27/12/09

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας


Σήμερα το πρωί, ξύπνησα με άσχημη διάθεση λόγω έλλειψης ύπνου (βραδιά κραιπάλης εχθές γαρ, χάριν εορτάζοντος φίλου). Πάνω λοιπόν που προσπαθούσα να ανοίξω το μάτι μου με τη βοήθεια καφεΐνης είπα να το ρίξω στο ψάξιμο του διαδικτύου… και έπεσα στην εξής άχρηστη πληροφορία που μπορεί να μου έκαψε λίγα εγκεφαλικά κύτταρα, αλλά μου χάρισε και το πρώτο χαμόγελο της ημέρας.

Περίπου 20 Αυστραλοί το χρόνο σκοτώνονται, κυρίως την εποχή των Χριστουγέννων, από την εκτόξευση… φελλών σαμπάνιας!
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο του Sydney χαρακτηρίζει τα Χριστούγεννα ως την πιο επικίνδυνη εποχή.
«Οι περισσότεροι τραυματισμοί έχουν θύματα το ίδιο πρόσωπο που ανοίγει το μπουκάλι», είπε επικεφαλής του Ινστιτούτου. «Θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τη φιάλη και, όταν (ο φελλός) θα κολλήσει, θα τον κοιτάξουν και θα εκραγεί», πρόσθεσε.
Ο ίδιος εξήγησε ότι οι φελλοί μπορούν να ταξιδέψουν με ταχύτητα 65 χιλιομέτρων την ώρα και να χτυπήσουν κάποιον στο μάτι πιο δυνατά και από μία γροθιά.
(http://www.inout.gr/showthread.php?t=52517)


Άκουσον, άκουσον…… τι βλέπει κανείς το πρωί πίνοντας τον καφέ του!!! Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να γέρνει προς το πρόσωπό του μια σαμπάνια που ανοίγει;;;;; χαχαχαχαχαχα. Μήπως είναι πιο χαζοί κι από τα καγκουρό τους;; Μήπως να βάζουν εκείνα να ανοίγουν τις σαμπάνιες; Μα είναι δυνατόν;
Άντε, και καλή μας μέρα!!!

8 σχόλια:

  1. Πάντα το έλεγα πως οι ...φελλοί είναι πολύ επικίνδυνοι... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ελληνάρες όμως στα μπουζούκια με τις σαμπάνιες δεν τραμαυτίζονται!Είμαστε άλλη ράτσα παιδί μου εμείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Heliotypon=> Όταν σε άκουσα να μιλάς πρώτη φορά περί φελλών, σε πείραξα. Αναγνωρίζω ταπεινά το λάθος μου, έχεις δίκιο. Οι φελλοί είναι επικίνδυνοι.
    skipop=> Εμείς δεν παθαίνουμε τίποτα από τις σαμπάνιες!!!! Μας κόβει μέχρι εκεί. Στα παραπάνω το χάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι για πλάκα εγώ έχω blog για να ξυπνήσω τους φελλούς;
    Χρόνια Πολλά πότες της ροζ σαμπάνιας!
    Ρουφήξτε την… μέχρι τον πάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηώς: Εσύ μπορεί να με πείραξες, αλλά εγώ δεν πειράχτηκα :-) Συμφωνώ ότι επιπλέουν. Αυτό είναι και το κακό... Κι είναι πολλοί γμτ! Φιλιά κι ευχές για το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο φίλος μου ο Ηλιότυπος μου θύμισε ένα ωραίο, όταν έγραψε «Εσύ μπορεί να με πείραξες, αλλά εγώ δεν πειράχτηκα»!
    Είναι καλό και σαν ατάκα, Ηλιότυπε. Κάτι τέτοια τα μαζεύεις εσύ:
    Αφού τσιμπάω, γιατί δεν με πειράζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Άθεε, όντως το blog σου ξυπνάει κάποιους φελλούς επισύροντας την μήνιν πολλών πιστών. Στην τελευταία σου δε ανάρτηση έγινε πανικός!!! Άρχισα κάποια στιγμή που διάβαζα τα σχόλια να αισθάνομαι πολύ ξανθιά για να τα παρακολουθήσω. Όσο για το πείραγμα, τί να πω; Ότι κατά το δεύτερο βιντεάκι σου αν με πάρεις θα δεις το φως της πίστης επιτέλους;;;;;; Κι αν έρθει μετά καμιά και με ξεμαλλιάσει ποιός θα πληρώσει τα extention οέο;;
    Heliotypon, εκτιμώ το ότι δεν πειράχτηκες, επιβεβαιώνεις το χιούμορ που διέγνωσα σε εσένα. Και μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι με χιούμορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >Ηώς: Σ' ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο. Κι εσένα 'Αθεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή