21/5/10

Τρέξιμοοοοοοοοοο

Αχ, μια μέρα κόλαση σήμερα. Ένεκα ασθένειας βρήκα δικαιολογία να παρακοιμηθώ το πρωί, κοινώς έκλεισα το ξυπνητήρι και άλλαξα πλευρό.... Καλά που με ξύπνησε μια ψυχή με το τηλέφωνο, που την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου δηλαδή, διότι απεδείχθη ότι ήταν άσχημη μέρα για κοπάνα από τη δουλειά... Τώρα μόνο κατάφερα λίγο να ψιλοτελειώσω τα διάφορα και με περιμένουν εορτάζοντες για ποτάκι... Στα πολύ γρήγορα διότι πρέπει να φύγω, έχω στήσει πάλι κόσμο λέμε και γιορτάζει, δεν είναι σωστό, ένα μεγάλο και εκ βαθέων ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες. Χρόνια πολλά, χρόνια καλά (που δεν το βλέπω εύκολο), χρόνια τρελά, με χαμόγελο και ωραίες ειδήσεις. Α! Και με ένα τραγουδάκι για να φτιάξει το κέφι μας για το τριήμερο. Όσοι φύγετε, να προσέχετε στους δρόμους. Εγώ πάλι, εδώ θα είμαι, να σερφάρω στον ωκεανό του διαδικτύου, εξόν αν δεήσει το Σύμπαν (που δεν το βλέπω επίσης) να σκάσει μύτη κανας καλός ήλιος και πάω για κανα μπανάκι στην θάλασσα. Αλλά πάλι, έτσι δεν την πάτησα και το προηγούμενο Σ/Κ;

12 σχόλια:

  1. χαχαχαχα ΗΩ μου,

    Που το βρήκες αυτό το τραγούδι ; Η "φωνή" των Ενα Βήμα Μπροστά υπήρξε παλιός κολλητός για πολλά έτη!

    Να σαι καλά που τον έβαλες εδώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ionn, μόνο ένα θα σου πω.... τώρα ξύπνησα! χαχααχαχαχαχαχα

    @CsLaKoNaS, το άκουσα πριν μήνες στο ράδιο, το έψαξα και έπεσα πάνω στους "ένα βήμα μπροστά". Συνηθισμένα πράγματα.. αλλά μου βγάζει τόσο καλή ενέργεια αυτό το κομμάτι, που το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το ποτάκι σε προτρέπω να πας στο Φεστιβάλ Τζαζ στο Γκάζι, όσον αφορά την καντεμιά και για να κάνω μαύρο χιούμορ: "χτυπάω" μετάλλιο μιας και είχα πάθει ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο αλλά μιας και σου γράφω επέζησα. Δεν λένε ότι κακό σκυλί ψώφο δεν έχει :P

    Προφανώς αστειεύμαι μιας και όπως όλοι οι άνθρωποι κάποτε θα πεθάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΩΣ
    Αυτέ οι μικροαναποδιές κάνουν ενδιαφέρουσα αυτήν την ζωή. Για την άλλη ακόμη δεν ξέρω. Αλλά με τα κείμενα που γράφω τίποτα δεν αποκλείεται. Το σύμπαν θα σου πει ο Ιονν είναι γεμάτος Ήλιους διάλεξε ποιόν θέλεις να σκάσει μύτη κι εμείς για χάρη σου θα τον κουβαλήσουμε εδώ αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ΙωάννηΚ, κατ' αρχάς δεν έχουμε Γκάζι στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα το έχ υπόψιν όταν κατέβω Αθήνα. Είσαι όντως τυχερός με το ανεύρυσμα, οκ όμως, το παραδέχομαι ότι είσαι πιο γκαντέμης από εμένα.

    @Χριστόφορε, με σκλαβώνεις, τιμή μου να μου φέρετε όποιον ήλιο επιθυμώ. Υποκλίνομαι μπροστά σε τόσο ενδιαφέρον. Όσο για τις μικροαναποδιές, όντως κάνουν τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό Σαββατοκύριακο!
    Μας ξέχασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη αλλά δεν ήξερα ότι έμενες στη Θεσσαλονίκη και δεν ήμουνα απλά τυχερός αλλά κωλόφαρδος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Άθεε, καλό τριήμερο και σε εσένα. Δεν σας ξέχασα βέβαια, πάντα περνώ από το blog soy και διαβάζω ενδιαφέροντα πράγματα. Εσύ δεν μας τιμάς συχνά με την παρουσία σου, αλλά φαντάζομαι ότι έχεις πολύ τρέξιμο αυτή την περίοδο.

    @ΙωάννηΚ, μου το είχες ξαναπεί στο παρελθόν και είχα απορήσει λίγο, διότι δεν το έχω ξανακούσει. Προφανώς έχεις πολλά ακόμη να δώσεις και είσαι μαζί μας :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέρασα να σε γνωρίσω καλή μου !!!Και σε βρίσκω άκρα ενδιαφέρουσα και άτομο με χιούμορ...Φυσικά περιττό να σου πώ, πως την γνωριμία μας την ωφείλεις στο Ιοννκορρ...με το απίθανο πορτραίτο που σούφτιαξε...καλό πολύ καλό χαχαχα!!! Γλυκό φιλί μιας και είσαι και κοντοσυντοπίτησα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @mar9659, σε ευχαριστώ που πέρασες, όπως και για τα καλά σου λόγια. Είσαι και καρντασίνα είδα, κι έχεις στήσει έναν ωραιότατο χώρο. Πολύ μου άρεσε η περιγραφή σου. Όσο για τον θεότρελο φίλο Ionn, τον έχω προσλάβει ήδη ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή