11/11/10

Ο ψαλιδοχέρης

Επιτέλους η επίσκεψη στο κομμωτήριο έλαβε χώρα χθες το απόγευμα. Μετά από άπειρα τηλεφωνήματα, παρακάλια, συγκαλυμμένες απειλές και ανοιχτές προτάσεις δωροδοκίας, ο geoaman , μόνιμος πλέον από εδώ και πέρα κομμωτής μου, αποφάσισε να διαθέσει λίγο από τον υπερπολύτιμο χρόνο του για να στρώσει το χάλι του μαλλιού μου. Με πήρε τηλέφωνο να τσακιστώ να πάω.
Φορτώθηκα το λοιπόν η βλάχα ένα καλάθι αυγά και κεφτέδες, πήρα από το πόδι 2 κότες πήρα και το ΚΤΕΛ και πήγα στον διπλανό νομό που βρίσκεται το παλικάρι το καλό. Φυσικά άργησα πάνω από μισάωρο. Όχι επειδή άργησε το ΚΤΕΛ, αλλά επειδή οι κρετίνοι οι κάτοικοι της ωραίας του πόλης δεν ήξεραν να μου πουν πού βρίσκεται η οδός που έψαχνα (σημειωτέον, είναι από τις κεντρικές). Φαντάσου ότι 2 τετράγωνα παρακάτω, και ενώ βρισκόμουν επί της συγκεκριμένης οδού, μια κυρία που διατηρεί κατάστημα ψιλικών δεν γνώριζε να μου πει πού βρίσκεται η οδός! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τέλος πάντων, καλώς κακώς έφτασα, έστω και με καθυστέρηση. Παράπονο δεν έχω, καφεδάκι με περίμενε, και ένα χρωματολόγιο ΝΑ με το συμπάθειο για να διαλέξω χρώμα για το μαλλί μου. Διαλέγω ένα, του ξίνισε του geo.
- «Όχι» λέει «αυτό δεν στο κάνω, σε χλωμιάζει.»
Διαλέγω άλλο, του ξίνισε κι αυτό.
- «Όχι» μου ξαναλέει «αυτό θα σε κάνει ψυχρή.»
- «Ε τι κάνεις ρε geo» ρωτάω
- «Ό,τι θες» μου απαντάει
Γκρρρρρ, κάνε βρε πουλάκι μου μια ρημαδοβαφή να φύγω, όχι αυτός, εκεί, πες μου τι θες. Τελικά βρήκα ποιο χρώμα του άρεσε και το λύσαμε το θέμα.
Πάει να κάνει την βαφή, άρχισε να ξύνεται και για κούρεμα…
- «Όχι geo, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΟΥΡΕΨΕΙΣ.»
Ναι καλά, εσύ είσαι που το λες; Με έβαλε από κάτω και κιχ δεν έβγαλα. Αλλά είναι και άτιμο πλάσμα. Όλα τα πρωτοποριακά πάνω μου τα έβγαλε. Κατ΄αρχάς μου έβαψε το μαλλάκι. Πριν το δω καν στον καθρέφτη κάνει ένα ακροβατικό και πάνω από την ποδιά βάζει μια ζώνη σερίφη. Μόνο που αντί για πιστόλια είχε ένα σετ ψαλίδια!!!!! Πολλά όμως! What the fuck?????? Πάνω που ξεραίνομαι στα γέλια και δεν μπορώ να αντιδράσω, με τραβάει μία, με σηκώνει όρθια.
-«Θα κοιτάς χαμηλά» με πρόσταξε
-«Βρε geo, Ηώς και χαμηλοβλεπούσα δεν γίνεται» απαντώ εγώ.
-«Τα μάτια στο πάτωμα και κιχ!!!»
Ε, τι να κάνω, γυάλιζε το μάτι του. Σκασμός και τα μάτια χαμηλά. Κρατούσε και ψαλίδι! Όρθια και χαμηλοβλεπούσα η Ηώς…. Μου ρίχνει όλο το μαλλί μπροστά να μην βλέπω τι κάνει και αρχίζει… Κάποια στιγμή παραμερίζω κρυφά το μαλλί από τα μάτια μου και τι να δω… Ο ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΚΟΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Και κάτω στο πάτωμα ήταν σκορπισμένες οι μπουκλίτσες μου…. Κλαψ κλαψ κλαψ…. Γίδι θα με κάνειιιιιιιι!!!!!!! Τι κατάρα είναι αυτή να μην μπορώ να βρω ένα κομμωτήριο της προκοπής; Ξαφνικά σιωπή! Απόλυτη όμως… και μου ρίχνει πίσω το μαλλί και κοιτάζομαι στον καθρέφτη… ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Βρήκα το νέο μου look. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω… στα σχόλια ας απαντήσει ο geo!




25 σχόλια:

  1. Ωχ ωχ ωχ.Πώς έγινες? Άτιμες οι κομμώτριες σου λέω και με κάνεις να ανησυχώ τώρα. Είναι και λίγο αργά να σε πάρω και να σε ξυπνήσω... Ελπίζω από τον τρόπο γραφής σου...να βλέπεσαι και να μη με τρέχεις για φενάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περούκες νομίζω ότι πουλάνε στην Βασιλίσσης Όλγας. Θα σου στοιχίσει κάτι αλλά θα γλιτώσεις από τα παράξενα βλέμματα των περαστικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου σε έκανε τέλεια, χαλάλι στην ταλαιπωρία. Kαι αν κρινω από την Ιταλίδα, ειναι ωραίο, μου αρέσει !!

    Σε βλέπω να ξαναπηγαίνεις !

    Αλλιώς η συνταγή του Ιον... all time classic !

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι σίγουρη πως σε έκανε κουκλί ζωγραφιστό!!!

    Αλλά μεταξύ μας, ό,τι και να κάνεις στο μαλλί, είσαι κουκλί ζωγραφιστό έτσι κι αλλιως!!!

    Μπράβο geo, μα μας πέφτεις λίγο μακρυα!

    φιλια και στους δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να μας πεις και η λυπητερή πόσο πήγε!

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με γειά το νέο λουκ, είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα,τελικά δεν διάλεξες το 9αρακι??απ ότι κατάλαβα έχουμε το τέλειο χρώμα..
    καλό απόγευμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xaxa αντε με γειές :):)
    εγώ μια φορά το χρονο μαζί με τα αρνιά κουρεύομαι.. :):)
    την καλησπερα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στον geo μας κρίμα που είναι στην άλλη άκρη της χώρας.

    Εχουμε και'δω ένα ψαλιδοχέρη απ'τα πρώτα κομμωτήρια του νησιού που κουρεύει με τον ίδιο τρόπο με τη ζώνη.Οταν πήγα για 1η φορά τον είχα πει "ψαλιδοχέρη" έμεινα με το στόμα ανοιχτό του είπα κάνε ότι νομίζεις!
    Αλλά και το κουστουμάκι που κόβει αρκετά τσιμπημένο!

    Με γεια λοιπόν μα πρέπει να βγάλεις και φωτό να το επιβεβαιώσουμε!

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ τι να πω! Σαν θρίλερ μου φάνηκε! Αλλά αφού όλοι σε επαινούν τι να κάνω. Ο Ιονν ξέφυγε όπως πάντα. Τώρα γιατί ο Ιονν ξέρει που πουλάνε περούκες αυτό είναι άλλου θρίλερ υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θελω και εγωωωωωωωωωωω!! Ζηλευω!!!! Ελα geoman ενα τουρ εδω κατω να μας κανεις θεες!!

    Καλοριζικες οι τριχες!!

    Μαρουλοφιλακια!!

    *πως στο εκοψε? δεν καταλαβα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @skinpop να έρθεις να με δεις να βγούμε μπαρότσαρκα. Και για φενάκη θα κουρέψω το δικό σου το μαλλί που μου αρέσει :Ρ
    Θεά έγινα! (κι εγώ την ίδια γνώμη έχω για τις κομμώτριες, γι' αυτό ψάχνω πάντα για κομμωτές)

    @Ionn, δεν θα χρειαστώ, με κοιτάνε όλοι! Από πότε με χαλάει εμένα αυτό; χαχαχαχαχαχαχα
    GiP είπε...

    @GiP, Θεός ο geo!!! Πρώτη φορά είδα κομμωτή να δουλεύει και με τα 2 χέρια. Έπαθα πλάκα! Εννοείται ότι θα ξαναπάω, αφού ξηλώσω την αφίσα wanted που κόλλησε έξω από το μαγαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @(Cou) Coula, μην βγάζεις τέτοιες βρώμες και έχουμε και άλλα μετά.. χαχαχαχαχααχα. Να ανέβεις να πάμε να του κάνουμε το μαγαζί οίκο ανοχής φιλενάδα, τώρα που έμαθα τον δρόμο...
    Όσο για τον λογαριασμό, έ, έχει να πληρώνει το παιδί ενοίκιο, ΤΕΒΕ, μισθούς, ΙΚΑ, κάτι γκομενες που περνάνε απ' έξω... χαλάλι του αυτά που πήρε!
    Φιλιά στην μούρη σου μικρή!

    @ΦΟΥΛΗ, το 9 ήταν που με χλώμιαζε. Το κάναμε κάτι στο πιο ζεστό πρασινο- κοκκινο- σοκολατί του.... Μήπως να το ξανασκεφτείς κι εσύ?
    Φιλιά φίλη μου

    @koulpa, τότε για 'σένα έχω έναν μπαρμπέρη κάτω από το γραφείο, ό,τι πρέπει! Δεν ξέρω αν θα σε κάνει πρόβατο, αλλά τουλάχιστον θα τον γνωρίσω, που είναι κούκλος λέμε!
    Καλησπέρα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @zoyzoy, δεν είναι ο geo στην άλλη άκρη της χώρας, εσύ είσαι! Και δεν μιλάμε μόνο για την ζώνη κούρευε ΑΝΑΠΟΔΑ! Φαντάσου ότι σε κάποια φάση ήμουν εγώ όρθια και καθόταν αυτός στην καρέκλα να πάρει άκρες. Απαπαπαπα, τέτοιο πράγμα δεν έχω ματαδεί. Και το κοστουμάκι δεν ήταν τόσο τσιμπημένο μεταξύ μας, έχω σκάσει και περισσότερα!
    Φιλιά στο νησίιιιι

    @ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ, είναι γνωστό ότι ο Ιονν είναι ο Τσάκωνας με ψευδώνυμο... Γι' αυτό τον κουβαλάω εγώ μαζί μου όταν πάω για αναρρίχηση. Άμα χαθούμε να κάνει καλή αντανάκλαση το κρανίο του!

    @Marouli, δεν φτάνει που δεν κατάλαβες, θες κι εσύ από πάνω! Αμ τα θέλει κι εσένα ο πισινός σου μικρή... Λοιπόν, το κούρεμα λέγεται διαμάντι (homework: ψάξε να βρεις τί είναι αυτό) και με κούρευε ανάποδα. Πώς σκύβεις και ρίχνεις τα μαλλιά μπροστά για να τα στεγνώσεις με φυσούνα; Έτσι!
    Υ.Γ. Άμα σου στείλω τον geo τί δίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι έγινε εδώ; Τελικά το άφησες το ξανθό ε;

    Άρα θα αλλάξουμε και το όνομα στο Blog τώρα. Από εκεί που λέγαμε να το κάνουμε: "Ηώς Blonde edition".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν ξερω τη λες εσυ,αλλα ο τυπος ειναι....καλλιτεχνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι να τα αλλάξω!! με τίποτα, με θέλει αλόγα με την μακριά χαίτη και το 8-9αρακι,ωραίο το κοντό μαλλί δε λέω, αλλά άλλη χάρη το μακρύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Gaurako, ξανθιά παρέμεινα βαθιά μέσα μου, μην μου αγχώνεσαι!!!!
    Το blog παραμένει blonde edition....

    @γνωστέ άγνωστε, σου θίξαμε τον φίλο; Βρε καλλιτέχνη τον λέω κι εγώ! Προέκταση του εαυτού του έκανε την δουλειά του και είναι πολύ καλός! Πω πω πω... φαντάσου να μην το τόνιζα κιόλας!
    Αντρική αλληλεγγύη...

    @ΦΟΥΛΗ, καλό και το μακρύ, χαριτωμένο, αλλά θέλει 2 μπουκάλια μαλακτική στην καθισιά και 250 ώρες πιστολάκι! Τώρα, το χρώμα είναι προσωπική υπόθεση. Εγώ τα αλλάζω, δεν είναι κακό πότε πότε το νέο λούκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κότα τελικά τι έγινε; Τα υπόλοιπα με τα κουρέματα κτλ δεν τα πολυκαταλαβαίνω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. KitsoMitso, τελικά δέχτηκε την κότα ως μέρος της πληρωμής και την έφαγε το άλλο μεσημέρι με πατάτες στον φούρνο. Φτάσαμε πλέον στο σημείο που θα πληρώνουμε σε είδος... και μην πάει κανενός το μυαλό στο πονηρό, εννοώ με κότες, αυγά, ζαρζαβατικά και τα τοιαύτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όταν η κότα είναι χωριάτικη αλανιάρα, τύφλα να'χει το πονηρό ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚιτσοΜήτσο, όταν λέμε πονηρό εννοούμε το γνωστό γλυκό;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Που είσαι βρε σέξυ, πολυάσχολη δικηγορίνα ?

    Χάθηκες ! Ανέβασα ανάρτηση που αναφέρομαι μεταξύ άλλων φίλων και σε σένα (το "ΚΑΛΗΜΕΡΑ") , ανέβασα μετά επόμενη...

    Δεν με παρακολουθείς, δεν με παρακολουθείς... Μία ξανθή συμπάθησα και εγώ... (Γέλια)

    Άσε λίγο το δίκαιον ! Μας αδικείς !! (χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. GiP
    ******

    Και ξαναπάντησα στα σχόλια σου ! Σιγά μη σε άφηνα σε ησυχία ! Για μπλογκική παρενόχληση θα με πας αλλά εγώ βράχος !!

    Σου έχω μια "α" αδυναμία... Και "β" και "γ"...

    Πάει θα εκτεθω !!

    Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. GiP, εγώ να δεις αδυναμία που σου έχω.... αν δεν ήσουν παντρεμένος μέχρι που θα στην έπεφτα! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Μόνο για τα πρωινά μου κομπλιμέντα, κερδισμένη θα έβγαινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή