27/5/10

Βαρδάρης

Για τους μη γνωρίζοντες ο Βαρδάρης είναι βόρειος άνεμος. Ως βόρειος είναι ξηρός και αρκετά ψυχρός. Όταν δε πιάνει και σηκώνεται τουρτουρίζει όλη η Θεσσαλονίκη. Για να τον τιμήσουν λοιπόν τα καρντάσια μιας και τους έχει βγάλει χιονίστρες ανα τους αιώνες, ονόμασαν έτσι το κέντρο της πόλης τους. Τώρα το spot Βαρδάρης πώς να το περιγράψω; Πλατεία να το πω, που είναι και επίσημα; Μπα, η πλατεία θέλει και το κατιτίς της μέσα στη μέση να καμαρώνει. Ένα συντριβανάκι, ένα άγαλμα, κάτι τέλος πάντων. Στον Βαρδάρη το βάλαν παραπέρα και είναι καταφρονεμένο. Διασταύρωση θα το πω, από όπου ξεκινάνε 6 βασικές οδικές αρτηρίες της πόλης. Όλα αυτά πριν το Μετρό βεβαίως βεβαίως, από τότε που άρχισε αυτό το καταραμένο έργα είναι απλά το σημείο- που- δεν- περνάω- με- το- αυτοκίνητο- που- να- ξεγεννάω- τετράδυμα.

Επίσης είναι ο παράδεισος του κέντρου αδυνατίσματος. Όλα τα ινστιτούτα που σέβονται τον εαυτό τους έχουν και ένα κατάστημα εκεί. Σχίνου, BodyClain, MediJaudore, New Jay κλπ κλπ κλπ. Καταλαβαίνεις ότι έρχεται το καλοκαίρι όταν όλοι αυτοί ξεχύνουν στην εν λόγω διασταύρωση έναν λόχο κοριτσάκια να σου την πέσουν για δώρα δωράκια και λοιπά κουζινικά.

Σήμερα είχα μια δουλειά στο Κέντρο και πέρασα πεζή από Βαρδάρη. Ξαφνικά, πετάγεται από το πουθενά μπροστά μου ένα παλικάρι, κουκλί το άτιμο, να το χαίρεται η μανούλα του, και μου αρχίζει την παπάντζα. Τι όμορφη που είσαι, τι ωραία μάτια που έχεις, ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου, θέλω να κάνω 4 παιδιά μαζί σου και τέτοια. Κάνω ελιγμό, τον προσπερνάω, τρία βήματα πιο κάτω το ίδιο με άλλο κουκλί. Παίρνω τα πάνω μου, αρχίζω να χαμογελάω και να αναρωτιέμαι πόσο ομόρφυνα πια, τσακ, τα ίδια και ένας τρίτος. Βρε, τι γίνεται, δεν είναι φυσιολογικό αυτό, σκέφτομαι, και τους βλέπω όλους μαζεμένους λίγο παρακάτω να παίρνουν οδηγίες από έναν γυμνοσάλιαγκα που φορούσε μπλουζάκι κέντρου αισθητικής και αδυνατίσματος.

ΦΤΟΥ!!!! Μου πάγωσε το χαμόγελο απευθείας. Έφτασα σπίτι και ακόμη το σκεφτόμουν. Άσε που μόλις είδα καθρέφτη με έπιασαν τα υπαρξιακά μου. Βρε μήπως είμαι χοντρή και μου ήρθαν και οι τρεις; Μήπως είμαι χάλια και θέλω μια περιποίηση προσώπου; Άκρη δεν βρήκα πάντως, μια χαρά κούκλα μου φαινόμουν.

Πάνω που με μάτιαζα, ανοίγω τηλεόραση. Πρώτη διαφήμιση μια για ινστιτούτο αδυνατίσματος. Τι διάολο, βαλτοί είναι όλοι; Αλλάζω κανάλι, δημητριακά που αδυνατίζουν, ξαναλλάζω, πέφτω σε τύπισσα που μαγείρευε διαιτητικά. Στο τέταρτο κανάλι, διαφήμιση μαγιό, στο πέμπτο Gilligilli καρυοφύλλι Diet.

Ε, μα, πόσο να αντέξει μια γυναίκα; Ξαναφέρτε πίσω τα κοριτσάκια να ανασάνουμε κι εμείς! Να μπορούμε να περνάμε από το κέντρο άνετα βρε παιδάκι μου. Τι μας γεμίζετε με κόμπλεξ; Άει στο διάολο πια, αυτός ο κόσμος είναι φτιαγμένος μόνο για τους τέλειους. Δεν μπορώ, συγχίστικα πάλι. Πάω για ύπνο.  

55 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ηώ

    Άκου ρε να σου πω τι μου έτυχε σήμερα.

    Τώρα με την κρίση που τα καράβια είχαν αναδουλειές έψαξα και εγώ για δουλειά.

    Κοιτάω τους πίνακες των Κέντρου Νεότητας και βλέπω μια δουλειά στην Θεσσαλονίκη. Μπαίνω στο ιδιωτικό μου jet και πάω.

    Ήταν ένα κέντρο αισθητικής για γυναίκες.

    Τι θα κάνω? ρωτάω

    Να μου λένε θα κάτσεις εδώ στο Βαρδάρι και όταν περνάει καμιά άσχημη θα της λες αυτά για να την ρίξεις νάρθει στο μαγαζί.

    Κάθομαι λίγη ώρα και ξαφνικά περνά ένα τέρας.

    Αμέσως της λέω ότι μούπανε: "Τι όμορφη που είσαι, τι ωραία μάτια που έχεις, ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου, θέλω να κάνω 4 παιδιά μαζί σου "

    Οπότε έρχεται ο προϊστάμενος και μου λέει. Άστην αυτήν δεν βλέπεις το χάλι της?

    Μα ...είπα.

    Είπαμε ρε βλάκα, μου λέει, να τα λες στις άσχημες αλλά όχι και τόσο.

    χα..χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ήξερα ότι είσαι άπιστος Ionn. Σε όλες τα ίδια λες τελικά. Να σε χαίρεται η μανούλα σου καλό μου, κούκλος ήσουν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hώ καλημέρα! Μη πτοείσαι κορίτσι μου κάθε μέρα να κοιτάζεσαι στο καθρέπτη και να λες "φτου σου κορμάρα μου!" θα δεις που πιάνει!Θα αισθάνεσαι πάντα θεά Αφροδίτη! Εξ'άλλου οι Θεσσαλονικιές είστε όλες Θεές!!! Δεν έχει βγει τυχαία η φήμη για την ομορφιά σας...μόνο εκείνη η προφορά σας μας τα χαλάει λίγο αλλά όλα καλά!
    Τον Ιοnna μην τον ακούς εκτός απο ....κλέφτης είναι και ψεύτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου ρε ΗΩ καρντασίνα!!! :)
    Ε όχι και κόμπλεξ τώρα οι ωραιότερες γυναίκες της μεσογείου!
    Μπορεί να... τσιμπάνε λίγο οι Σαλονικιές αλλά η ομορφιά,ομορφιά!
    Αυτό το πράγμα με τα κέντρα αδυνατίσματος είναι όντως τραγικό ρε συ στο κέντρο.
    Αν και μάλλον εσάς τις γυναίκες πιο πολύ για περιποίηση σας πλησιάζουν!
    Και εντάξει ο βαρδάρης είναι εντελώς underground περιοχή! Παίζει από τις πιο άσχημεςστην πόλη!
    Εγώ πήγαινα λόγω εφορίας (Ω ναι έχουν βάλει μία ΔΟΥ ανάμεσα σε μπουρδέλα... γιατί άραγε;;;) και εντάξει έχει τα πάντα εκεί πίσω... από μαγαζιά με ρούχα και στρατιωτικά και... εθνικά λάβαρα, μέχρι κωλόμπαρα μπουρδέλα κτλ.
    Και τπτ όμορφο να σπάει την τσιμεντίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρυάτιδα, τις δικές σου τέλειες αναλογίες δεν τις έχω, λίγο στο μαλλί μοιάζουμε, αλλά γενικά δεν τα πάω άσχημα με τον εαυτό μου. Αλλά βρε παιδί μου, τί πλύση εγκεφάλου είναι αυτή; έλεος! Και δεν καταλαβαίνω τί με λες για την προφορά, σαφώς και η αιτιατική αντικατέστησε πιο επιτυχημένα στον Βορρά την καταργηθείσα δοτική από ότι η γενική που επικράτησε Νότια. Θα μας μάθουν γραμματική οι χαμουτζήδες;;;

    Καλή σου μέρα καλή μου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα στην Βαρκελώνη Δήμο. Οι ωραιότερες γυναίκες της Μεσογείου, έ; Να 'σαι καλά, με έφτιαξες σήμερα. Πες το και στους άντρες εδώ που ούτε να μας φτύσουν. Μα δεν είναι κακό marketing να σου την πέφτει το κουκλί για... αδυνάτισμα;
    Χαχα, την Α' ΔΟΥ λες, στην Ταντάλου, όντως, μέσα στα μπουρδέλα είναι χωμένη. Μάλλον γιατί ανήκουν σε αυτή πολλοί δικηγόροι :))
    Άσε που γίνεται του πανικού εκεί και έχουν μια προϊσταμένη... να την πάρεις να την βαράς στον τοίχο!
    Κυκλοφορώ κι εγώ εκεί, εμένα να κοιτάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για σκέψου και αυτό..
    Μπορεί να εννοούσαν όσα σου έλεγαν..
    Ξαναπέρνα και πές τους οτι είναι άτυχοι που δουλεύουν για τα κωλομάγαζα και πως θα τούς πίστευες αν ήταν διφορετικά τα πράγματα..
    Να προσέχεις τους ψεύτες..
    Φιλιά.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνώνυμα του Βοριάς.
    Βαρδάρης,Τραμουντάνα,Μελτέμι(το καλοκαιρνό βοριαδάκι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε Ωκεανέ, το ομολογώ, προς στιγμήν χάρηκα, είπα ξύπνησε ο τσολιάς μέσα στους ψόφιους και κάνει καμάκι...
    Την κολακεία (ψέμα) αγαπητέ μου Ωκεανέ οι γυναίκες το χρειάζονται σαν την ενυδατική κρέμα. Μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό, αλλά δεν λάμπουν!
    ΑΑΑ, μην το ξεχάσω, το μελτέμι είναι μεν Βόρειος άνεμος, αλλά τον Βαρδάρη δεν τον πιάνει με τίποτα στην παγωνιά! Ελά τώρα, εσύ τα ξέρεις καλύτερα από εμένα, δεν είναι επ' ουδενί συνώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν υπάρχει ομορφιά. Είναι μύθος. Το πως πως σε βλέπει κάποιος είναι υποκειμενικό.
    Καλά δε μιλάω για τέρατα ασχήμιας.
    Εγώ όμως γνώρισα από κοντά μια από τις ωραιότερες γυναίκες της TV και σε βεβαιώνω ότι η περιπτερού της γειτονιά μου είναι στα μάτια μου πολύ ομορφότερη. Τώρα αν έμπλεξες στον δρόμο του Ιονν αυτός θα κάνει τα πάντα για την προμήθειά του για τα καύσιμα του φουκαριάρικου το jet του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστόφορε, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Υπάρχει ομορφιά. Αντικειμενικά. Και είναι άλλο το να είναι όμορφος κάποιος και άλλο το να είναι γοητευτικός ή ερωτεύσιμος. Κακώς τα ταυτίζουμε. Έχω γνωρίσει πολύ ωραίους αντικειμενικά ανθρώπους, που δεν είχαν τίποτα να μου πουνε ως προσωπικότητες. Δεν λέει κάτι αυτό. Με εκνευρίζει όμως αυτή η πλύση εγκεφάλου που γίνεται κυρίως προς τις γυναίκες (πιθανόν επειδή είναι πιο ανασφαλείς). Τελειότητα δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εν τω μεταξύ, τον Ionn τον είδα από μακριά που πήγαινε να βγάλει την καθημερινή του κηροζίνη μεταξύ Λαγκαδά και Μοναστηρίου, γι' αυτό έστριψα από την Δωδεκανήσου, να μην τον συναντήσω τον αχώνευτο... χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ομορφιά είναι μορφή ευφυίας...

    Ανεξάρτητα αν υπάρχει η έννοια της αντικειμενικότητας στην ομορφιά ή όχι.

    Κατά τα άλλα, εδώ να δεις τι γίνεται για το αδυνάτισμα και τις εταιρείες που έχουν πέσει πάνω του και πουλάνε μασαζοκορσέδες και κρέμες. Εν τω μεταξύ όλοι τετράπαχοι είναι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν βλέπω διαφωνία ούτε κάθετη ούτε οριζόντια. Συμφωνώ και κάθετα και πλάγια και οριζόντια. Ίσως δεν διατύπωσα καθαρά την άποψή μου.
    Ο Διάδρομος βλέπεις με επηρεάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε Ionn, τί να έκανα; Αφού είσαι μορφή που ξεχωρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε Λάκωνα θα με τρελάνεις;; Από πού σχετίζεται η ευφυία με την εξωτερική εμφάνιση; Να σου δείξω κάτι κουκλάρες που όταν ανοίγουν το στοματάκι τους είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου;;;
    Όλοι τετράπαχοι εκεί, έ; Χμμμ, και μας δείχνουν άλλα στις ταινίες... μήπως να μετακομίσω στην άλλη πλαυρά του Ατλαντικού να αισθάνομαι μια θεά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χριστόφορε, τον Διάδρομο και τα μάτια σου! Με έχεις βάλει στη διαδικασία να αγωνιώ για τη συνέχεια. Πάντως χαίρομαι που συμφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΗΩΣ

    "Από πού σχετίζεται η ευφυία με την εξωτερική εμφάνιση; Να σου δείξω κάτι κουκλάρες που όταν ανοίγουν το στοματάκι τους είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου;;;"


    Εκεί ακριβώς σχετίζεται. Η 'Τζούλια' δεν έχει μάθει να σκέφτεται ακριβώς γιατί δε χρειάστηκε ποτέ. Η ομορφιά της, της άνοιξε όλες τις πόρτες μέχρι τώρα. Γιατί να σκεφτεί λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λάκωνα, επιμένω ότι η ευφυία με την ομορφιά δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Και όμορφες και έξυπνες γυναίκες γνωρίζω (εμένα, εμένα κι εμένα)και άσχημες κακιασμένες ηλίθιες κλώσσες (μην θίξω υπολήψεις τώρα, σε πολιτικό πήγε το μυαλό μου). Το αν κάποιος χρησιμοποιεί ή όχι το μυαλό του είναι θέμα προσωπικότητας, όχι εξωτερικής εμφάνισης.
    Το κάθε Τ(σ)ζουλάκι σκέφτεται όσο του επιτρέπει η φύση και η παιδεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Το αν κάποιος χρησιμοποιεί ή όχι το μυαλό του είναι θέμα προσωπικότητας, όχι εξωτερικής εμφάνισης. "

    Για να ισχύει η πρόταση αυτή πρέπει να μου αποδείξεις πρώτα πως:

    1.Το μυαλό έχει να κάνει πάντα με την ευφυία.

    2.Η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την προσωπικότητα.

    Φιλιά πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ε δεν είναι δυνατόν!!!!!!

    Τώρα το είδα!!!!

    Είσαι για δέσιμο!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @CsLaKoNaS,
    1. Χρησιμοποίησα καταχρηστικά το λήμμα "μυαλό" για να υποδηλώσω την ευφυΐα αποφεύγοντας τον βερμπαλισμό. Όπου μυαλό, βάλε ευφυία.
    Η ευφυία και η εξωτερική εμφάνιση είναι δύο διαφορετικά πράγματα, που δεν αλληλοεξαρτώνται. Εμφανίζοντα αμφότερα σε ανθρώπινα όντα, οπότε ανάλογα με την ύπαρξη ή έλλειψή τους σχηματίζονται οι εξής 4 συνδυασμοί (με παραδείγματα)
    α)όμορφη και έξυπνη -ΗΩΣ
    β)όμορφη αλλά όχι έξυπνη -Τ(σ)ζουλάκι
    γ) όχι όμορφη αλλά έξυπνη (Μαντλίν Ολμπράιτ)
    δ) όχι όμορφη και όχι έξυπνη (Φάνη Πάλλη Τρεχαγύρευε)
    Επειδή και τα 2 απαντώνται στο ανθρώπινο είδος, προφανώς μπερδεύεσαι.
    Φιλιά και από εμένα, βγάζω διαβατήριο και σου έρχομαι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ionn, δεν σε καταλαβαίνω... Τί?????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φαντάσου να βγάλουν και κοριτσάκια να κυνηγούν εμάς τους κουασιμόδους και να μας λένε τι ώραία φυσιογνωμία και τι ωραίο σώμα διαθέτουμε... Να βλέπεις τα λαχταριστά βυζάκια και κωλαράκια κι αυτές να είναι πωλήτριες του xyz ινστιτούτου καλονής για αρσενικούς! Να μας προτείνουν και αποτρίχωση, που έμαθα ότι είναι της μοδός και για τους αρσενικούς, που αφαιρούν όλη την πάλαι ποτέ ένδοξη γι' αρσενικό τριχοφυία. Μωρέ αν είναι να μου την κάνει το μανούλι μπορεί κα να δεχτώ, πού ξέρεις! Αλλά εμάς δεν μας γουστάρουν για πελάτες, Ξέρουν ότι δεν μασάμε. Άσκημοι γεννηθήκαμε, έτσι και χειρότεροι θα αποχωρήσουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο, δεν πα να μας ζουζουλεύουν εκατό πρινούδες κι άλλες τόσες bodylineούδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. xaxa δεν έχουν μέλον.. τους πήρε τη δουλειά το ΔΝΤ.. να δεις πως θα μας αδυνατίσει.. :):)
    την καλημέρα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λοιπόν Ηώ: πήγαινε πάρε το βιβλίο μου, άρχισε να διαβάζεις κοντά στο μεσημέρι και χωρίς να μπορείς να το αφήσεις, θα ξεχνάς την πείνα σου.
    ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: αδυνατίζει το σώμα, παχαίνοντας το μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ηλιότυπε, δεν το φαντάζομαι, συμβαίνει ήδη σε πληροφορώ. Φίλη που εργάζεται σε μεγάλο τέτοιο κέντρο μου έχει πει ότι το 30% περίπου των περιποιήσεων γίνεται από άντρες. Γι' αυτό άσε αυτά που ξέρεις, σας γουστάρουν και σας παραγουστάρουν ως πελάτες. Επιπλέον τα κοριτσάκια σου πασάρουν περιποιήσεις ως δωράκια προς την σύντροφο. Μιλάμε για φοβερή βιομηχανία. Η ματαιοδοξία δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο....
    Η αποτρίχωση είναι της μόδας εδώ και 3 χρόνια στους άντρες, σε παραλίες δεν πας εσύ; Αν θες έχω μια αισθητικό κούκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. koulpa, δεν τους πιάνει αυτούς κρίση. είναι σαν τις τράπεζες. με την κρίση αυξάνουν τον τζίρο τους.
    Την καλησπέρα μου :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άθεε, θα μου αυξήσει τα γαστρικά υγρά; Τότε πώς δεν θα πεινάω; Το βιβλίο το θέλω με προσωπική αφιέρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ηώ

    Πραγματικά φανταστική η νέα εικόνα σου. Πως δεν την έχεις υιοθετήσει τόσο καιρό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ionn, ένας κακεντρεχής μου την είχε κλέψει και έψαχνα να την βρώ. Μέχρι που την είχα επικυρήξει για 5,7 δις μπας και την εμφανίσει. Τί να πεις, κλέφτες παντού τη σήμερον ημέρα! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στις παραλίες για "κανονικούς" ανθρώπους σίγουρα δεν πηγαίνω. Γυμνιστής είμαι και στις ερημιές εκθέτω την κορμάρα μου στον ήλιο και στην άλμη. Αλλά και οι άντρες της γενιάς μου δεν νομίζω ότι αποτριχώνονται. Μάλλον οι πιτσιρικάδες το κάνουν. Και την αισθητικό-κούκλα να την γνωρίσω, δε λέω, αλλά όχι για να με αποτριχώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ηλιότυπε, γι' αυτό μάλλον δεν έχουμε στρώσει πετσετούλες δίπλα δίπλα ποτέ, εγώ είμαι λίγο ντροπαλή. Κοίταξε, οι 30+ δεν αποτριχώνονται, αυτό οφείλω να το πω. Οι πιτσιρικάδες έβγαλαν τη μόδα. Τώρα για την αισθητικό, το κανονίζουμε. Όλο και κάτι θα βρει να σου κάνει, πχ ένα μασάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. xaxa μα αυτό λέω.. εμάς θα αδυνατίσουν.. αυτοί δεν έχουν ανάγκη.. :):)
    καλημέρα και καλό μήνα :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χαχαχα!

    Καταρχάς, συγχαρητήρια για το μπλογκ σου!

    Η εμμονή της σύγχρονης κοινωνίας με την εμφάνιση συνδέεται άμεσα με την ατροφία του πνεύματος, την ηλιθιότητα και την κενότητα που επικρατούν... Θέλουν να μας πείσουν ότι όποιος δεν ταιριάζει απόλυτα στο "καλούπι" είναι για πέταμα και πρέπει να νιώθει άσχημα με τον εαυτό του!

    (Πάντως ακόμη και αν δεν το εννοούσαν, ένα κομπλιμεντο την ημέρα δεν είναι καθόλου κακό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ηωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
    Δεν έπιασες αγάπη μου το νόημα με τα τεκνά …. Εσένα σε θέλανε για διαφήμιση!
    Σκεφτήκανε οι τύποι, μια τόσο όμορφη γυναικάρα άμα μπει στο μαγαζί μας, θα λένε όλες : να μπρε σαν αυτή θα γίνω...

    καλό μας μήνα ομορφιά μου….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αν είσαι νηστική δεν θα έχεις γαστρικά υγρά!
    Αν με δεις, κάποια υγρά θα αυξηθούν, αλλά αυτά δεν τσούζουν!
    Πάρε το βιβλίο εσύ και όταν σε δω… μου το βγάζεις και στο υπογράφω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @Ionn φίλε μου, δεν είχα νέα σου τελευταία και μου έφυγε η έμπνευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. koulpa, να βγει και κάτι καλό από αυτή την ιστορία... να χάσω κανα κιλό δηλαδή! Καλησπέρα και καλό μήνα και σε εσένα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Φοίβη μου, πώς ξέρεις να μου φτιάχνεις το κέφι! Πού χάθηκες εσύ βρε κοπελιά; Δεν σου έτυχε καμιά τρελή επιταγή να σκάσει κι εμάς το χειλάκι μας με τον μαγνητάκο σου;
    Φιλιά πολλά συντέκνισσα, καλό μήνα και σε εσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Léna, να 'σαι καλά για τα καλά σου λόγια κοριτσάκι. Πέρασα μια βόλτα κι από το δικό σου μαγαζί... Καθόλου άσχημο. Μην σου πω όλα τα λεφτά.
    Η λατρεία της Αφροδίτης γλυκειά μου δεν είναι φαινόμενο της σύγχρονης κοινωνίας. Ούτε η κενότητα, η ματαιοδοξία και η έλλειψη προσωπικότητας είναι αποκλειστικά σημερινά. Σύγχρονο είναι μόνο το ανορεξικό πρότυπο. Ε, ρε, να μην ζω στην Αναγέννηση!!! Πάντως εσένα μια χαρά σε βλέπω από πνεύμα. Keep going dear.
    Υ.Γ.πού να δεις τί χαβαλέ έκανα σήμερα με τα τρελά αγόρια που ξαναπέρασα. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Άθεε, το βιβλίο πρέπει να έχει ενδιαφέρον, θα το αναζητήσω μόλις χαλαρώσω λίγο από δουλειά, ήταν ούτως ή άλλως στα υπ' όψιν. Άντε και καλά αυτόγραφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εγω πιστευω οτι εννοουσε αυτα που ελεγε..

    εμενα μου χει τυχει να ειμαι αβαφη με ενα τζιν και να μου κανουν καμακι

    και να ειμαι καρακουκλα με σεξυ φορεμα και ουδεις εριξε βλεμμα

    τυχαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ελεγεία μου (γιατί για εμένα είσαι πάντα ελεγεία), δεν τα εννοούσαν οι πιτσιρικάδες, την δουλειά τους έκαναν. Κι εγώ την δική μου βέβαια, πήρα το κέφι τους και το ιδιοποιήθηκα.
    Πάντως το σεξαπίλ είναι υπόθεση εγκεφαλική. Τί να το κάνω αν είμαι ξινισμένη Gucciφορεμένη κουκλάρα; Τζινάκι και χαμόγελο, είναι πιο γοητευτικό. Άσε που με κάνει και λάμπω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ηώ

    Πάλι δεν παίζεσαι!

    χα..χα...χα...

    Είδες που διπλάρωσα την Ράνια του Διάδρομου και εσύ έβαλες στο μάτι τον φίλο της τον Δημήτρη!!!!!!!!!!!

    Στο τέλος θα χωρίσουμε το ζευγάρι (όπως κάναμε και με τόσα άλλα άλλωστε στο παρελθόν) και βλέπω τον Χριστόφορο να μας κυνηγάει με κανένα σκουπόξυλο από τον Διάδρομο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Έτσι μπράβο ΗΩ μου! Πάντα ψηλά το ηθικό! Βέβαια και μόνο από τα σχόλια καταλαβαίνω ότι πρέπει να είσαι μια κούκλα, όχι μόνο απέξω αλλά κυρίως από μέσα! Φιλιά back!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ionn, είπαμε δεν τον θέλω τον Μήτσο. Εσύ καλά θα περάσεις με την Ράνια πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Λενάκι, η εσωτερική ομορφιά καλή μου είναι τελείως υποκειμενική. Η εξωτερική όπως έλεγα και πιο πάνω αντικειμενική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αμέ, καλό είναι και το μασάζ... Μάλλον αυτό που θα της κάνω εγώ θα είναι πιο καλό. Το έχει αποδείξει η ιστορία... Να τη γνωρίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. είπες:Ε, μα, πόσο να αντέξει μια γυναίκα;
    "Επειδή ο Θεός δεν κάνει ποτέ λάθη, εύκολο είναι να καταλάβουμε ποιος έπλασε τη γυναίκα. "
    κτεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @Φίλε μου ηλιότυπε, ό,τι μπορώ θα κάνω

    @ΚΤΕΟ, σε χάσαμε τελευταία. Αν ο Θεός αγαπητέ δεν έκανε λάθη θα είχε φτιάξει ΜΟΝΟ τις γυναίκες. Χαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή