13/5/10

Αγόρια, καλά νέα- Το Cambridge σας ξελάσπωσε πάλι!

Απόψε κοιμήθηκα νωρίς. Επειδή όμως η ορθή λειτουργία του οργανισμού μου παίζει μπιρίμπα με την πνευματική μου υγεία κάπου στα υψίπεδα του Θιβέτ, ξύπνησα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και βρυκολακιάζω…. Μιας και η τηλεόραση παίζει στην καλύτερη περίπτωση sex and the city, και δεν μπορώ να ξανασυντονίσω περίοδο με τα κορίτσια, μόλις τελείωσα άλλωστε, αποφάσισα να κάνω κάτι πιο δημιουργικό. Άρχισα το ψάξιμο στο διαδίκτυο.

Χεχεχε… χτύπησα λαυράκι στο pathfinder! Το πανεπιστήμιο του Cambridge παραδίδει μαθήματα χορού σε στύλο!!!!! Wtf????? Μαθήματα χορού σε στύλο; Ε, ναι λοιπόν, ζούμε στην εποχή του ανταγωνισμού. Θέλει η ιερόδουλη να σπουδάσει βρε αδελφέ, να ξεστραβωθεί. Να μην έχει πού να στραφεί; Πώς θα διεκδικήσει αύξηση και καλύτερο ωράριο χωρίς ένα πτυχίο;

Είπα να το ψάξω λίγο το θέμα, μιας και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να χρειαστεί σύντομα. Λοιπόν, ο στύλος κοστίζει σταθερά 150 λίρες συν 75 λίρες για μεταφορικά έξοδα, ενώ σε ευρώ η τιμή αλλάζει ανάλογα με την ισοτιμία λίρας-ευρώ. Μπορείς να φοράς τακούνι, και ενδείκνυνται τα ρούχα που αφήνουν γυμνά τα χέρια και τα πόδια για να δημιουργείται μεγαλύτερη τριβή με τον στύλο. Το μόνο που απαγορεύεται είναι να χρησιμοποιούνται λάδια σώματος, γαλακτώματα κλπ, προς αποφυγήν ατυχήματος. Sorry guys… Επίσης, μπορούν να το κάνουν όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από ηλικία, σωματότυπο και φυσική κατάσταση και προσφέρει τα πλεονεκτήματα μιας καρδιοαναπνευστικής άσκησης. Καλά, να δω τη γιαγιά μου να κάνει τρελά χορευτικά, θα πάω για μεταπτυχιακόοοοοοοοο

Άντε, καλό μας βράδυ. Τι άλλο θα δούμε, έλεος!!!!!!!!


Το βιντεάκι είναι ευγενική χορηγία της Μάγισσας Κίρκης. Thanks μαγισσούλα μου, δεν θα μπορούσα να έχω σκεφτεί κάτι καλύτερο!!!



42 σχόλια:

  1. Να επιτέλους ένα χρήσιμο και σωστό πτυχίο για γυναίκες.

    Άντε νάρθει και στα δικά μας πανεπιστήμια να βρουν δουλειά κι οι Ελληνίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxa κι εγώ το παθαίνω το βρικολάκιασμα.. αλλά στις αναζητήσεις κολλάω σε τεχνικά θέματα.. και δε μπένω στο κόπο να τα ποστάρω.. αν και το δικό σου τεχνικό είναι το θέμα εδώ που τα λέμε.. :):)
    καλημέραααα :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή οι ιερόδουλες που χωρεύουν στα Ελληνικα κωλόμπορα έχουν πτυχίο από το Cambridge; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό που ξέρω είναι ό,τι κάνεις τρομέρο σώμα!!!! Το πτυχίο σου εξασφαλίζει μεγαλύτερο μισθό???

    "Μυστικά" φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχχαχαχα...Μαθε τεχνη κι αστηνε...κι αμα πεινασεις πιαστηνε!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ionn, εδώ λέμε να "κάψουμε" καμιά άχρηστη σχολή, που μου γίνονται μέχρι και οι κηπουροί πτυχιούχοι, κι εσύ μου λες κι άλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. koulpa, όταν δω μαθηματικά, φυσική, χημεία, τρέχω από την άλλη πλευρά. Ως εκ τούτου τα τεχνικά θέματα απορρίπτονται αυτόματα από τον εγκέφαλό μου.
    Καλησπέρααααααααααααα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι ΙωάννηΚ, πτυχίο θα έχουν σε 4 χρόνια από σήμερα. Ακόμη αμόρφωτες είναι, δείξε επιείκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μυστικό Μονοπάτι, καλά, χωρίς ένα "χαρτί" πώς θα διεκδικήσεις αύξηση; πας ξεβράκωτη στα αγγούρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαρτίνι μου, πείνα θα πέσει ούτως ή άλλως, μήπως να πάμε να παρακολουθήσουμε κανα μάθημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή δεν είμαι φανατική φεμινίστρια και αγωνιώ για τις επαγγελματικές προοπτικές και των ανδρών ανέργων, μήπως έλεγξες αν θα έχει αυτή η σχολή και τμήματα αρρένων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σου προτείνω να δεις αυτό το σύντομο και σχετικό με το θέμα σου βιντεάκι

    http://www.youtube.com/watch?v=gWaN4bCf2jo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπατία μου, οι άντρες να βρουν κάτι άλλο. Στο κάτω κάτω, η δική τους ανεργία είναι πολύ μικρότερη. Έχουν και άλλες εναλλακτικές, πχ οικοδομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κίρκη, μικρή μάγισσα, ήταν ΤΕΛΕΙΟ το βίντεο. Το ενσωμάτωσα στην ανάρτηση. Φιλάκια κορίτσαρεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι μου εκανες ρε ξανθουλα ?
    το διαβασε η βλαχα μου και μου ζηταει στυλο
    αμαν ρε παιδι γραφε οτι θελεις αλλα μην ξοδευομαστε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά το video της Κίρκης είναι όλα τα λεφτά.
    Όσο κι αν υποψιάζεσαι την πλάκα δεν μπορείς να μην γελάσεις με το πέσιμο της χοντρής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και πάει γάντι με την ανάρτησή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ το βιντεάκι δεν υπάρχει απλά χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε, τί είναι 225 ζεστά και λαχταριστά Ευρουλάκια μπροστά στην επιθυμία της συζύγου; Στο κάτω κάτω, κι εσύ θα χαίρεσαι, άσε που δεν θα σου πολυζητάει και να τη βγάλεις έξω. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ionn, το τί γέλιο έριξα μόλις το είδα, δεν μπορείς να φανταστείς. Κόντεψα να πέσω από την καρέκλα, άσε που μου έφυγε το νερό που έπινα από τη μύτη. Το ξαναβλέπω και ξαναγελάω. χαχαχαχαχαχαχα. Προσπάθησα να βρω και με καμιά γιαγιά, αλλά δεν μου βγήκε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαγισσούλα, προσκυνώ. Απλά προσκυνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τρομερός αυτός ο Ιονν. Αν όμως όπως λέει έρθει και στα δικά μας πανεπιστήμια φοβούμαι πως ο στύλος θα είναι ξύλινος. Γιατί τα λεφτά για τον γνήσιο κάποιος θα τα έχει φάει. Και θα έχουμε ατυχήματα.
    Αφού τα ξέρει! Γιατί τα προτείνει; Θέμα προς διερεύνηση.
    Τώρα η χοντρή σέξι που έπεσε δεν ήταν ατύχημα. Επιθυμία του άντρα ήταν. Τον φτιάχνει το πέσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το βιντεάκι μου θύμισε την τελευταία φορα που έπαιξα μπόουλινγκ και μου έφυγε η μπάλα πίσω...:((( Πολλά γέλια !!!

    Όσο για το Cambridge τι να πώ...Έχουν ξεμείνει από λεφτά οι Άγγλοι και ξεπουλάνε ό,τι να 'ναι - σε όποιον να 'ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @CsLaKoNaS
    Αν οι Αγγλοι είχαν μείνει από σάλιο θα έβαζαν δίδακτρα στα πανεπιστήμια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χριστόφορε, μασίφ ξύλο στύλος πόσο να κοστίζει άραγε; Μπα, από οδοντογλυφίδες θα τον φτιάξουν μάλλον. Παραμπιπτόντως, φτιάχνει τον άντρα το πέσιμο; πρώτη φορά το ακούω αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λάκωνα, κι εμένα μου έφυγε μπάλα του bowling πίσω κάποτε, και κοίταζα το ταβάνι σφυρίζοντας...
    Κι εγώ κάπως έτσι το είδα, ότι στέγνωσαν οι Άγγλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΙωάννηΚ, δεν έχουν δίδακτρα τα Αγγλικά πανεπιστήμια;; Είχα την αντίθετη άποψη, αλλά πιθανόν να γνωρίζεις καλύτερα. Διαφώτισέ με αν μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk)

    Και βέβαια έχουν δίδακτρα στα πανεπιστήμιά τους. Τουλάχιστον για τους αλλοεθνείς έχουν και παραέχουν. Ειδικά τα καλά πανεπιστήμια για κάποιο λόγο δεν εντάσονται στην κοινοτική οδηγία για χαμηλότερα δίδακτρα για τους πολίτες της Ε.Ε.

    Για ένα χρόνο σπουδών στο Cambridge μου ζήτησαν 14,000 λίρες για δίδακτρα μόνο. Θα έκανα ένα χρόνο μεταπτυχιακές σπουδές και αν πέρναγα όλα τα μαθήματα θα σκεφτόντουσαν αυτοί αν θα με κρατούσαν για phd. Αλλιώς θα μου έδιναν ενα χαρτί advanced study δλδ ούτε master.

    Απλά τραγικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είναι δωρεάν για όσους έρχονται από την Ε.Ε. και σπουδάζουν για 1ο πτυχίο. Παλαιότερα ετσι είχαν τα πράγματα αλλά δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. CsLaKoNaS, ΙωάννηΚ, δεν το γνωρίζω, αλήθεια. Είχα όμως την εντύπωση ότι τα δίδακτρα είναι τσουχτερά, τουλάχιστον στα πανεπιστήμια με κάποια φήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλη γνωστής μας σπουδάζει στην Οξφόρδη για πρώτο πτυχίο. Δεν είναι καθόλου δωρεάν!!! :(

    Γενικά πάντως δεν τους πάω του Άγγλους...Είναι πολύ σκατολαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @CsLaKoNaS
    Δεν νομίζω ότι είναι χειρότεροι από τους Ελληνες και είμαι σίγουρος ότι αν στην Ελλάδα είχαμε την αντίστοιχη κατάσταση που έχουν αυτοι, δηλαδή Χ χιλιάδες φοιτητές από μία χώρα, στην προκειμένη περίπτωση Ελληνες, που είναι εριστικοί με τους γηγενείς θα γινότανε χαμός.

    Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι πρέπει να σέβεσαι τον λαό που σε φιλοξενεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @CsLaKoNaS, για να το λες κάτι θα ξέρεις, δεν μπορώ να διαφωνήσω. Μεταξύ μας κι εγώ δεν τους πολυπάω τους Άγγλους, το μητροπολιτικό υφάκι τους μου την δίνει, ο κόσμος δεν είναι πια αποικίες τους, δεν τους το έχει πει κανείς;

    @ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) εμένα οι Έλληνες μου αρέσουν. Έχουν φιλότιμο και μπέσα. Τουλάχιστον οι περισσότεροι. Και σε πληροφορώ ότι είχα αρκετούς αλλοδαπούς συμφοιτητές (μέχρι και από Καμερούν) και κανείς δεν τους αντιμετώπιζε διαφορετικά. Ίσα ίσα, τους δίναμε δικαιωματικά και εστίες. Και δεν τίθεται θέμα φιλοξενίας από τον Αγγλικό λαό, μπίζνες είναι, χρήματα βγάζουν. Να κοιτάξουμε να ξεστραβωθούμε εμείς, που θα μπορούσαμε να έχουμε πραγματικά καλή ποιότητα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την χαλάμε με τις μικροπολιτικές και τους κομπλεξισμούς. Θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα από το Cambridge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το ξέρεις ότι το άθλημα το προωθούν και για τους Ολυμπιακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk)

    Έχεις δίκιο ότι πρέπει να σέβεται κανείς το λαό που τον φιλοξενεί. Εμένα δε με φιλοξενούν και μακάρι ποτέ να μη χρειαστώ να πάω εκεί.


    @ΗΩΣ

    "ο κόσμος δεν είναι πια αποικίες τους, δεν τους το έχει πει κανείς; "

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ !!! Τα είπες όλα. Ένα λαός που δεν έχει κάνει τίποτα, σέρνεται εδώ και δεκαετίες πίσω από τους Αμερικάνους για να σώσει το ανύπαρκτο γόητρό του! Κομπλεξικοί ως το κόκαλο και σιχαμένοι με άθλια κουζίνα και άθλιο καιρό.

    Ό,τι πλούτο έχουν τον έχουν από τη Βικτωριανή περίοδο των αποικιών.

    Κατά βάση απολίτιστοι αφού έχουν κατακλέψει όλον τον παγκόσμιο πολιτισμό από τις αποικίες τους και τον έχουν παραχώσει στα μουσεία τους. (βλ. Έλλαδα και Αίγυπτο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Άθεε, κάτι μου λέει ότι θα έχει μεγάλη θέαση το συγκεκριμένο άθλημα... Τώρα πώς συνάδει με το Ολυμπιακό πνεύμα; Χμμμ, κάτι θα σκεφτώ, δεν μπορεί.

    @CsLaKoNaS, όντως, μου την δίνει ο καιρός τους και τυ υφάκι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Την καυμένη πήγε να ανανεώσει τον έρωτά της και απέτυχε.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ωκεανέ, σίγουρα ανανεώθηκε. Το γέλιο ανανεώνει τα κύτταρα, κέρδισε φυσικό bottox ο ερωτευμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Eυτυχως το έσωσες στη συνεχεια που το εψαξες καπως..κανω και γω pole dance και δεν ειμαι ιεροδουλη, ουτε στριπερ το κανω επειδη μου αρεσει.και στο cambridge ενα ΜΠΡΑΒΟ που προωθει κατι αλλο για τις γυναικες εκτος απο το κλασσικο ροζ φορμα και ροζ βαρακια αερομπικ.και συναδει με το ολυμπιακο πνευμα εφοσον υπαρχει και εκει ευγενης αμιλλα και εφοσον χρειαζεται πολυ δυναμη και πολυ καλη φυσικη κατασταση για να κανεις τις κινησεις.καλημερα και αλλαξτε λιγακι νοοτροπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. FashionCandies, ο χορός στον στύλο είναι πολύ ωραίος και αφού σου αρέσει καλά κάνεις και παρακολουθείς μαθήματα. Αλλά βρε καλό μου κορίτσι, μπορείς να μου πεις τί σχέση έχει το pole dancing με το Cambridge;;; Πρόσεξέ με, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ!!!
    Με συγχωρείς πολύ, αλλά πέρα από την πλάκα ένα τέτοιο εκπαιδευτικό ίδρυμα θα έπρεπε να είναι πολύ πιο αυστηρό σε σχέση με την διδακτέα ύλη του. Μα ΑΕΙ ο χορός σε στύλο, θα τρελαθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή