17/6/10

Καλοκαιρινές βραδιές

Σήμερα ήθελα να πάω σινεμά. Επειδή όμως έπιασε καλοκαίρι και όλοι οι ανεγκέφαλοι φίλοι μου έχουν μεταλλαχθεί σε ζουζουνίτσους πίσω από οτιδήποτε φοράει πεδιλάκι, δεν ερχόταν κανείς. Πιο συγκεκριμένα, ένας χαρακτηριστικά δήλωσε ότι προτιμά να αλείψει ένα ευαίσθητο σημείο του με μέλι και να πάει δίπλα σε κυψέλη τίγκα στην εργάτρια παρά να κλειστεί σε μια αίθουσα μαζί μου (γιατί σιγά που θα πήγαινε κανας άλλος παρανοϊκός τέτοιες μέρες σινεμά). Για τις φιλενάδες δεν το συζητώ, δοκίμαζαν πεδιλάκια. Τι λύσσα τους πιάνει όλους από Μάιο και μετά, δεν το καταλαβαίνω, τι διάολο, φοβούνται μήπως πάνε μαζί μου διακοπές;


Τέλος πάντων, το θέμα μας είναι το σινεμά. Σαν ατίθασο και αδέσμευτο πνεύμα που είμαι τσαντίστηκα και αποφάσισα να αράξω σπίτι και να δω την ταινιούλα μου σε DVD, με τις δροσερές πιτζαμούλες μου. Να φάω όλη την οικογενειακή συσκευασία του παγωτού κι ας ήξερα ότι θα μου κάτσει όλο στο γοφό. Στον έναν. Μεγάλη πίκρα να κουβαλάς καλοκαιριάτικα δύο επιπλέον κιλά στον έναν γοφό.

Αμ τι το ήθελα; Γύρισε ανάδρομος ο Ερμής, ο Δίας και οι 12 θεοί του Ολύμπου μαζί! Εν συντομία, με το που πάτησα το play θυμήθηκε η γεροντοκόρη από δίπλα να κάνει εξάσκηση στο πιάνο. Που έχει να το κουρδίσει από τότε που ήταν δικτάτορας ο Πάγκαλος. Όχι ο χοντρός, ο παλιός. Άνοιξα λίγο την φωνή και συνέχισα. Μετά από 10 λεπτά άρχισε το DVD player να μυρίζει ανησυχητικά και ξέρασε το δισκάκι. Πάει κι αυτό, αιωνία του η μνήμη, το βάρεσε κι αυτό ο καύσωνας. Με το που το παίρνω απόφαση ότι δεν το ‘χω με τίποτα ως τεχνικός, άρα πρέπει να παρατήσω τα καλώδια και να ανοίξω μια μπίρα, αρχίζουν να σκοτώνονται πάλι οι από πάνω και είδα άλλη ταινία, το οικογενειακό τους δράμα σε ιδιωτική προβολή, μιας και η τύπισσα αντί να του ανοίξει το κεφάλι σαν καρπούζι του κρετίνου έτρεχε νεγκλιζέ στους διαδρόμους και χτυπούσε τα κουδούνια. Και μόνο εγώ το βόδι άνοιξα την πόρτα την τατάνα την ευαισθησία μου!

Δεν μου έφτανε που έβραζα από τη ζέστη, είχα αρχίσει πλέον να βράζω κι από τα νεύρα μου με τους πανηλίθιους που ήθελαν διαζύγιο βραδιάτικα. Και δεν έχω και air condition γιατί τα απεχθάνομαι περισσότερο κι από το σιδέρωμα αυτά τα καταραμένα μαραφέτια. Αφού τους ξαπόστειλα να κάνουν παιδάκια, βγαίνω στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο και να ηρεμήσω και ξέχασα να πάρω τασάκι. Άντε, λέω, για μια φορά δεν πειράζει, θα την πετάξω κάτω τη γόπα σαν έφηβη που θέλει να εντυπωσιάσει τον γκόμενο. Και την πετάω. Και μπαίνει ΜΕΣΑ στο πουκάμισο ενός τύπου που περνούσε από πάνω. Σε ό,τι έχω ιερό!!!! ΜΕΣΑ!!!! Και να ήθελα, τέτοιο στόχο από τον 4ο δεν τον πετύχαινα. Καψαλίστηκε ο καψερός, με έχεσε πατόκορφα (με το δίκιο του αυτός).

Εκεί πάνω αποφασίζω να αλλάξω την τύχη μου και τρέχω ωσάν Γεωργία Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο. Μέχρι να κατέβω κάτω με έβριζε. Με το που ζήτησα ταπεινά συγγνώμη ηρέμησε και άρχισε να σαλιαρίζει η γλίτσα. Και να ήταν και κανας ωραίος γκόμενος, να πάει στο διάολο. Σαν κινέζικο υπόθετο ήταν, καλά που δεν τον πέτυχα στο μαλλί γιατί θα γινόταν φλαμπέ από το πολύ ζελέ. Εντάξει φιλαράκι, σε έκαψα κατά λάθος και ζήτησα συγγνώμη. Μην μας μαμήσεις κιόλας, έλεος!

Οπότε, η κατάληξη αναμενόμενη. Κάθομαι και διηγούμαι άλλο ένα συναρπαστικό βράδυ της ζωής μου με καύσωνα, χωρίς κλιματιστικό και βλέποντας LAW & ORDER. Σειρά από τον καιρό του Νώε, με παραγωγό που λέγεται Dick Wolf! Και δεν έχει ούτε έναν ωραίο πρωταγωνιστή την μοίρα μου την χαρτορίχτρα! Ιδού για του λόγου το αληθές.  Κι όλα αυτά επειδή ήθελα να πάω ένα σινεμαδάκι…

 
 

Υ.Γ. Το ξέρω ότι το έχω ξαναβάλει το βιντεάκι, αλλά πάει γάντι!

44 σχόλια:

  1. Σε φτύσανε;;;
    χαχαχαχχαα

    Πωπωπωπω! Τι βράδυ κι αυτό...

    Εγώ πάλι διάβασμα... μουντιάλ, και διάβασμα... ε και λίγο ίντερνετ!

    Α, αν σ-αρέσει το laaw and order, κατέβασε να δεις το boston legal! Έχει γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Δήμο, μιλάμε για ΤΟ φτύσιμο. Αλλά πού θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός ξανά (χεχεχε κακιασμένο).
    Όσο για το βράδυ, δεν σε καταλαβαίνω. ένα τυπικό βράδυ στο σπίτι είναι. Όλα τα κουλά συμβαίνουν σε εμένα αφού!
    Καλό το διάβασμα και το νετ, αλλά όχι με καύσωνα. Πρόσεχε, θα καταλήξεις σαν εμένα. Το δε μουντιάλ αδιάφορο. Καλό κουράγιο σε κάθε περίπτωση. Ιδίως ως προς το νευρικό σου σύστημα από την υπερπαρακολούθηση ποδοσφαίρου.
    Α, καλά, τα αστυνομοδικαστικά είναι το μικρό μου βίτσιο. Τα έχω δεί όλα, ακόμη και τις τελείως Αμερικ(λ)ανιές. Τί να κάνω, ουδείς τέλειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο κάποιος σαν εσένα που έχει τρόπους και επίπεδο θα πετούσε για πρώτη φορά τσιγάρο απο το μπαλκόνι και θα έμπαινε στήν τσέπη κάποιου περαστικού..
    Αστο δεν τόχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γόπες από το μπαλκόνι????
    χα..χα..

    Την άλλη φορά, πέτα λεκάνες με νερό.
    Πολλές εκατοντάδες λέμε. Όσους την φάνε κατακούτελα, τους φωνάζεις πάνω, τους τα βγάζεις όλα, τους βάζεις στην γραμμή.
    - Κρατάς τον καλύτερο και του στεγνώνεις τα ρούχα το πρωί.
    - Τους άλλους τους δίνεις τα βρεγμένα στο χέρι και μια διεύθυνση καθαριστήριου-στεγνωτήριου.

    Έτσι, περνάς μια ωραία μονογαμική βραδιά, χωρίς καμένο dvd, χωρίς να ακούς τους γείτονες να τσακώνονται (αντίθετα σε ακούνε αυτοί και καταλαβαίνουν τι χάνουν).

    ----
    Ανάλογη τακτική έχω και εγώ.
    Έχω καμιά δεκαριά λεκάνες στο μπαλκόνι. Τις πετάω όλες κάθε βράδυ.
    Ανεβάζω τις γυναίκες πάνω, τις βάζω στη γραμμή, τους βγάζω τα βρεγμένα ...
    Αλλά, εδώ, η τακτική, που σου ανέφερα παραπάνω, διαφοροποιείται αναγκαστικά (βλέπεις δεν υπάρχει "γυναικείο μήκος σύγκρισης" οπότε ... υπάρχει αδυναμία απομποπής!). χα..χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη αλλά έχω σκάσει στα γέλια. Μα είσαι απίθανη. Τι χιούμορ είναι αυτό;
    Και ξέρεις το χιούμορ δεν έχει αξία όταν περιγράφεις αστείες - έτσι κι αλλιώς σκηνές- αλλά όταν περιγράφεις "δυσάρεστα" γεγονότα.
    Μα αυτό που διάβασα είναι αριστούργημα. Είμαι σίγουρος ότι στο μαύρο λεγόμενο χιούμορ θα διαπρέπεις
    Όσο για τον φίλο σου που είπε:
    "ότι προτιμά να αλείψει ένα ευαίσθητο σημείο του με μέλι και να πάει δίπλα σε κυψέλη τίγκα στην εργάτρια παρά να κλειστεί σε μια αίθουσα μαζί σου" να του πούμε να το κάνει αυτό, και μετά για να γιάνει, ας κάτσει να γλύψει μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδελφή της Μάγισσας Κίρκης μια και είσαι...δεν μπορεί παρά τα βράδυα σου να είναι ιδιαίτερα, επεισοδιακά!!!
    Την σκηνή της Βασιλειάδου θάθελα να βίωνα απο κοντά να μη μου μείνει έντερο...
    Την άλλη φορά κανάτι, ο γαμπρός θάναι μανουλομάνουλο! Θέλει κανάτι, τσεκαρισμένο πια εδώ και 50 χρόνια...:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά, αυτά δέν γίνονται!!

    τέτοια γκαντεμιά..

    μάλλον χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επεισοδιακή νύχτα! Αν είχες πάει σινεμά θα είχαν συμβεί τόσα ευτράπελα?
    Προβλήματα με γείτονες? Χαχαχα πονεμένη ιστορία...
    Την επόμενη φορά όμως απόφυγε τις γόπες, μην έχουμε και κανα ατύχημα! Η πρόταση του IonnKorr είναι πολύ ενδιαφέρουσα... ;)

    Όσο για τους φίλους, ντροπή τους έχω να πω, αλλά δε θα έρθει ο Σεπτέμβρης, *τσουπ* θα μπουν τα κεφάλια μέσα και θα αρχίσουν τα τηλέφωνα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι Νόμος και Τάξη
    τι νόμος του Μέρφυ!!!
    Απίθανη:):):)
    Πώς και δεν σκέφτηκες το σινεμαδάκι solo , που στι κάτω-κάτω μπορεί να τέλειωνε κι αλλιώς;
    ΥΓ: Απορία: Ο Mr Big από το Sex and the city δεν έπαιζε και στο Low & Order; Τους μπερδεύω; Αν όχι, σ' εκείνη τη σειρά (την αστυνομοδικαστική) κάτι έλεγε τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xaxaxaxa μα δε βάζεις κι εσύ ένα πεδιλάκι αντιδραστηκιά :):)
    με τη γόπα το έχω πάθει.. περίπου.. σε παραλιακό μπαράκι εξωτερικό.. σήκωσε αέρα.. μου πήρε ο αέρας το τσιγάρο από το κουλό μου.. ολόκληρο όχι γώπα κι αειδιες.. και το πάρκαρε στη τσεπούλα της ζακέτας μιας κοπελίτσας στην άλλη άκρη του μαγαζιού.. η κακομοίρα δε κατάλαβε γιατί άρχισα να την χτυπω.. και μετά δεν ήξερα γιατί να της πρωτοζητήσω συγνώμη..:):)
    καλά το άσμα τέλειο.. το άκουγα ζυχνα μέχρι προ εξαμήνου που έμεινε το σαράβαλό μου που είχε ραδιοφωνο.. :):)
    α έφτιαξα και το θέμα με τα βιντεάκια.. :):)
    την καλησπέρα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε μιλάμε για απλή γκαντεμιά.


    Επιθεωρητής Κλουζώ είσαι αγάπη μου!!!

    Δεν υπάρχει αυτή η διήγηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωκεανέ, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δεν κατάλαβες.. Δεν μπήκε στην τσέπη του. Μέσα στο άνοιγμα του λαιμού του έπεσε και τον έκανε αντί για greek hot lover με τρύπα για πουλόβερ χαλάουα πιτσιρικά στο super paradise. Ειλικρινά τον λυπήθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε Ionn, πιάνει η λεκάνη; Δεν είναι κακή ιδέα, αποθηκεύεται και εύκολα. Αλλά ορκίζομαι, δεν την πέταξα γι' αυτό την γόπα. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω διότι το ψιλοβαρέθηκα το DVD. Να ζητάω και Ε9 μαζί λες;
    Υ.Γ. άσε τα σάπια που δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης στις γυναίκες. 4 cup D. Απλά τις θες όλες, μολόγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χριστόφορε, ευχαριστώ, σε live είμαι καλύτερη. Γι' αυτό η σοκολάτα να είναι γάλακτος, μπας και με γλυκάνεις την κακιασμένη. Κι αν θες κανέναν σούπερ διάλογο για την επόμενη κωμωδία σου, εδώ είμαι.
    Όσο για τον φίλο, χθες έγλυφε πεδιλάκι που του γνώρισα εγώ. Γι' αυτό κι εγώ μίλησα πρωί πρωί με το... πεδιλάκι, και την έψησα ότι πρέπει να αγοράσει νέες κρέμες γιατί το δερματάκι της μου φάνηκε κάπως τις προάλλες. Φυσικά πρότεινα και τις κατάλληλες (πανάκριβες). Χεχεχε, θα έρπει προς το μέρος μου αύριο ο σκώληξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καρυάτιδά μου, κανάτι ή λεκάνη τελικά; Είμαι και άστοχη, αν το φάει στο δόξα πατρί να είναι ελαφρύ τουλάχιστον, μην τον αφήσω και στον τόπο το μανουλομάνουλο. Τον χτεσινό πάλι του πέταγα και ρουκέτα, αλλά δεν τον είδα.
    Καλά τη μαγισσούλα την αγαπώ πολύ και το ξέρει. Όντως θα μπορούσαμε να είμαστε αδελφές πλάκα πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευρύνοε, μαθημένα τα βουνά απ' τα χιόνια. Άσε που οι διακοπές αργούν φέτος, προς Οκτώβριο το βλέπω πιο πιθανό. Γι' αυτό με τρέλα και ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι. Απλά θα βγάλω ένα τασάκι μόνιμα έξω, δεν θα το αντέξω ξανά αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λένα, και στο σινεμά κάτι θα συνέβαινε, μην νομίζεις. εκεί κι αν έχουμε κάνει στο παρελθόν ΤΑ τέρατα :))
    Ποιόν Σεπτέμβριο καλέ; Με ποιόν θα βγουν να καμακώσουν καμιά τσιπούρα το Σ/Κ νομίζεις; Αλλά τους την έκανα και έφυγα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπατία, έχω κόλλημα με το solo. Δεν βγαίνω μόνη. Ούτε σινεμά, ούτε για ποτό, ούτε για καφέ. Το πολύ πολύ καμιά βόλτα στην παραλία όταν με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Και σιγά μην σου κάτσει το 10 το καλό στο σινεμά. Καλοκαιριάτικα. Όλοι πιο βαρεμένοι κι από μένα είναι αφού.
    Για τον Mr Big έχεις δίκιο, νομίζω ότι έπαιζε στο special unit του L&O. Και ναι, έλεγε. Εμένα μου άρεσε πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημήτρη, χάθηκες εσύ, δεν σε βλέπει πια και το έριξε στο πιάνο για να σε καλέσει ερωτικά. Αν μπορείς να την σταματήσεις μετακομίζεις αύριο σπίτι μου.
    Τουλάχιστον εσύ ξέρεις τί μαρτύριο είναι. Θυσιάσου για το καλό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρε koulpa, φοράω πεδιλάκια. Όταν αρχίζω να μιλάω είναι το πρόβλημα, που σκοτώνονται στα γέλια. Άντε μετά να σου κάτσει ο γκόμενος. Αφού γελάει μαζί σου! Κι εσύ με χαχα ξεκίνησες :P. Η κοπελίτσα ήταν καλή τουλάχιστον;
    Μου φαίνεται ότι ακούμε τον ίδιο σταθμό, αν και λίγο δύσκολο το βλέπω. Και πάλι καλά που έφτιαξες τα βιντεάκια, διότι ξέχασα χθες να βάλω link.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λάκωνα, ένα ήρεμο βράδυ στο σπίτι απλά... Την επόμενη φορά που θα έρθεις, έλα με τους υπόλοιπους μπακουρόσαυρους ένα βράδυ να κάνεις καινούριο συκώτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. xaxa παλιά αν δε γελούσα με κάποια καμιά τύχη δεν είχε.. τώρα βρήσκομαι σε διάλυμα επί του θέματος.. και μένουμε στα γέλια.. :):)
    χαχα μια χαρά ήταν η κακομοίρα.. έμεινε κόκκαλο.. ευτυχώς ήταν στριμένο με οικολογικό χαρτάκι το τσιγάρο.. και έσβισε αμέσως.. αλλά συνοδευόμουν και δεν έδοσα συννέχεια.. έφτανε το σκετσ.. :):)
    χαχα ε είδες συντονιστήκαμε.. δε χρειάζετε πιά για μένα το λινκ.. :):)
    την καληνύχτα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αχαχαχαχχαχααχαχαχα....ρε φιλεναδα τι στοχο εβαλες;;;χαχαχα...
    Ωραια βραδυα παντως.....
    που να δεις τις δικες μου....
    Λεω να γραψουμε κανα βιβλιο με τις πιο υπεροχες καλοκαιρινες νυχτες μας...Θα γελαει και το κινεζικο υποθετο....χαχαχα..
    Αντε ματια μου...αντε σινεμαδακι...καλοκαιρινο!!..
    Εστω και μονη σου...Ποτε δεν ξερεις την εξελιξη της ταινιας...εεεε...του πεδιλου δλδ!!..Προχωρα λεμε...εχεις οιστρο 12καΘεο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Εντάξει φιλαράκι, σε έκαψα κατά λάθος και ζήτησα συγγνώμη. Μην μας μαμήσεις κιόλας, έλεος!"

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ πέθανα!Και στοίχημα να έβαζες δεν θα το πετύχαινες αχαχαχαχ!

    Υ.Γ. Γιατί τον τελευταίο καιρό όλοι έχουν κάποιο ζευγάρι από πάνω τους που πλακώνεται ενώ το δικό μου στη μεσοτοιχία απλά πηδιέται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. φίλε μου koulpa, λάθος οδηγίες διάβασες. Η πλειοψηφία του είδους σου ΔΕΝ θέλει γυναίκες με χιούμορ. Τουλάχιστον όχι πριν την κλιμακτήριο.
    Ποιό είναι το οικολογικό χαρτάκι καλέ; Το ρυζόχαρτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαρτινάκι μου, τί κάνεις; Καλές δουλειές φιλενάδα, θα έρθω να σε δω όταν θα φύγουν οι πολλοί τουρίστες από το νησί ;)
    Για τις βραδιές, τί να πω; Ήμουν σίγουρη ότι δεν συμβαίνουν μόνο σε εμένα αυτά, θα ήταν πολύ άδικο.
    Μεταξύ μας πήρα αυτή την εβδομάδα ένα γαλάζιο 12ποντο... μούρλια! Αλλά λέω να το αφήσω για σεπτέμβρη το σινεμά, τώρα έχει πολλή ζέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαγισσούλα, ο τύπος ήταν για φωτογραφία, κανονικά. Τέτοια γλίτσα είχα καιρό να δω. Μα τέτοιο σημάδι!
    Υ.Γ. το να πηδιούνται δίπλα σου καλά είναι, πόση ώρα θα κάνουν πια με καύσωνα; Οι καυγάδες όμως κρατάνε φιλενάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ω Θεέ μου, απίστευτη βραδιά:)

    Καλά έκανα εγώ και πήγα και έμεινα στα δάση σα άγρια βουνά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έφη, καλώς ήλθες. Το Κέντρο δύσκολα θα το αφήσω, κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια. Και κάθε νύχτα show time!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γλυκια μου ηω να σου πω την αληθεια κι εγω καλοκαιριατικα για σνεμα ουτε λογος!!

    θελω μονο βολτες καφεδες και ποτακια

    ναι ειμαι η πρωην ελεγεια τωρα η σιωπηλη κραυγη..αλλλαξα μπλογκ,αλλαζω συχνα βαριεμαι να μενω με ταιδια γενικως

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παρόλο που είμαι ορθολογιστής καμία φορά πιστεύω ότι η τύχη παίζει παράξενα παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι κανένας δεν έπαθε μεγάλη ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γειά σου Σιωπηλή κραυγή, τελικά είναι μικρή η μπλογκόσφαιρα...
    Αφού το θέλεις, πλέον θα σε φωνάζω έτσι. Ψιλοανησύχησα 2-3 μέρες όταν το διέγραψες το blog.
    Γιατί βρε κραυγή, σε χαλάει το θερινό σινεμά; Αλλά είναι λίγα τα άτιμα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιάννη, τα σπασμένα νεύρα μετράνε ως ζημία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ναι μιας και πολλές φορές η ψυχολογική βία είναι χειρότερη από τη σωματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα παλια χρονια....
    ...που τα ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΑΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ....για να μην τις πουνε....Π...ΑΝΕΣ...χαχαχαααα!!!

    ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΑΝΕ...με το παραμικρο...ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ!!!!

    Λενε πως Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ...(ΧΑΛΙΒΟΥΡΓΙΑ)με τετοιο τροπο ΑΛΛΑΞΕ.... ΤΟ ...Δασκαλακη!!!!!ΧΑΧΑΑΑΑ!!!
    ευχαριστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιάννη, και λίγα λες. Βασικά προτιμώ την καθόλου βία, αλλά αν είχα να διαλέξω θα επέλεγα την σωματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Γιατρέ μου, μετά από το ζεύγος ηλίθια- πανηλίθιος υπό καύσωνα, δεν με ένοιαζε και τσατσά να με λέγανε. Και να κάνουμε νέες γνωριμίες, αλλά να μην στάζει και μπριγιαντίνη ξεχασμένη από τα 70ς το μαλλί!
    Λες ο γλίτσας να μου έβγαινε ο έρωτας της ζωής μου (σε σημείο να προσθέσω και άλλο επώνυμο ένα πράγμα) και εγώ να μην του έδωσα την ευκαιρία; Φτού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. breee ΗΩ μου .....

    ΑΜΑ ΤΟΝ ΕΠΛΕΝΕΣ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ:

    ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ!!!!να σου βγαινε!!!!
    ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ!!!!

    Εγω Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΟΧΕΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ...και με ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ VIAGRA...ΠΙΑ ΤΗ ΒΓΑΖΩ....

    Ολα τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΕΧΩ!!!!

    ...κι ΑΜΑ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΕΛΕΩ!!!!

    .......χωρις ΚΑΙ να τα ΚΑΙΩ ...ο π...της.....χαχαχααααα!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βρε Ιαματικέ, τί θα το κάνω το σπίτι, άσυλο για όλα τα αδέσποτα; Άσε που δεν σου βγαίνει πάντα πρίγκιπας ο βάτραχος. Τσάμπα τη γλίτσα τρως όταν τον φιλάς! Σκέψου, στα τόσα εκατομμύρια βατράχια, έχεις δει κανένα με κορώνα;
    Έλα τώρα, εσύ τα κοριτσάκια του τα απολαμβάνεις κατά το δέον.
    Ευχαριστώ που με τιμάς με την παρουσία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. EΛΑ BREEEEE ΗΩ ΜΟΥ......

    Ψεματα ΣΤΑ ΛΕΩ....
    Ειμαι και ΠΟΛΥ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΣ:

    "αν ΞΑΝΘΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...."
    ...και το λαπιτοπι ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ....
    ......εγω ΔΕΝ ΤΗΝ....συναγελαζομαι!!!!χαχααααα!!!

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΓΕΡΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. χαχαχαχαχαχα. Βρε Ιαματικέ, έχω ακούσει και έχω ακούσει περίεργα turn on, αλλά το λάπιτόπ;;; Χτυπάς νέο ρεκόρ.
    Παρεμπιπτόντως η εικόνα μου οφείλεται στον κοινό μας φίλο IonnΚorr, που έψαξε, λέει, όλον τον γκούγκλι για να με βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. .....Βρε Ηω ...θερινο σινεμα δεν εχετε;;...Εμεις εδω εναν εχουμε και κανουμε ουρα το καλοκαιρι...Ειναι σουπερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μαρτινάκι, εσύ έχεις τον συμβίο... σόλο σε θερινό σινεμά με όλα τα ζευγαράκια να στάζουν μέλι γύρω γύρω; Μον Ντιέ, ούτε στον εχθρό μου!! Πώς το λέει η Χαρούλα; Τί θέλω εγώ με τους ερωτευμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή