλνω φετα και νες καφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωκεανέ, άμα το έλεγα εγώ αυτό ξέρεις τί θα μου έλεγες;;; ότι ως γυναίκα είμαι κομπλεξική και κοιτάω το επάγγελμα (και μετά πάει πορτοφόλι, αυτοκίνητο, μέγεθος λεβιέ κλπ κλπ κλπ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Heliotypon, την καταλαβαίνω. Είναι γυναικείος εγωισμός. Σου λέει, όλοι σέρνονται κι αυτός μου το παίζει βαρύ πεπόνι και με χοντρή την φλούδα; Από την άλλη δίκιο έχεις, αλλά αφού το καμάκι πέθανε, τί να κάνουμε; ψάχνουμε στον μικρόκοσμο. Εγώ της είπα πάντως να πιεί έναν καφέ, και αποφασίζει μετά. Έτσι, να της φύγει και η περιέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. GiP, θα δείξει, τί να πω... Αλλά έναν καφέ θα τον κεράσει. Αν μη τι άλλο ας τον κρατήσει ως συνεργάτη, να μοιράζει κάρτες της στα αυτόφωρα! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Και μην μου λες για νετ... σάμπως έξω ό,τι δηλώσεις αυτό δεν είσαι; Τουλάχιστον για τους πολλούς. Πόσες και πόσες μετριότητες δεν την έχουν δει και γκόμενοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαγισσούλα μου, δεν μπορώ άλλο, χαχαχαχαχαχα. Με γονατίζεις κάθε φορά ρε κοπελιά! Σπιναλόγκας με μπεταντίν στο χέρι, και γαμώ τις φαντασιώσεις! χαχαχαχαχαχαχαχα
    Αυτό με τις μοτνέλες που θέλει είναι η αλήθεια ότι με προβλημάτισε κι εμένα, τί διάολο, τόσο ωραίος και σούπερ ουάου γκόμενος είναι;;; Δεν μπορεί!
    Υ.Γ. καλά ωρή, πότε προλάβατε και αρραβωνοπαντρευτήκατε όλοι; Τί διάολο, το μόνο μόνιμο μπακούρι εγώ είμαι σε αυτή τη ζωή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Dimo, πού είσαι φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε; Χαίρομαι που σου άρεσε το φόντο. Όσο για το νετ, άσε τα σάπια. Γράψε για να συμβάλεις ουσιαστικά!
    Φιλιά από την Σαλονίκη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με το που έγινε χτες η φιλική παρατήρηση ασχολήθηκα με το χρώμα του post. (Λογικά μόνο εκεί παίζει αν ενόχλησε στην ανάγνωση). Και τις γραμματοσειράς. Χαίρομαι που δεν κατάλαβες και εσύ την αλλαγή... Το δοκίμασα και όχι μόνο στα μάτια μου. Είναι καλύτερα πιστεύω τώρα. Μιας και πάτησα λίγο περισότερο τα γράμματα και το σκούρινα λίγο περισότερο.


    Ερώτηση προς όλους σας. Και μην λάβετε υπ όψιν ότι εγώ μεγάλωσα από μπάτσο. Ότι λέτε... έχετε δίκαιο και προς θεού ΔΕΝ θίχτηκα. Αλλά μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Και δεν ρωτάω ώς μπατσόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απορώ ακόμα πως γυναίκες ερωτεύονται μέσω του internet. Δεν το κατάλαβα και ούτε θα το καταλάβω ποτέ.

    Δεν τους αντιπαθώ γενικά τους αστυνομικούς αλλά νομίζω ότι αν μια γυναίκα γουστάρει μπάτσο καλά να πάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Gaurako, μικρό μπατσόπουλο, όντως ΑΦΟΥ το είπες την πρόσεξα κι εγώ την αλλαγή στο χρώμα...
    Ναι, είμαστε άδικοι. Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί, μέσα και έξω από το ίντερνετ, την ΕΛΑΣ και το κακό συναπάντημα. Αλλά τί νόημα έχει η ζωή αν δεν είσαι και λίγο υποκειμενικός;;;;
    Σκέψου όμως... δικηγόρος με μπάτσο... του σκυλοκαυγά! χαχαχαχααχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. xaxaxa και χοχοχο (ουτε 2 μέτρα άνδρας είμαι.. ούτε προσπαθώ να ρίξω κάποια.. μπορώ να είμαι όσο χαχανούλης θέλω..) :):)
    τι λές παιδί μου.. αν αυτά που ανέφερες δεν την απέτρεψαν από το να του ξαναμιλήσει.. ε ταιριάζουν.. μπορεί να της αρέσει η μέθοδος γραμματόσημο.. ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε τα γούστα της.. :):)
    καλά περί μπατσων.. σαφώς δεν είναι όλοι ίδιοι.. αρχικά μπένουν πολλοί για βιοποριστικούς λόγους.. αλλά νομίζω αν δεν έχεις το κάτι.. δεν επιβιώνεις στη δουλειά.. :):)
    α και η διαφορά είναι ότι οι άνδρες βλέπουν ενώ οι γυναίκες ακούν.. άντε να συναντηθούν.. :):)
    την καληνύχτα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ionn, εδώ οι άντρες ερωτεύονται μέσω μεγέθους σουτιέν, το ίντερνετ σε πείραξε; Βέβαια έχεις ένα δίκιο, είναι κάπως ανόητο το να λες ότι ερωτεύτηκες κάποιον που δεν έχεις δει ποτέ, είπαμε να είμαστε εγκεφαλικές, αλλά αυτό ξεπερνάει το μέτρο!
    Άντε κι εσύ με τους μπάτσους τα έχεις; Μπορώ να πω ότι εγώ έχω γνωρίσει και 5-6 αξιόλογα άτομα, αλλά δυστυχώς μόνο τόσους σε πάααρα πολλούς που ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. koulpa, γέλα αγόρι μου, γέλα καλέ μου... εξάλλου τα χαμογελάκια σου μου φτιάχνουν απεριόριστα το κέφι!
    Περί ορέξεως φίλε μου, κολοκυθόπιτα. Μπορεί και μόλις τον δει να φάει τέτοιο ξενέρωμα που να φύγει στο μισάωρο, τί να σου πω... πάντως τώρα της έχει κολλήσει να τον δει! Άντε να λάβει χώρα το ραντεβού να σας πω και την συνέχεια μετά ! χαχαχαχαχαχαχα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το καλό που υποτίθεται ότι έχουν οι "ιντερνετικές σχέσεις" είναι ότι είναι πιο απλές και δεν περιλαμβάνουν τέτοιες τρελές ίντριγκες.
    Αν άλλαξε και αυτό, ζήτω που καήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κίτσο, τί ΔΕΝ έχουν οι ιντερνετικές σχέσεις????? Μπουά χαχαχαχαχαχαχα! Να σαι καλά βρε πουλάκι μου, με έκανες και γέλασα πάλι απόψε! Καλέ αυτές είναι χειρότερες! Μόλις με έσπρωξες να υλοποιήσω μια ιδέα που έχω εδώ και καιρό. Θα γράψω ιντερνετικές φάσεις που έτυχαν σε εμένα και σε φίλους! ψάχνε για την ετικέτα internet, χε χε χε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να προσέχετε....
    αυτό μονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ηώ!
    Ο λόγος για τον οποίο ο άνθρωπος αναβάλλει τη συνάντηση (σε περίπτωση που η "Άντζελα" όντως του το πρότεινε ευθέως) δεν είναι για να την ψήσει καλύτερα.
    Οι άντρες έχουν αρκετή περίσσεια αυτοπεποίθησης και έλλειψη υπομονής ώστε να νομίζουν / ελπίζουν ότι μπορούν να ψήσουν μια γυναίκα το συντομώτερο δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Coulita μου, τί να προσέχουμε; Φαίνεται από την αρχή ότι θα είναι σπασμένο κιούπι η ιστορία. Αλλά θα περάσει κι αυτή στα απομνημονεύματα..
    Φιλάκια στην φατσούλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Licensed To Cook, μπορώ να πω ότι έχει ένα δίκιο... γιατί λες να το κάνει τότε;
    Υ.Γ. Άσε τα εισαγωγικά σ' εμένα μην σε πιάσω στο στόμα μου ξαι ξέρεις εσύ, έ! Θα αρχίσω να λέω τις δικές σου ιντερνετοιστορίες, και ξέρω και άπειρες! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Sorry παιδες που αργησα να απαντησω!! :(

    Καταρχην, θεωρω πως αυτο το κοκκινο ειναι πολυ ενοχλητικο και κουραστικο για τα ματια (ακομα και τωρα που το σκουρυνατε). Οχι τοσο στο φοντο, οσο στο background του ποστ. Γενικα το κοκκινο ειναι απαγορευτικο σε σημειο που υπαρχει κειμενο (κανονας καλης σχεδιασης site κτλ).
    Οσον αφορα τη γραμματοσειρα, χρειαζεται αμεσα αυξηση μεγεθους, διοτι τα γραμματα ειναι πολυ μικρα, πολυ bold (συγκριτικα με το μεγεθος τους παντα) και πολυ κολλητα μεταξυ τους.
    Αυτα ειναι προσωπικη αποψη, η οποια ομως υποστηριζεται και απο καποιες γνωσεις πληροφορικης (εφοσον ειναι το αντικειμενο των σπουδων μου). Αυτα!!

    Ηως, ελπιζω μετα απο ολα αυτα να μη με μισησεις, ε?

    Φιλια πολλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ηώ!
    Δεν μπορεί προς το παρόν τουλάχιστον να τη συνταντήσει. Ίσως να το κάνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες ή με πιο ελεγχόμενες συνθήκες. Θέλει να τη συναντήσει. Αν δεν ήθελε, δε θα απέφευγε τη κουβέντα αλλά θα το διατύπωνε ευθέως ευγενικά.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θα συμφωνήσω με το κόκκινο κατ'αρχήν και'μένα με κουράζει στα μάτια!Δικό σου όμως είναι δεν μπορώ να κάνω τίποτα από το να υπομείνω!

    Τώρα για την φιλενάδα ό,τι είναι και μόνο μπάτσος με χαλάει.Καλά θα κάνει να κοιτάξει αλλού αν ήθελε ο τύπος θα'κανε τ'αδύνατα δυνατά να συναντηθούν αφού δεν επιχείρησε τόσο καιρό ας μη το ζορίζει.
    Οι σχέσεις τη σημερινή εποχή τραβάνε μεγάλο ζόρι ακόμα και οι δικτυακές και ας μην είναι και τόσο αληθινές.

    Καλό ΣΒΚ με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διαδικτυακό φλερτ που σοβαρεύει αλλά τραβάει σε μάκρος; Μια λύση υπάρχει. Μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λόλα, πλάκα κάνεις; Ίσα ίσα που χαίρομαι να ακούω συμβουλές. Όχι, δεν είμαι μαζόχα ώστε να χαίρομαι όταν μου την λένε. Αλλά μια γνώμη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Προβλέπω ανακαίνιση το Σ/Κ που θα έχω χρόνο...
    φιλάκια πολλά!!!

    Licensed To Cook, έτυχε σε αυτή τη ζωή να περάσουν και κανα 2 άντρες που με ήθελαν... Αν θες καλό μου, όλα τα προλαβαίνεις, να είσαι σίγουρος. Εδώ έχουν καλυφθεί τεράστιες αποστάσεις, στα λίγα χιλιόμετρα δεν τίθεται θέμα!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. zoyzoy, το κόκκινο λήφθηκε υπόψη. Θα φύγει το Σ/Κ που μας έρχεται. Καμιά ιδέα για χρώμα;
    Συμφωνώ μαζί σου ζουζού μου, ο τύπος μάλλον ή πολύ κρυόκωλος είναι ή πολύ αδιάφορος, και το παίζει και γκόμενος από πάνω! Τί σχέσεις μου λες βρε κούκλα μου, εδώ καλημέρα με τον γείτονα δεν έχουμε, θέλουμε και βαθιές ερωτικές;
    Φιλιά στεργιανά!!! :))

    offshade, ποιά ντε???? Θα μας βγάλεις την ψυχή μέχρι να το πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. γνωστέ άγνωστε, και τα φρύδια σου! Λέγε εσύ που έχεις μάστερ στο θέμα!!!

    KitsosMitsos, περίμενε βρε πουλάκι μου. Εδώ 2 μήνες έκαναν για να δουν αν πρέπει να συναντηθούν, ήθελες και να τα φτιάξουν σε 1 βδομάδα;;; Την Τετάρτη θα έχω νέα αν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βασικά δε βλέπω το λόγο γιατί να χαλάμε τόση φαιά ουσία γι' αυτό το άτομο, που πέρα από το ότι δεν είναι ειλικρινές και ανοιχτό, δε φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα επιθυμητό στη φίλη σου. Αν βλέπει άσχημα πράγματα στον χαρακτήρα του από τώρα τι περιμένει; Μήπως τον συνηθίσει και δεν την ενοχλεί αργότερα; Δηλαδή αν μια φίλη της συμπεριφερόταν έτσι, θα την κρατούσε ως φίλη; Τι μαζοχισμός είναι αυτός; Γιατί λοιπόν, να υιοθετήσει άλλα μέτρα και σταθμά γι' αυτόν;
    Αν θέλει απλά από περιέργεια ή για την εμπειρία (να έχει να λέει στα εγγόνια της) ας βγει μαζί του. Αλλά κατά εμέ αυτό είναι 1) χάσιμο χρόνου, 2) μπορεί να της γίνει τσιμπούρι αν τη δει εμφανίσιμη, 3) μπορεί να είναι τέτοιο τσόκαρο ο τύπος που να μη θέλει να την δουν έξω μαζί του. Και επιστρέφω στο ότι δεν βλέπω γιατι να χάνει το χρόνο της. Ας διευρύνει λίγο τον κύκλο της και τα χόμπυ της. Θα γνωρίσει πιο αξιόλογους ανθρώπους και θα τους δοκιμάζει σε πραγματικές συνθήκες και θα περνά και πιο δημιουργικά την ώρα της. Όχι ότι εχω κάτι με το ίντερνετ ή δεν πιστεύω ότι υπάρχουν αξιόλογοι ανθρωποι εδώ. Αλλά το θέμα είναι να γνωρίζονται τουλάχιστον επειδή έχουν κάποιο κοινό μεράκι ή χόμπυ. Να υπάρχει κάτι που τους δένει. Όχι απλά μου άρεσε το ψευδώνυμο και η φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ksotikoula,

    Το παλικάρι, αποφεύγει να θέσει θέμα συνάντησης. Γιατί αυτό σημαίνει ότι λέει ψέματα;
    Έπειτα, από τη μια λες να γνωρίζονται οι άνθρωποι επειδή έχουν κάτι κοινό και από την άλλη να μη γνωρίζονται επειδή αυτός π.χ. μπορεί να της γίνει τσιμπούρι (λες και αν έχουν κάτι κοινό αποκλείεται να της γίνει τσιμπούρι) ή να είναι τέτοιο τσόκαρο αυτός που να μη θέλει να τη δουν μαζί του (αυτή αποκλείεται να είναι τσόκαρο).
    Τέλος, κρίνεις το πως θα έπρεπε να της φέρεται κάποιος που δε γνωρίζει με βάση το πως θα έπρεπε να της φέρεται μια φίλη της, Το ίδιο είναι; Από τον φίλο έχουμε την απαίτηση να είναι ανοιχτός μαζί μας, από έναν άγνωστο που γνωρίζουμε στο ίντερνετ (ή στο λεωφορείο ή οπουδήποτε αλλού) δε μπορούμε να απαιτούμε παρά μόνο να πούμε κάτι να περάσει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τα θελει και αυτηνης ο κωλος...
    απορω γτ σας αρεσει να βασανιζετε το μυαλο σας και ασχολιστε με κατι που καπου δεν σας κολαει
    το ιντερνετ εχει ενα μεγαλο καλο
    το κουμπακι που λεει πανω delete
    το πατας και πας παρακατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. offshade, άντε να την δούμε κι αυτή... θα μου την πεις να ξέρω; Όχι τίποτα άλλο, αλλά με βλέπω Άντζελα σε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ksotikoula, το νετ κοροιδεύουμε, αλλά και στην βιόσφαιρα έχουμε δει ουκ ολίγα τα τελευταία χρόνια. Όχι πες μου εσύ, πότε ήταν η τελευταία φορά που συνάντησες ειλικρινές και ανοιχτό άτομο, ανεξαρτήτως φύλου! Ούτε φιλίες δεν κάνουμε πια, τις ανταλλάξαμε με τις χρήσιμες γνωριμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Licensed To Cook, αχρείε τύπε, μόνο να περνάς την ώρα σου θες εσύ;;;;; :Ρ :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. γνωστέ άγνωστε, ανοίγεις ένα πολύ μεγάλο θέμα τώρα. Μεγάλο ρόλο στον εκφυλισμό των ανθρώπινων σχέσεων έπαιξε τα τελευταία χρόνια αυτό το καταραμένο delete. Μάθαμε να αποστασιοποιούμαστε από τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εσύ Ηώ άνοιξες μεγαλύτερο θέμα. Αυτό. [Ούτε φιλίες δεν κάνουμε πια, τις ανταλλάξαμε με τις χρήσιμες γνωριμίες.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ηώ,
    Εγώ θέλω πριν γνωριστούμε από κοντά να περνάει η ώρα και εφόσον γνωριστούμε να ...μην περνάει η ώρα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Licensed To Cook,
    Δεν είπα ότι ο άνθρωπος λέει ψέματα, απλά στη συνείδησή μου ο ειλικρινής και ο ευθύς συγχέονται και συγνώμη που μετέφερα αυτή τη σύγχυση :). Ήθελα να πω ότι εγώ στη θέση του, αν δεν ήθελα να συναντηθώ με την κοπέλα θα το έλεγα, εξηγώντας το γιατί, όχι αποφεύγοντας το θέμα, απλά γιατί δεν χτίζει κανείς μια σωστή σχέση έτσι. Όσο για την πρότασή σου «Έπειτα, από τη μια λες να γνωρίζονται οι άνθρωποι επειδή έχουν κάτι κοινό και από την άλλη να μη γνωρίζονται επειδή αυτός π.χ. μπορεί να της γίνει τσιμπούρι (λες και αν έχουν κάτι κοινό αποκλείεται να της γίνει τσιμπούρι) ή να είναι τέτοιο τσόκαρο αυτός που να μη θέλει να τη δουν μαζί του (αυτή αποκλείεται να είναι τσόκαρο)» είναι ένα συνονθύλευμα από πράγματα που ποτέ δεν συνέδεσα μεταξύ τους (ούτε καν βρίσκονται στην ίδια πρόταση) ώστε να φαίνομαι ότι φάσκω και αντιφάσκω. Τι σχέση έχει η άποψή μου για το ότι οι άνθρωποι είναι καλό να έχουν κοινά σημεία, με το αν αυτός θα της γίνει ή όχι τσιμπούρι; Φυσικά και διατρέχεις τον κίνδυνο κάποιος που σου φαίνεται να έχετε κοινά σημεία να μην σου αρέσει στο τέλος, αλλά αν φαίνονται να υπάρχουν αυτά τα σημεία στην αρχή τότε αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία (πράγμα που δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωσή μας εδώ). Το τσιμπούρι πήγαινε στο ότι το άτομο έχει τέτοιο κόμπλεξ να θέλει να κυκλοφορεί με «μόνο όσες θα μπορούσαν επάξια να κερδίσουν τον τίτλο της miss young» που αν δει ότι η κοπέλα αξίζει εμφανισιακά (όπως μας λέει η Ηώς) μπορεί να της γίνει στενός κορσές και επειδή γενικά αυτή τη συμπεριφορά τη βρίσκω γελοία, προσωπικά δε θα ήθελα να με δουν έξω μαζί με έναν τύπο που θα με φιγουράρει σαν το τελευταίο του απόκτημα. Το τι είναι η κοπέλα ή δεν είναι δεν κάθισα να το αναλύσω εφόσον πήρα ως δεδομένη την περιγραφή από την Ηώ που έχει θετική άποψη γι’ αυτήν. Και τέλος δεν είπα ποτέ ότι ένας άγνωστος οφείλει να σου φερθεί σαν μια φίλη ή να είναι το ίδιο ανοιχτός, αλλά αν αυτός ο άγνωστος θα ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από μια γνωριμία για «να περάσει η ώρα» (γιατί αυτό υποθέτω ότι θέλει η κοπέλα, κάτι σοβαρότερο) τότε θα έπρεπε να δείξει κατ’ εμέ διαφορετική (πιο ανοιχτή) συμπεριφορά. Αυτά για να μην παρεξηγούνται τα λεγόμενά μου.

    Ηώ,
    Η τελευταία φορά που συνάντησα ειλικρινές άτομο ήταν πριν από μια πενταετία και ευτυχώς μέσω της συναναστροφής με αυτό γνωρίστηκα και με άλλα αξιόλογα άτομα που μπορώ να αποκαλώ φίλους μου. Από τη πρώτη στιγμή που γνώρισα το συγκεκριμένο άτομο ήξερα/αισθανόμουν ότι πρόκειται για πραγματικά καλό άνθρωπο και δεν είναι κάτι που το έχω πει συχνά στη ζωή μου. Τις περισσότερες φορές περιμένω από τους ανθρώπους να εκπληρώσουν τις χειρότερες προσδοκίες μου και οι περισσότεροι είναι πολύ καλοί σε αυτό :). Πριν από αυτήν την πενταετία είχα αρχίσει κι εγώ να απελπίζομαι με αυτά που έβλεπα γύρω μου, αλλά συνειδητοποίησα ότι το να κάνω σχέσεις κοροϊδεύοντας τον εαυτό μου ότι δεν βλέπω τα στραβά τους με έριχνε περισσότερο ψυχολογικά, επειδή καταλάβαινα ότι στα άτομα αυτά δεν θα μπορούσα ποτέ να στηριχτώ (πιο καλή η μοναξιά που λένε…). Γι’ αυτό θεωρώ ότι η φίλη σου, εφόσον αισθάνεται ότι ο τύπος είναι ψώνιο και υπερφίαλος, μπορεί να επενδύσει το χρόνο της γνωρίζοντας κάποιον άλλο άνθρωπο που μπορεί να της ταιριάξει ή και όχι, αλλά αυτό δεν είναι σε θέση να το διακρίνει ακόμα και όχι να ασχολείται με κάποιον που ήδη έχει αρχίσει να την χαλάει. Πάντως – αν και χρειάζεται να τους ψάξεις με το φανάρι – υπάρχουν και καλοί άνθρωποι εκεί έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Gaurako, με απασχολεί πολύ το θέμα τελευταία...

    Licensed To Cook. εσύ θες και πολλά άλλα, που αν τα βρεις ποτέ, εμένα να με φτύσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ksotikoula, καλά όλα αυτά στην θεωρία... στην πράξη όμως η μοναξιά δεν αντέχεται καλή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ηω,
    δεν αντιλέγω καθόλου ότι η μοναξιά δεν αντέχεται. Αλλά η μοναξιά μέσα στις σχέσεις είναι ακόμη χειρότερη. Ο καθένας βέβαια διαλέγει αυτό που θεωρεί το μικρότερο κακό. Πάντως δε μιλάω θεωρητικά, αλλά από εμπειρία. Και δεν πρόκειται να σου πω "μη στεναχωριέσαι, όλα θα αλλάξουν" ή χειρότερα "δες τα πράγματα θετικά". Βιώνεις τα πράγματα όπως υποκειμενικά τα νιώθεις στη ζωή σου και ούτε τρελή είσαι, ούτε απαισιόδοξη. Εμένα με βοήθησε πολύ που είπα στον εαυτό μου σε μια κρίσιμη φάση "λοιπόν, εντάξει τα πράγματα είναι χάλια και παραδέξου το, πιάσε και πάτο για λίγο άμα θες, αλλά ούτε τον ελάχιστο έλεγχο που έχεις στη ζωή σου μπορείς να παραδώσεις εντελώς, ούτε θα πεθάνεις στο κάτω κάτω". Κι έτσι ξεκίνησα να ευρύνω για άλλη μια φορά τις παρέες μου και ευτυχώς για μένα αυτή τη φορά είχε αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. http://asximia.blogspot.com girisa bite na dite :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΗΩ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕ!!!!

    Να ξερεις ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!
    Ο ΕΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ (καθοριστικες).
    Ειμαι οπως ξερεις ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....
    Γνωριζε ομως ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ+ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ...
    ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΕΙΑ "ΑΝΤΙΕΡΩΤΙΚΗ"ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ+ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ"(πχ:διαζυγια,μειωση γενητικοτητας στη Δυση).
    Οπως ακριβως για τον Μαρξισμο ειναι :Η ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ+ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΓΑΘΩΝ....ΚΑΙ Η "ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ"ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗ "ΦΙΛΑΛΛΗΛΙΑ"ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.....

    Με ερεθισες ΑΓΡΙΩΣ...θα κανω πιθανα, αναρτηση ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ!!!!
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΚΙΜΙΟΥ....
    ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ+ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ (οσο τα καταφερω)...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟΣ!!!!
    ΘΕΜΑ:ΤΑ ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (το "ψαξιμο"στο διαδικτυο).
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Και κατι για το ΧΡΩΜΑ:
    Το ΚΟΚΚΙΝΟ :
    Ειναι ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ...αλλα...
    και ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ!!!
    (το βρισκω ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ+ΥΠΕΡΟΧΟ)

    Ενω ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ:
    (ιατρικα μιλω):
    Αρκετοι πασχουν απο ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ (Δαλτονισμο)...και ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ.
    και παλι:
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ....NA AKOY TΩΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ:

    http://www.youtube.com/watch?v=fLaZzFOiSMo

    αυτο ειναι!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Επειδή ξέρω ότι έχεις χιούμορ και καμιά φορά γελάς και με το δικό μου, αν θες κάνε μία βόλτα από τη γειτονιά μου.

    Στο νέο μου ευθυμογράφημα, Ποδόσφαιρο άνδρες - γυναίκες της μπλογκόσφαιρας παίζεις με την ομάδα των γυναικών !!

    Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Λοιπόν, χωρίς να διαβάσω όλα τα σχόλια κινδυνεύω να μιλήσω γαι κάτι που έχετε συζητήσει ήδη. Ο τύπος νοιώθει/δείχνει τόση αυτοπεποίθηση γιατί γνωρίζει μέσα του οτι δεν πρόκειται να συναντήσει ποτέ (για οποιονδήποτε λόγο) την γκόμενα (sic) που σηζητάνε κινδυνεύοντας/ρισκάροντας να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν τα ιντερνετικά του λεγόμενα.
    Όπως και να 'χει η συνεχόμενη ή έστω "διακριτική" άρνηση ραντεβού, είναι από μόνη της αρνητική ένδειξη. Άρα μην χάνεις το χρόνο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @ksotikoula, η μοναξιά όποια μορφή κι αν έχει το ίδιο άσχημη είναι... Και δυστυχώς όλοι την βιώσαμε κάποια στιγμή στην ζωή μας, είτε με είτε χωρίς την παρουσία κάποιου άλλου δίπλα μας. Και έχεις δίκιο, το πείσμα και ο λίγος εγωισμός είναι και θετικά στοιχεία ενός χαρακτήρα.

    @Ανώμαλε, πολύ ταιριαστό όνομα στο blog σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @iamaticus, γιατρέ μου, πολύ χαίρομαι που επανήλθες, άσχετο αν το timing μας είναι άθλιο (χε χε χε)
    Βρε γιατρέ, πώς τα καταφέρνεις κάθε φορά και με μπερδεύεις, μπορείς να μου πεις???? Λοιπόν ναι, ο έρωτας θέλει να θυσιάσεις χρόνο, για να είναι όμορφος, φλογερός, κόκκινος, άξιος να τον ζεις! Έρωτας που βασίζεται στο περίμενε δεν είναι ούτε ήταν ποτέ τέτοιος...
    Να κάνεις ανάρτηση γιατρέ μου, κι εγώ θα τις συνεχίσω γιατί οι εμπειρίες όλων μας είναι διασκεδαστικές, επιμορφωτικές και θλιβερές ταυτόχρονα...
    Υ.Γ. Αφού μου επιβεβαιώνεις ότι πρόκειται για ιατρική πάθηση... το άλλαξα κι εγώ το χρώμα! Καλύτερα έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @φίλε μου GiP δυστυχώς δεν σας πρόλαβα ώστε να συμβάλλω ουσιαστικά, αλλά ξέρω ότι με συγχωρείς γιατί ξέρεις... θα περάσω αργότερα από εκεί.

    @kaliteros, να σου πω την αλήθεια εγώ ακόμη (κακώς) πιστεύω στην ειλικρινεια του απέναντί μου. Και δεν το κάνω από αφέλεια, αλλά επειδή το αντίθετο θα ήταν απαίσιος τρόπος για να ζω... Νομίζω όμως ότι έχεις δίκιο, μιας και προχθες που ρώτησα την Άντζελα όχι μόνο δεν υπήρξε συνάντηση αλλά αραίωσε και η ιντερνετική τους επαφή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ....ΗΩ μου....
    Θα κανω το ταχυτερο....

    Θελω κι ολας ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...
    αλλα και σε ματια ΟΜΟΡΦΑ...
    ΣΑΝ ΤΗΣ ΗΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!
    ...να εισαι καλα κοριτσακι μου!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ευχαριστώ γιατρέ μου, μέσα από την καρδιά μου.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή